همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دوستان برای خرید قانونی و دانلود بازی از PSN با گیفت کارت ، کنسول باید رو آخرین فیرمور باشه؟
darkest dungeon تخفیف عجیبی خورده و میخوام بگیرمش از PSN ولی فیرمورم 7.51 و نزدیکای هک شدنشه و نمیخوام آپدیتش کنم
Ps app رو نصب کن رو موبایلت از اونجا بخر

• Like
Reactions: Ardi360
دوستان برای خرید قانونی و دانلود بازی از PSN با گیفت کارت ، کنسول باید رو آخرین فیرمور باشه؟
darkest dungeon تخفیف عجیبی خورده و میخوام بگیرمش از PSN ولی فیرمورم 7.51 و نزدیکای هک شدنشه و نمیخوام آپدیتش کنم
برای ساین این شدن و دانلود هم نیازمند آخرین فریموری

• Like
Reactions: Ardi360
دوستان يسوال داشتم ميخاستم بازى پرسونا پنج رويال رو بگيرم خواستم بدونم كى تخفيفات بعدى استور پلى استيشن شروع ميشه ؟

فک کنم تا ۱۵ روز دیگ Spring Sale شروع میشه...
بعد از نوروز ما همیشه یک SS داریم...
شاید اونجا تخفیف بخوره...

اگ‌ نه تا قبل از تابستون معمولا یدونه Japan Sale میزارن...

• Like
Reactions: noorihamid99
دوستان کسی اطلاع داره راجع sony rewards من بیشتر از1000 پوینت دارم میخوام یه گیفت کارت 10 دلاری بخرم موقع تا مرحله آخر میرم ارور میده
Your order could not be completed. Please contact us so we may assist you.
نمیدونم چیکار کنم اگه کسی مشکل مشابه داشته میشه راهنمایی کنید ممنون
منم خیلی وقت پیش امتحان کردم نمیشه به احتمال زیاد ایراد از ip ایران هستش بالای ده تا قند شکن هم امتحان کردم ولی اجازه نمیده به نظرم بی خیالش بشی بهتره

دوستان پی اس ان مشکلی داره در حال حاظر؟
بعد از چند روز کنسول رو روشن کردم که اکانتم لاگ اوت شده و واردش هم نمیتونم بشم، نه با گوشی نه کنسول.

بله خطم ایرانسله
ندارم کدارو
راه دیگه ای نیست ؟
چه مدت هست کد نمیاد؟
یه مدت ایرانسل برا منم کد نمیفرستاد. بعد چند روز خودش رفع شد. اگر تازه این اتفاق افتاده قبل از چت با پشتیبانی یه مدت صبر کنید.

• Like
Reactions: .:Metallica:.
شماره همراه اول یا رایتل بده . ایرانسل گیج میزنه

یا اگه مودم سیمکارت خور داری برو با مرورگر تو پیج مودم قسمت ussd-sms اونجا اقدام کن برای دریافت کد . احتمال زیاد میاد

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or