.:Frantic:.
کاربر سایت
دوستان من الان با NextVPN با سرور USA روی PC راحت به استور دسترسی دارم با سرعت فوق العاده چطور میشه با همین سرور با PS4 وصل شد ؟
با PC که بدون مشکل میتونی بری استور ! ف***ر نیست.
دوستان من الان با NextVPN با سرور USA روی PC راحت به استور دسترسی دارم با سرعت فوق العاده چطور میشه با همین سرور با PS4 وصل شد ؟
با pc اصلا مشکلی نیست برای دسترسی به استور و نیازی به vp.n نیست.دوستان من الان با NextVPN با سرور USA روی PC راحت به استور دسترسی دارم با سرعت فوق العاده چطور میشه با همین سرور با PS4 وصل شد ؟
اره نداره لعنتی خدا کنه با یه اپدیتی چیزی بزارنآقا این دانلودش چرا Pause نداره؟ :d من همش دنبال دکمش میگردم فقط Delete داره سرش داد میزنم میگم Playstation Pause download من رو اصلا آدم حساب نمی کنه!!!!واقعا میشه نداشته باشه؟
اره نداره لعنتی خدا کنه با یه اپدیتی چیزی بزارن
البته اینم بگم یه یکبار وسط دانلود نتم قطع شد بعد ارور داد وقتی که وصل شد رفتم رو فایل ضربدر زدم دانلود ادامه داداینجوری که حجم دانلود آدم رو غورت میده! عجب داستانیه![]()
من یه VIDEO دیدم یارو نت ر قطع میکرد بعد دانلود ها PAUSE میشداینجوری که حجم دانلود آدم رو غورت میده! عجب داستانیه![]()
خب چجوری میشه روی PS4 شیر کنم؟با pc اصلا مشکلی نیست برای دسترسی به استور و نیازی به vp.n نیست.
با هر فیل شکنی که کانکشن داشته باشه و قابلیت شیر بده میشه با ps4 شیرش کرد،نیازی نیست حتما kerio باشه.
استور تو کنسول ها مثل یه اپیلیکیشن موبایل میمونن و عملکردشون با سایتی که با pc میرید فرق داره. پورت های متفاوتی داره برای همین اتفاقی رو کنسول فیل شده...
میکروفون ریزر رو همچنان نمیشناسه:d ولی صدا عالیه#راستی یه نکته ی مهم بگم شاید به درد دوستان بخوره
بعد از اینکه به 1.52 آپدیت کردم هدست لاجیتک رو شناخت :d هم میکروفنش کار میکنه هم صدای دالبی رو ساپورت میکنه