ps4 only
کاربر سایت
سلام خدمت حضار محترم
به این مشکل برخوردم چیکار باید کنم
http://8pic.ir/images/2ke0umvae2xts829g1k0.png
به این مشکل برخوردم چیکار باید کنم
http://8pic.ir/images/2ke0umvae2xts829g1k0.png
بچه ها من kmplayer رو دانلود کردم ولی ویدیو ها رو کند پخش میکنه و مشکل داره تو پخششون. مشکل از چیه بنظرتون؟ بعد کیبرد رو چطور فارسی کنم
بچه ها من kmplayer رو دانلود کردم ولی ویدیو ها رو کند پخش میکنه و مشکل داره تو پخششون. مشکل از چیه بنظرتون؟ بعد کیبرد رو چطور فارسی کنم
نمیدونم چه مرگش بود الان خودش خوب شد:dمرتضی آخرین آپدیت کارت گرافیکت رو نصب کن،به احتمال زیاد درست میشه.
تو RUN عبارت services.msc رو تایپ کنید تا صفحه سرویس باز بشه. بعد تو پروسس ها دنباله windows update بگردید و کلیک کنید. و سپس stopش کنید و startup type رو هم disable کنید.
حجم اپدیت ها متغیره. یکی مثلا چند کیلو بایته یکی میاد چند صد مگابایت.
سلامسلام دوستان.....
از بچه ها کسی تست کرده که با ویندوز 10 تو بازیها افزایش پرفورمانس داشته یا نه؟ ...الانکه ویندوز رسما عرضه شده dx 12 هم همراه ویندوز هست ؟... اگر دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم هنوز دو به شکم از 7 اپدیت کنم به 10 :d
دوست عزیز این گزینه metered connection برای PC و کامپیوتری که با شبکه به مودم وصله کجاست؟پیداش نکردم!خب منم دیروز ویندوزم رو اپدیت کردم.این مشکلاتی که دوستان با آپدیت اجباری و اینا دارن من خودم با گشتن تو ویندوز یه سری راهکار پیدا کردم که ندیدم جایی بهش اشاره کرده باشن و مطالب زیر انحصاری اینجا هست:
خاموش کردن آپدیت خودکار:
حتی در توضیحات بخش آپدیت آمده است که در هنگامی که شبکه های محدود (metered connection) وصل هستید آپدیت ها دانلود نمیشن.(بخش هایلایت شده در عکس زیر)
پس ما باید شبکه ای که باهاش به اینترنت وصل هستیم رو به عنوان شبکه ی محدود به سیستم بشناسونیم.برای این کار پس از اینکه به شبکه مورد نظرمون وصل شدیم، به Network Settings می ریم و سپس بر روی Advanced Option کلیک می کنیم:
در پنجره ی جدید در بخش Metered connections در زیر عبارت Set as metered connections گزینه On را انتخاب می کنیم:
به همین راحتی دیگه ویندوز خودکار شروع به دانلود آپدیت نمی کند مگر زمانی که خودتان بر روی Check for updates کلیک کنید.این روش علاوه بر خاموش کردن آپدیت خودکار استفاده های غیر ضروری دیگه از اینترنت را نیز کم می کند.
متوقف کردن Windows Deffender
این روش را نمی توان کاملا متوقف کردن Windows Deffender خطاب کرد اما کار راه انداز است و پیچیدگی خاصی ندارد.در نوار جستجو Windows Deffender settings را تایپ کنید و بر روی مورد پیدا شده کلیک کنید.در بخش سمت راست در بخش Exclusions بر روی Add an exclusions کلیک کنید. در پنجره ی جدید در بخش Folders با کلیک بر روی Exclude a folder می توانید پوشه هایی را که می خواهید این برنامه کاری به آن ها نداشته باشد انتخاب کنید.حتی می توانید کل یک درایو را انتخاب کنید. پس برای اینکه کاملا Windows Defender رو در حالی که روشن است به نوعی فلج کنید، تمامی درایو های خود را در این بخش اضافه کنید.
