ehsas1
کاربر سایت
راه مطمئنم داره چون دران میفروشن اما من هرچی سرچ میزنم نیست.ولی چون دارن میفروشن میگم هستهیچ راهی نداره بلدید به ما هم یاد بید
راه مطمئنم داره چون دران میفروشن اما من هرچی سرچ میزنم نیست.ولی چون دارن میفروشن میگم هستهیچ راهی نداره بلدید به ما هم یاد بید
یعنی اگر کسی تو دنیا مهاجرت کرد به یه کشور دیگه نمیتونه ریجن اکانتش رو به کشور جدیدش تغییر بده ؟ مگه میشه چقدر بده اینطوریسلام خیر امکان نداره
باید زنگ بزنی پشتیبانی سونی، چت هم نه فقط زنگیعنی اگر کسی تو دنیا مهاجرت کرد به یه کشور دیگه نمیتونه ریجن اکانتش رو به کشور جدیدش تغییر بده ؟ مگه میشه چقدر بده اینطوری
احتمال قفل که ربطی به این چیزا نداره، طبق قابلیت های جدید طرف میتونه هر زمانی خواست اکانتش رو روی کنسول خودش پرایمری کنه و دیگه محدودیت ۶ ماهه وجود نداره. پس هر زمانی امکان قفل شدن بازی هست. بهترین کار اینه که کنسول رو تا وقتی که بازی رو هنوز تمام نکردی به نت وصل نکنی.اکانت هکی بگیرم و به ایمیل و پس دست نزنم و پول هم خرج نکنم احتمال قفل و بن چقدره؟
محدودیت دی اکتیو 6 ماهه منظورته برداشته شده ؟ چون من هنوز محدودیت دارم از روی سایت میخوام دی اکتیو کنماحتمال قفل که ربطی به این چیزا نداره، طبق قابلیت های جدید طرف میتونه هر زمانی خواست اکانتش رو روی کنسول خودش پرایمری کنه و دیگه محدودیت ۶ ماهه وجود نداره. پس هر زمانی امکان قفل شدن بازی هست. بهترین کار اینه که کنسول رو تا وقتی که بازی رو هنوز تمام نکردی به نت وصل نکنی.
احتمال بن شدن هم، فقط در یک صورت استفاده از اکانت هکی باعث بن شدن چیزی میشه، اونم اینه که با کردیت کارتشون یا پولشون توی اکانتشون چیزی بخرید. عوض کردن ایمیل و پس و ... احتمال بن شدنش صفره. فقط خرج کردن پول صدردصد بن شدن داره.
محدودیت دی اکتیو کردن وجود داره ولی وقای میخوای اکانت رو روی کنسول دیگه اکتیو کنی دیچه بهت نمیگه برو دی اکتیو کن اول، خودش اکتیو میکنه بدون نیاز به دی اکتیو.محدودیت دی اکتیو 6 ماهه منظورته برداشته شده ؟ چون من هنوز محدودیت دارم از روی سایت میخوام دی اکتیو کنم
یه اک گرفتم پلاس داشت و فال گایز و چند بازی دیگه زیاد توش نرفتم ولی زود فهمید و بازیام قفل شداحتمال قفل که ربطی به این چیزا نداره، طبق قابلیت های جدید طرف میتونه هر زمانی خواست اکانتش رو روی کنسول خودش پرایمری کنه و دیگه محدودیت ۶ ماهه وجود نداره. پس هر زمانی امکان قفل شدن بازی هست. بهترین کار اینه که کنسول رو تا وقتی که بازی رو هنوز تمام نکردی به نت وصل نکنی.
احتمال بن شدن هم، فقط در یک صورت استفاده از اکانت هکی باعث بن شدن چیزی میشه، اونم اینه که با کردیت کارتشون یا پولشون توی اکانتشون چیزی بخرید. عوض کردن ایمیل و پس و ... احتمال بن شدنش صفره. فقط خرج کردن پول صدردصد بن شدن داره.