همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

اون پلاس 1 ماهه رایگان رو که بیخیالش شو چون کارت اعتبازی میخواد.
یا باید نسبت به اکانتت PSN Card یا Plus membership card بگیری و کدش رو وارد کنی تو استور.
آها پس باید بخرم...
من اکانتم مال انگلیسه. پلاس بگیرم یا PSN Card ؟؟؟

منظورت از اون یه ماه همون 14 روزه دیگه؟ :دی

آها پس باید بخرم...
من اکانتم مال انگلیسه. پلاس بگیرم یا PSN Card ؟؟؟

منظورت از اون یه ماه همون 14 روزه دیگه؟ :دی

یه ماه یا 14 روز :دی جفتشون بدرد نخوره!
اگه اکانتت انگلیسه باید حتماً پوند بگیری ، ببین پلاس چند پونده تو استور بعد یا psn بگیر یا اگه پلاس انگلیس گیر اوردی اونو بگیر.
از اون لینکی که بهت pm کردم میتونی پلاس 3 ماهه انگلیس بگیری چون فعلاً یک ساله نداره.

دوستان من چندتا بازی رایگان واسه مشترکان پلاس رو دانلود کردم اما باز نمیکنه بازی ها رو و پیغام this application can be started only by a user who has a license for it. میده. من باید چه کار کنم ؟
شما اینکارو بکن ببین حل میشه یا نه؟!
تو منوی PS4 این مسیر رو برو:
Settings-->PSN-->Activate as Your Primary PS4-->Activate-->Activated

WARFRAME ,blacklight:Retribution , contrast , RESOGUN , Don't Starve, همگی همین مشکل رو دارن و همشون جلو start شکل یه قفل دارن و موقعی هم که استارت و میزنم همون اروری که گفتم رو میده

دوست عزیز برو تو:
setting>psn>restore licenses
کلیک کن یه لودینگ میده و بعد دیگه حله همه چیز باز میشه....از بازی لذت ببر

شما اینکارو بکن ببین حل میشه یا نه؟!
تو منوی PS4 این مسیر رو برو:
Settings-->PSN-->Activate as Your Primary PS4-->Activate-->Activated

آقا مرسی با اون activate مشکل حل نشد چون قبلا active کرده بودم اما با گزینه زیرش یعنی Restore Licenses حل شد مشکلم

- - -ویرایش - - -

ممنون دوست عزیز مشکل حل شد . الان من چطور میتونم ببینم که چند روز به پایان اشتراک پلاسم مونده

دوستان ببخشید این سوال و اینجا میکنم.اگه یوزر نیم و پسورد یادت بره راهی هس یا باید اکانت جدید ساخت؟
ایمیلت هم یادت رفته؟

واقعا خودت فکر میکنی راهی هست؟ :دی

- - -ویرایش - - -

دوستان ببخشید این سوال و اینجا میکنم.اگه یوزر نیم و پسورد یادت بره راهی هس یا باید اکانت جدید ساخت؟
ایمیلت هم یادت رفته؟

واقعا خودت فکر میکنی راهی هست؟ :دی

آره . من یه سرویس پلاس 12 ماهه 49.99 دلاری خریدم اما هیچ جایی نمیبینم که مدت زمان اشتراک پلاس رو واسم زده باشه فقط و فقط علامت پلاس اومده جلو آی دیم
----------------
ممنون دوست عزیز مشکل حل شد . الان من چطور میتونم ببینم که چند روز به پایان اشتراک پلاسم مونده؟؟
----------------
برای دیدین زمان برو تو store و بعد به سربرگ plus برو و اقدام به خرید plus کن و وارد صفحه یکی از 3 اکانت شو.حالا وقتی رو گزینه افزایش plus وای میسی به زرد رنگ برات تاریخ انقضا رو مینویسه و میگه تا کی مدت داری....

آخرین ویرایش:
دوستان من الان 2 تا اکانت دارم! میخوام با یکی از اکانتام بازی بخرم! چکار باید بکنم تا وقتی خریدم بتونم روی اون یکی پروفایلم هم بازی کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or