دوستان این آپدیت ویندوز از Control Panel رفته تو Setting خود ویندوز !؟ من باش مشکل دارم آپدیت ها دنلود نمیشن، با V*N هن تست کردم.
کسی این مشکل رو داره !؟
کسی این مشکل رو داره !؟
درود
دیشب دانلود و نصب تمام شد،ولی چند ثانیه بعد از اینکه دسکتاپ میاد این ارور رو میده. و ریستارت میشه.
کسی دلیلش رو میدونه؟
ممنون
XPERIA Z3+
اون Direct Access ـو ... که Enterprise و Education اضافه داره چقدر به کار مصرف خانگی میاد و چیا هستن؟
من مثل همیشه نسخه Pro رو گرفتم چون میگفتن اینا برا خانگی مصرف نمیشه و همون Pro راحت تره منم همونو گرفتم، اگه واقعا قابلیت های ارزشمندی هست که امشب Enterprise ـو بگیرم!
به خدا گیج شدم. توی بعضی از سایتهای ایرانی دیدم نوشته بود 10240 هفته ی پیش عرضه شده برای همین شک کردم.من که گفتم خودشته !
اوریج داری ؟ اگه نه که همین ایزو رو بگیر بعد با Windows ToolKit 2.5.2 مث هولو درجا همون وقت اکتیوش کن ...
ممنون دستت درد نکنه.اره دادا 10240 همون نسخه RTM شناخته میشه این لینکو که پست قبلی قرار دادم خود مایکرو 29 July رو سرورش قرار داد
بهترین کاملترین نسخه Enterprise هست . 64 بیتی هم که برای هر گیمری واجبه
بهترین نسخه همینه
Windows 10 Enterprise X64
http://care.dlservice.microsoft.com/...4FRE_EN-US.ISO
اینم لینک مستقیم اخرین درایو انویدیا برای ویندوز 10 64 بیتی
اینطور که من فهمیدم 1 سال فرصت داری به طور رایگان به ویندوز 10 آپدیت کنی... و بعد از اون ویندوز 10 رو واسه 10 سال داری... نمیدونم شایدم اشتباه میکنم:/سوال: حقیقت داره که تا یک سال فقط میشه ازش استفاده کرد و بعدش حتما حتما باید اوریج تهیه کنید؟ حتی اگه windows 7 یا 8.1 اورجی داشته باشین فقط تا یک سال میتونین مجانی ازش استفاده کنید؟ برای کرکی ها هم همینطور. چون بعد از یک سال دیگه نمیتونن ویندوز رو آپدیت کنن. کسی چیزی شنیده.