psn هم به فنا رفت فقط همین کم بود.
با هیچ اینترنت ثابتی وصل نمیشه
سلام من تست کردم الان.
با همراه اول و ایرانسل وصل میشه.
نت هم اسیاتک دارم اونم وصله.
مشکلی نیست.
آخرین ویرایش:
psn هم به فنا رفت فقط همین کم بود.
با هیچ اینترنت ثابتی وصل نمیشه
متاسفانه منم چند روزه این مشکلو دارم ، کنسول با وای فای و لن به مودم کلا وصل نمیشه ، از مودم ای پی میگیره اما به نت وصل نمیشه. در صورتی که با اپراتورای موبایل همه چی خوبه.سلام من تست کردم الان.
با همراه اول و ایرانس وصل میشه.
نت هم اسیاتک دارم اونم وصله.
مشکلی نیست.
با چه نتی؟دوستان برای شما هم دانلود بازی ها اختلال داره؟
برای من هر چندساعت ارور 403 میده باید دوباره دستی resume کنم دانلودو
خیلی وقته این مشکل رو داره، راه Solution ش هم اینه با یه نت دیگه یه ذره دانلود کنید بعد دوباره با همراه دانلود کنید ولی من ایرانسل رو پیشنهاد میدمهمراه اول
ایرانسل تو این منطقه ما سرعت خوبی نمیده، و جالب اینه که این مشکل شبا پیش میاد، تو روز دانلود کردم عادی بدون قطعی دانلود شدخیلی وقته این مشکل رو داره، راه Solution ش هم اینه با یه نت دیگه یه ذره دانلود کنید بعد دوباره با همراه دانلود کنید ولی من ایرانسل رو پیشنهاد میدم
چرا نتونی، فقط بخوای dlc بخری به مشکل میخوری والا برای Ps5 هم دقیقا همینجوره من دوستم تست زد همینجور بود بخاطر یه ایتم میکروترنزکیشن در dbdرفقا من اکانت اصلیم که توش بازی میکنم ریجن ۲ هستش
اما اکانتی که بازی ها رو باهاش میخرم ریجن ۱ هست
الان اگر برای اکانت ریجن ۱ پلاس بگیرم بازی های رایگان شده پلاس رو میتونم رو اکانت ریجن ۲ بازی کنم؟
برای منم با خود کنسول بگیر نگیر داره 1 خوبه 1 ساعت بدهدارم چند تا بازی دانلود میکنم یه چند روزه با رایتل میزنم اصل جواب نمیده با اینرانسل هم سرعت خیلی کم شده
سرورها مشکل پیدا کرده؟ برای بقیه دوستان هم همینطوره؟