همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دوستان من الان با NextVPN با سرور USA روی PC راحت به استور دسترسی دارم با سرعت فوق العاده چطور میشه با همین سرور با PS4 وصل شد ؟
با pc اصلا مشکلی نیست برای دسترسی به استور و نیازی به vp.n نیست.
با هر فیل شکنی که کانکشن داشته باشه و قابلیت شیر بده میشه با ps4 شیرش کرد،نیازی نیست حتما kerio باشه.
استور تو کنسول ها مثل یه اپیلیکیشن موبایل میمونن و عملکردشون با سایتی که با pc میرید فرق داره. پورت های متفاوتی داره برای همین اتفاقی رو کنسول فیل شده...

بالاخره با مشقات فراوان وصل شدم به استور میزان mtu از کریو مهم تر بود چون هر کار کردم نمیشد تا با تنظیم mtu شد اما مشکلی که الان دارم اینه که چجوری من بدون اینکه اطلاعات کارت اعتباری بخواد وارد کنم بتونم کد های یک ماهه رایگانم رو وارد کنم؟ جون هرچه میزنم میگه لازمه که اطلاعات کارت وارد کنید

آخرین ویرایش:
آقا این دانلودش چرا Pause نداره؟ :d من همش دنبال دکمش میگردم فقط Delete داره سرش داد میزنم میگم Playstation Pause download من رو اصلا آدم حساب نمی کنه!!!!واقعا میشه نداشته باشه؟

آقا این دانلودش چرا Pause نداره؟ :d من همش دنبال دکمش میگردم فقط Delete داره سرش داد میزنم میگم Playstation Pause download من رو اصلا آدم حساب نمی کنه!!!!واقعا میشه نداشته باشه؟
اره نداره لعنتی خدا کنه با یه اپدیتی چیزی بزارن

با pc اصلا مشکلی نیست برای دسترسی به استور و نیازی به vp.n نیست.
با هر فیل شکنی که کانکشن داشته باشه و قابلیت شیر بده میشه با ps4 شیرش کرد،نیازی نیست حتما kerio باشه.
استور تو کنسول ها مثل یه اپیلیکیشن موبایل میمونن و عملکردشون با سایتی که با pc میرید فرق داره. پورت های متفاوتی داره برای همین اتفاقی رو کنسول فیل شده...
خب چجوری میشه روی PS4 شیر کنم؟

راستی یه نکته ی مهم بگم شاید به درد دوستان بخوره
بعد از اینکه به 1.52 آپدیت کردم هدست لاجیتک رو شناخت :d هم میکروفنش کار میکنه هم صدای دالبی رو ساپورت میکنه

Last edited by a moderator:
راستی یه نکته ی مهم بگم شاید به درد دوستان بخوره
بعد از اینکه به 1.52 آپدیت کردم هدست لاجیتک رو شناخت :d هم میکروفنش کار میکنه هم صدای دالبی رو ساپورت میکنه
میکروفون ریزر رو همچنان نمیشناسه:d ولی صدا عالیه#:-s

دوست عزيز واسه pause كردن كافيه مودم رو خاموش كنين يا سيم تلفنش رو در بيارين تا ارور fail بده بعد از برقراري ارتباط ميتونين دوباره ادامه بدين

Sent from my iPhone using Tapatalk pro

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or