فقط برای بعضی از بازی ها بیشتر برای انحصاری هاش مثل spiderman god of war, Detroit become humanسلام دوستان. سونی برای همه بازی هایی که پلات میکنیم کد تم و آواتار میفرسته یا فقط برای بعضی بازی ها ؟
البت یه سری از بازیها فقط برای ریجن یک ها میفرستهسلام دوستان. سونی برای همه بازی هایی که پلات میکنیم کد تم و آواتار میفرسته یا فقط برای بعضی بازی ها ؟
معلوم نیست واسه همه بفرسته نه GOD OF WAR نه اسپایدی و نه هورایزن هیچ کدوم واسه من نفرستادالبت یه سری از بازیها فقط برای ریجن یک ها میفرسته
من دیزگان هفته اول پلات زدم برام کد نیومد یکی دیگه یه ماه بعد پلات زد کد براش فرستادمعلوم نیست واسه همه بفرسته نه GOD OF WAR نه اسپایدی و نه هورایزن هیچ کدوم واسه من نفرستاد
لطفا بگیداکانت هکی بگیرم و به ایمیل و پس دست نزنم و پول هم خرج نکنم احتمال قفل و بن چقدره؟
باید ریجنش با ریجن بازهایی که قبلا داونلود کردید یکی باشه تا قفلش باز شهلطفا بگید
یه سوال دیگه هم این ک من قبلا دو بازی رو با now ریجن 1 دان کردم الان ی اک هکی بگیرم قفلشون باز میشه یا ممکنه کد دیتا فرق کنه؟
احتمالا سیستم جدید تروفی هاستامروز رفتم دیدم psn وصل نمیشه!یعنی نتورک!رفتم قسمت استور دیدم❊یک توافق نامه جدید اومد و باید agree میکردم کامل نخوندم!
هیچ راهی نداره بلدید به ما هم یاد بیددوستان آموزش پلاس 14روزه رو کسی داره؟
کارت اد شده به اکانت دارم ولی موقع گرفتن ارور میده.اون ارور رو چطوری فیکسش کنیم؟
روشی که 2تا کارت اد میکردی و کارت اولی رو حذف میکردی هم از کار افتاده
کسی اگه بلده بگه
چون بعضی جاها دارن میفروشن
تو رددیت دیدم بعضیا گفتن باید یه خرید ریز بکنی.مثلا 1 سنت.اینم یه روشیه که گفته شده
باز کسی میتونه تست بزنه و بگه؟