YAMAUCHI
کاربر سایت
همه چیزش عالیه جز این ماس ماسک :d سونی با این هدفونش اسباب خنده ی ملت شدمیکروفون ریزر رو همچنان نمیشناسه:d ولی صدا عالیه#![]()
واقعا رو اعصابه
همه چیزش عالیه جز این ماس ماسک :d سونی با این هدفونش اسباب خنده ی ملت شدمیکروفون ریزر رو همچنان نمیشناسه:d ولی صدا عالیه#![]()
همه چیزش عالیه جز این ماس ماسک :d سونی با این هدفونش اسباب خنده ی ملت شد
واقعا رو اعصابه
اقا یکی به من بگه این کریو اینا چیه و الان چجوری وصل شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:d
برای pause کردن دانلود توی قسمت Network گزینه connect to internet رو تیکش رو بردارید وسط دانلود و 5 دقیقه صبر کنید تا زمانی که فایل دانلودیتون رو بزنه cannot download اونوقت تیک connect to internet رو بزنید و به کارتون برسید و دانلود هم pause شده , هر وقت خواستید ادامه بدید روی فایل دانلودی کلیک کنید و retry رو بزنید . تمام .
من اینکار رو خودم به ذهنم رسید امتحان کردم ولی دانلودم Re-start شد نزدیک 100 مگ بازی Resogun رو گرفته بود، پرید از اول!!!!
يك سوال داشتم من اگر برم از دوبي ps4 بخرم بايد پلاسي كه ميخرم حتما ماله امارات باشه يا اينكه مربوط به كشوري هست كه در پروفايلم انتخاب ميكنم؟ با تشكر
کسی میتونه یه توضیح کامل از playstation store بگه کلا چی هست و به چه درد میخوره پولیه یا رایگانه؟![]()
دوستان من با کریو به استور وصل شدم .......یعنی هر وقت بخوای به استور وصل بشی باید از کریو استفاده کنیم.......آخه یکی گفته بود فقط دفعه اول باید این کار رو بکنیم ...بعد دیگه نیازی نیست.......ولی من اومدم دوباره بدون کریو وصل بشم دوباره همون ارور رو داد.....