همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام
امکانش هست ریجن و لوکیشن اکانت رو عوض کرد؟ مثلا از UK منتقل بشه روی US

من اکانتم رو UK ساختم ولی انقدر پوند گرون شده دیگه اصلا جواب نمیده میخوام اگر بشه منطقلش بکنم روی US

تو قسمت Residential Address تغییر کشور محل سکونت امکان پذیر نبود

• Like
Reactions: Bizhanl
اکانت هکی بگیرم و به ایمیل و پس دست نزنم و پول هم خرج نکنم احتمال قفل و بن چقدره؟
احتمال قفل که ربطی به این چیزا نداره، طبق قابلیت های جدید طرف میتونه هر زمانی خواست اکانتش رو روی کنسول خودش پرایمری کنه و دیگه محدودیت ۶ ماهه وجود نداره. پس هر زمانی امکان قفل شدن بازی هست. بهترین کار اینه که کنسول رو تا وقتی که بازی رو هنوز تمام نکردی به نت وصل نکنی.
احتمال بن شدن هم، فقط در یک صورت استفاده از اکانت هکی باعث بن شدن چیزی میشه، اونم اینه که با کردیت کارتشون یا پولشون توی اکانتشون چیزی بخرید. عوض کردن ایمیل و پس و ... احتمال بن شدنش صفره. فقط خرج کردن پول صدردصد بن شدن داره.

با سلام
یه مدت سرور بازی The last of us روی پلی استیشن ۴ نت مخابرات منطقه ما وصل نمیشه اما با اینترنت ایرانسل به راحتی وصل میشه
با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن آدرس سرور بازی رو بدین ما حل کنیم .
کسی آدرس سرور آنلاین این بازی رو داره براشون بفرستم
ممنون

• Like
احتمال قفل که ربطی به این چیزا نداره، طبق قابلیت های جدید طرف میتونه هر زمانی خواست اکانتش رو روی کنسول خودش پرایمری کنه و دیگه محدودیت ۶ ماهه وجود نداره. پس هر زمانی امکان قفل شدن بازی هست. بهترین کار اینه که کنسول رو تا وقتی که بازی رو هنوز تمام نکردی به نت وصل نکنی.
احتمال بن شدن هم، فقط در یک صورت استفاده از اکانت هکی باعث بن شدن چیزی میشه، اونم اینه که با کردیت کارتشون یا پولشون توی اکانتشون چیزی بخرید. عوض کردن ایمیل و پس و ... احتمال بن شدنش صفره. فقط خرج کردن پول صدردصد بن شدن داره.
محدودیت دی اکتیو 6 ماهه منظورته برداشته شده ؟ چون من هنوز محدودیت دارم از روی سایت میخوام دی اکتیو کنم

• Like
محدودیت دی اکتیو 6 ماهه منظورته برداشته شده ؟ چون من هنوز محدودیت دارم از روی سایت میخوام دی اکتیو کنم
محدودیت دی اکتیو کردن وجود داره ولی وقای میخوای اکانت رو روی کنسول دیگه اکتیو کنی دیچه بهت نمیگه برو دی اکتیو کن اول، خودش اکتیو میکنه بدون نیاز به دی اکتیو.

• Like
یه اک گرفتم پلاس داشت و فال گایز و چند بازی دیگه زیاد توش نرفتم ولی زود فهمید و بازیام قفل شد

جای مطمئن برای اکانت هکی میشناسید؟ که بالانس ندن یا چنج ایمیل ندن؟؟؟؟؟

بچه ها خیلی مراقب باشید! این تحریم ها داره ترسناک میشه! یه سری حتی اکانت اسپاتیفایشون چون از ایران توش لاگین کردن لاک شده!
ممکنه یهو به psn و... هم برسه ...
خلاصه حواستون باشه ...
هر روز بهتر از دیروز

دوستان کسی اطلاع داره راجع sony rewards من بیشتر از1000 پوینت دارم میخوام یه گیفت کارت 10 دلاری بخرم موقع تا مرحله آخر میرم ارور میده
Your order could not be completed. Please contact us so we may assist you.
نمیدونم چیکار کنم اگه کسی مشکل مشابه داشته میشه راهنمایی کنید ممنون

دوستان بعد از آپدیت سایت پلی‌ استیشن استور، فیورت حذف شده؟ من یه سری بازی ها تو فیورتم بود و هر وقت تخفیف میخوردن به جای چک کردن بازی ها فقط به صفحه ی فیورت هام میرفتم تا ببینم اون بازی هایی که میخوام تخفیف خورده یا نه. الان اگه حذفش کرده باشن خیلی بده.

بعد هم اینکه اسکرین شات و تریلر بازی ها وقتی به صفحه هر بازی ای وارد میشم دیگه وجود نداره! حذفش کردن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or