پ.ن1:ببخشید خسته بودم دیگه حال و حوصله ی عکس گذاشتن برا Windows Deffender نداشتم.اگر توضیحات نا مفهموم بود بگید تا برا این بخش هم عکس قرار بدم.
پ.ن2:اگر خیلی براتون ترافیک اینترنت مهم هست می تونید از نرم افزار BWMeter استفاده کنید که به نوعی فایرفال هست و هر برنامه ای حتی برنامه های داخلی ویندوز بخواهد از اینترنت استفاده کند به شما هشدار می دهد و می توانید جلوی آن را بگیرید.البته از Windows firewall controller هم می توانید به این منظور استفاده کنید که نسبت BWMeter کار کردن با آن ساده تر است.
پ.ن3:این قضیه که تو سایتا ایرانی پخش شده بخش آپدیت همچون تورنت فایلایی که دانلود می کنه رو برا دیگران می فرسته تا فشار به سرور ماکروسافت نیاد در حالی که درست است، اما غلط هم هست.یعنی اینکه ویندوز به صورت پیش فرض اینکار رو فقط با کامپیوتر هایی که با شما تو یک شبکه محلی(local network) هستن، انجام میده و تا خودتون گزینه ی دیگه رو انتخاب نکنید از طریق اینترنتتون فایلی برا کسی ارسال نمیشه.
پ.ن4:اگه غلط املایی و نگارشی و موارد دیگه تو متن بود دیگه ببخشید واقعا خوابم میومد.
سرعت انجام شدن آپگریدها به ویندوز 10 هم فوق العادست، منتهی این پروسه توسط خود مایکروسافت و به صورت کنترل شده (موج به موج) داره انجام میشه تا بدون دردسر و با کمترین تاوان (برای مصرف کنندگان و مایکروسافت) باشه. شرایط ویندوز 10 و OS X کاملاً متفاوت هست. اونجا شما چند سخت افزار محدود رو دارید که کار ساپورت درایور و ... همگی توسط خود اپل انجام میشه و خیلی راحت میتونن درایورها و OS رو با هم چفت و جور کنن. از اون طرف مایکروسافت داره ویندوز 10 رو روی خیل عظیمی از سخت افزارهای مختلف و متفاوت که به نحو متفاوت کنار هم چیده شدن ریلیز میکنه که هماهنگی بزرگی بین مایکروسافت و IHVهاش رو میطلبه و پروسه رو به مراتب پیچیده تر میکنه.
اپل اگر میتونست OS X رو مثل ویندوز عرضه کنه و مطمعن بود که موفقیت ویندوز رو کسب میکنه، این کار رو خیلی وقت پیش انجام داده بود. اپل یک شرکت سخت افزاری هست که برای سخت افزارهاش رابط نرم افزاری هم تولید میکنه و در این بین یک اکو سیستم خوب رو هم برای OSهاش و Storeـش بوجود آورده و خوب هم جواب گرفته و سود خوبی هم به جیب میزنه. اما از نظر تولید و ارتقاء نرم افزار، ساپورت نرم افزاری، داشتن تعامل با IHVهای متعدد، انعطاف پذیری و ... به هیچ وجه قابل مقایسه با مایکروسافت نیست.
سیاست مایکروسافت با ویندوز 10 هم مشخصه، رسیدن به یک میلیارد دیوایس ویندوز 10ـی و کسب درآمد از فروش لایسنس ویندوز 10 به IHVها، مصرف کنندگان خرد (که بیشترین درآمدش بعد از سال اول خواهد بود) و استور ویندوز 10 و در کنارش استفاده از سیاست One OS, One App Store و قابلیتهای دیگه ویندوز 10 (که حتماً خودتون در جریان هستید مثل یونیورسال app ها و قابلیت کانتینیوم و ...) برای کسب سهم بیشتر از بازار سایر Deviceها (تبلت و اسمارت فونها) هست.