همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دوستان بعد از آپدیت سایت پلی‌ استیشن استور، فیورت حذف شده؟ من یه سری بازی ها تو فیورتم بود و هر وقت تخفیف میخوردن به جای چک کردن بازی ها فقط به صفحه ی فیورت هام میرفتم تا ببینم اون بازی هایی که میخوام تخفیف خورده یا نه. الان اگه حذفش کرده باشن خیلی بده.

بعد هم اینکه اسکرین شات و تریلر بازی ها وقتی به صفحه هر بازی ای وارد میشم دیگه وجود نداره! حذفش کردن؟
تا جایی که میدونم از توی استور وب فیوریت ها برداشته شده، توی خود کنسول چک نکردم ببینیم اونجا هم حذف شده یا نه. یه پیام فرستاده بود سونی و گفته بود چه چیزهایی تغییر کرده.
سونی همینطوره، یهو می رینه به چیزهایی که مشکلی نداشتن!

دوستان لطفا راهنمایی کنید م

قیمت بعضی بازیا خیلی گرونه حتی ظرفیت 1 بعد یه جایی بازی اجاره میده به صورت اکانت اگر بگیرم ظرفیت دوم رو مثلا 3 روز اجاره کنم بعد آفلاین بشم مثلا تا 30 روز بازی کنم اون یارو میفهمه که هنوز من اکانتو بعد 3 روز پاک نکردم؟
سوال دیگم اینه که اگه فهمید بعد خب من که آفلاينم باید دی اکتیو آل بزنه یا اگه رمزو هم عوض کنه میشه

چون اونجوری باید بخاطر من دی اکتیو آل بزنه و خب ظرفیت 1 اکانت از دستش میره

چیکار کنم

سلام. در مورد اشتراک پلاس شراکتی یکم اطلاعات میدید دوستان؟

یعنی چطوری باید دو نفر با هم از یه پلاس استفاده کنن؟ اگه توضیح کامل بدید ممنون میشم/
نفرa با اکانتش پلاس میگیره میده به نفر b, نفر b یوزر پس میزنه active as primary میکنه از اکانت خارج میشه و نفر a هم توی همون اکانت فقط باید بازی کنه ولیb حتما باید بره توی اکانت خودش

سلام
دوستان من یه سوال داشتم؛این بازیهای ظرفیت ۲ که توی سایتها میفروشن رو بعد از خرید میشه به لیست بازیهای اکانت شخصیمون اضافه کنیم؟منظورم مثل حالتی هست که بازی رو با طرفیت کامل از استور میخریم و لایسنسش برای همیشه تو اکانتمون میمونه
میخوام بدونم بازیهای ظرفیت ۲ هم همچین قابلیتی دارن یا اینکه نه لایسنس‌ بازیهای ظرفیت دو به اکانت شخصیمون اضافه نمیشه؟

• Like
Reactions: EARTHGAME.ORG
سلام
دوستان من یه سوال داشتم؛این بازیهای ظرفیت ۲ که توی سایتها میفروشن رو بعد از خرید میشه به لیست بازیهای اکانت شخصیمون اضافه کنیم؟منظورم مثل حالتی هست که بازی رو با طرفیت کامل از استور میخریم و لایسنسش برای همیشه تو اکانتمون میمونه
میخوام بدونم بازیهای ظرفیت ۲ هم همچین قابلیتی دارن یا اینکه نه لایسنس‌ بازیهای ظرفیت دو به اکانت شخصیمون اضافه نمیشه؟
سلام
نه نمیشه

مراقب پیامهاتون باشید سونی خیلی سختگیر شده خصوصا روی نژادپرستی این سعودی ها میان تحریک میکنند یه چی بگی فورا ریپورت میکنند
همه جا به دنبال تقلب نیرنگ هستند
فعلا اکانت منو یک هفته تعلیق کرده آخرشم گفته بی صبرانه منتظریم برگردی با هم بازی کنیم:-??

مراقب پیامهاتون باشید سونی خیلی سختگیر شده خصوصا روی نژادپرستی این سعودی ها میان تحریک میکنند یه چی بگی فورا ریپورت میکنند
همه جا به دنبال تقلب نیرنگ هستند
فعلا اکانت منو یک هفته تعلیق کرده آخرشم گفته بی صبرانه منتظریم برگردی با هم بازی کنیم:-??
من درست متوجه نشدم، تو رفتی به ملت فحش دادی بعدش بن شدی حالا اونا دنبال تقلب و نیرنگ هستن ؟ :D

من درست متوجه نشدم، تو رفتی به ملت فحش دادی بعدش بن شدی حالا اونا دنبال تقلب و نیرنگ هستن ؟ :D
طرف فیفا میبره فوری پیام میده میره رو اعصاب بعد که جوابشو میدی ریپورت میکنه
متوجه شدی؟

سلام - 2020 ظاهرا بن کرده PSN رو - دو روزه کنسول رو به نت وصل نمیتونم بکنم - اما با نت همراه اول میشه --- این حرکت دیگه واقعا نوبره . پشتیبانیش هم میگه باید صبر کنید تا خودشون درستش کنن :-??:Angry:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or