Roter Jäger
کاربر سایت
برای ساختن ای دی این ارور رو میده باید چکار کنم؟؟؟؟ wv-33910-6
تازه واردم اگر میشه یه راهنمایی کنید باید چکار کنم نیاز به ...شکن دارم؟ چجوری چیز پی ان رو به پلی4 بزنم؟
یه صفحه برو عقب کاملا توضیح داده شد....
برای ساختن ای دی این ارور رو میده باید چکار کنم؟؟؟؟ wv-33910-6
تازه واردم اگر میشه یه راهنمایی کنید باید چکار کنم نیاز به ...شکن دارم؟ چجوری چیز پی ان رو به پلی4 بزنم؟
یه صفحه برو عقب کاملا توضیح داده شد....
حتماً باید k-eri-o باشه!خب من چیز پی ان دارم میشه یا کریو باید باشه حتما؟ و اینکه پلی4 رو چجوری با لبتابو چیز پی ان شیر کنم!!!
؟؟؟
حتماً باید k-eri-o باشه!
دانلود kerio sharing pdf
برای بار اول شما باید از طریق Share کردن کریو به PSN وصل بشی.من امروز دستگاه را خریدم سیم لن بهش وصل کردم آپدیتش کردم به 1.52 دستگاهم ریجن ۱ هست هم ایدی ریجن ۱ و ۲ دارم هیچکدام وصل نمیشه چیکار کنم؟
دانلود kerio sharing pdfمن امروز دستگاه را خریدم سیم لن بهش وصل کردم آپدیتش کردم به 1.52 دستگاهم ریجن ۱ هست هم ایدی ریجن ۱ و ۲ دارم هیچکدام وصل نمیشه چیکار کنم؟
از یه جایی کانکشن ker-io بگیرید که سروراش خوب باشه time out نده. الان شما با pc تست کن ببین وقتی ke-ri-o کانکت ـه افت سرعت داری؟دوست عزیز طبق اموزش وصل شدم ولی موقه ای که میخاد به سرور وصل شه اخرش ارور میزنه میگه : nw-31456-9
نه هیچ ارتباطی نداره...با هر جا بخوای میتونی بازی کنیربطی داره که اکانتم ریجن 1 باشه فقط با سرور های us میوفتم
چون اینطوری که لگ میشه!
یکی به من بگه الان میشه بدون استفاده از kerio آنلاین بازی کرد یا نه ؟
یکی به من بگه الان میشه بدون استفاده از kerio آنلاین بازی کرد یا نه ؟
خوب اینطور که معلومه برای بار اول واسه sign-in کردن به PSN باید با کریو وصل بشید
یعنی یه بار کافیه که kerio رو با PS3تون share کنید و signin کنید و بعدش دیگه نمیخواد از keiro استفاده کنید و
واسه آنلاین بازی کردن به همون روش معمولی همیشگی میتونید آنلاین بازی کنید
دانلود آموزش Share کردن kerio با PS4
دانلود kerio sharing pdf