همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

اون پلاس 1 ماهه رایگان رو که بیخیالش شو چون کارت اعتبازی میخواد.
یا باید نسبت به اکانتت PSN Card یا Plus membership card بگیری و کدش رو وارد کنی تو استور.
آها پس باید بخرم...
من اکانتم مال انگلیسه. پلاس بگیرم یا PSN Card ؟؟؟

منظورت از اون یه ماه همون 14 روزه دیگه؟ :دی

آها پس باید بخرم...
من اکانتم مال انگلیسه. پلاس بگیرم یا PSN Card ؟؟؟

منظورت از اون یه ماه همون 14 روزه دیگه؟ :دی

یه ماه یا 14 روز :دی جفتشون بدرد نخوره!
اگه اکانتت انگلیسه باید حتماً پوند بگیری ، ببین پلاس چند پونده تو استور بعد یا psn بگیر یا اگه پلاس انگلیس گیر اوردی اونو بگیر.
از اون لینکی که بهت pm کردم میتونی پلاس 3 ماهه انگلیس بگیری چون فعلاً یک ساله نداره.

دوستان من چندتا بازی رایگان واسه مشترکان پلاس رو دانلود کردم اما باز نمیکنه بازی ها رو و پیغام this application can be started only by a user who has a license for it. میده. من باید چه کار کنم ؟
شما اینکارو بکن ببین حل میشه یا نه؟!
تو منوی PS4 این مسیر رو برو:
Settings-->PSN-->Activate as Your Primary PS4-->Activate-->Activated

WARFRAME ,blacklight:Retribution , contrast , RESOGUN , Don't Starve, همگی همین مشکل رو دارن و همشون جلو start شکل یه قفل دارن و موقعی هم که استارت و میزنم همون اروری که گفتم رو میده

دوست عزیز برو تو:
setting>psn>restore licenses
کلیک کن یه لودینگ میده و بعد دیگه حله همه چیز باز میشه....از بازی لذت ببر

شما اینکارو بکن ببین حل میشه یا نه؟!
تو منوی PS4 این مسیر رو برو:
Settings-->PSN-->Activate as Your Primary PS4-->Activate-->Activated

آقا مرسی با اون activate مشکل حل نشد چون قبلا active کرده بودم اما با گزینه زیرش یعنی Restore Licenses حل شد مشکلم

- - -ویرایش - - -

ممنون دوست عزیز مشکل حل شد . الان من چطور میتونم ببینم که چند روز به پایان اشتراک پلاسم مونده

دوستان ببخشید این سوال و اینجا میکنم.اگه یوزر نیم و پسورد یادت بره راهی هس یا باید اکانت جدید ساخت؟
ایمیلت هم یادت رفته؟

واقعا خودت فکر میکنی راهی هست؟ :دی

- - -ویرایش - - -

دوستان ببخشید این سوال و اینجا میکنم.اگه یوزر نیم و پسورد یادت بره راهی هس یا باید اکانت جدید ساخت؟
ایمیلت هم یادت رفته؟

واقعا خودت فکر میکنی راهی هست؟ :دی

آره . من یه سرویس پلاس 12 ماهه 49.99 دلاری خریدم اما هیچ جایی نمیبینم که مدت زمان اشتراک پلاس رو واسم زده باشه فقط و فقط علامت پلاس اومده جلو آی دیم
----------------
ممنون دوست عزیز مشکل حل شد . الان من چطور میتونم ببینم که چند روز به پایان اشتراک پلاسم مونده؟؟
----------------
برای دیدین زمان برو تو store و بعد به سربرگ plus برو و اقدام به خرید plus کن و وارد صفحه یکی از 3 اکانت شو.حالا وقتی رو گزینه افزایش plus وای میسی به زرد رنگ برات تاریخ انقضا رو مینویسه و میگه تا کی مدت داری....

آخرین ویرایش:
دوستان من الان 2 تا اکانت دارم! میخوام با یکی از اکانتام بازی بخرم! چکار باید بکنم تا وقتی خریدم بتونم روی اون یکی پروفایلم هم بازی کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or