همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

به یک مشکلی خوردم عذاب آور من یک اکانت بازی ترکیبی sekiro داشتم که به نظر ریجن دو بود بازی و تقریبا تموم کرده بودم که قفل شد از سیو بکاپ گرفتم یک اکانت ظرفیت دو گیر اوردم اما گویا ریجن یک هست سیو و قبلو نمیکنه راهی هست زنده اش کنم بیشتر از 60 ساعت گیم پلی داره دود میشه اونم بازی عذاب آور سکیرو با 40 سال سن دلم میخواد گریه کنم:D
اگه راهی هست کمک کنید ممنون

• Sad
Reactions: Rohshen
به یک مشکلی خوردم عذاب آور من یک اکانت بازی ترکیبی sekiro داشتم که به نظر ریجن دو بود بازی و تقریبا تموم کرده بودم که قفل شد از سیو بکاپ گرفتم یک اکانت ظرفیت دو گیر اوردم اما گویا ریجن یک هست سیو و قبلو نمیکنه راهی هست زنده اش کنم بیشتر از 60 ساعت گیم پلی داره دود میشه اونم بازی عذاب آور سکیرو با 40 سال سن دلم میخواد گریه کنم:D
اگه راهی هست کمک کنید ممنون
باید با برنامه ی save wizard ریجن سیو هارو تغییر بدی

• Like
Reactions: desperados
باید با برنامه ی save wizard ریجن سیو هارو تغییر بدی
دمت گرم
لینکی مطمئن از کرکش داری؟
سایتهای که کرک برنامه را گذاشتن به نظر لینک مطمئن نیست
بعد من آنلاین بازی میکنم تغییر سیو مشکلی نداره؟

آخرین ویرایش:
Screenshot_20210806-142306_Chrome.jpg آقا این جدیده ؟
یعنی چی که هر ۶ماه . من الان به دستگاهی قبلا اکانتم روش اکتیک بوده دسترسی ندارم . میخوام اکتیو کنم اجازه نمیده . باید چیکار کنم ؟
موقع بازی کردن هی ارور verify your license میده . اکتیو هم نمیشه اکانتم موندم چه کنم.

آخرین ویرایش:
View attachment 219872آقا این جدیده ؟
یعنی چی که هر ۶ماه . من الان به دستگاهی قبلا اکانتم روش اکتیک بوده دسترسی ندارم . میخوام اکتیو کنم اجازه نمیده . باید چیکار کنم ؟
موقع بازی کردن هی ارور verify your license میده . اکتیو هم نمیشه اکانتم موندم چه کنم.
یعنی واقعا هیچکس به همچین مشکلی برنخورده ؟
لایو چت psn زده از ساعت 7AM تا 8PM . این تایم مال امریکاست ؟ چرا من هردفعه سر میزنم میگه لایو چت آفلاینه

آخرین ویرایش:
یعنی واقعا هیچکس به همچین مشکلی برنخورده ؟
از تو خود کنسول هر چند بار که بخوای میتونی دی اکتیو و اکتیو کنی. ولی دی اکتیو ال کردن از تو سایت از زمانی که یادمه همین بوده. اولین بار هم بخوای بزنی هشدار میده که میتونی هر شش ماه این کار رو انجام بدی. حالا دلیلش رو نمیدونم.

از تو خود کنسول هر چند بار که بخوای میتونی دی اکتیو و اکتیو کنی. ولی دی اکتیو ال کردن از تو سایت از زمانی که یادمه همین بوده. اولین بار هم بخوای بزنی هشدار میده که میتونی هر شش ماه این کار رو انجام بدی. حالا دلیلش رو نمیدونم.
خب مشکل همینه من به کنسول قبلیم که فروختمش دسترسی ندارم و این ارور 6ماهه تو سایت هم نمیذاره دی اکتیو کنم اکانتمو
همه بازیهام تو همین اکانت اصلیمه
لایو چت سونی هم که همیشه میزنه الان آفلاینه . دقیقا چه ساعتی میشه باهاشون مکاتبه کرد ؟

خب مشکل همینه من به کنسول قبلیم که فروختمش دسترسی ندارم و این ارور 6ماهه تو سایت هم نمیذاره دی اکتیو کنم اکانتمو
لایو چت سونی هم که همیشه میزنه الان آفلاینه . دقیقا چه ساعتی میشه باهاشون مکاتبه کرد ؟
ساعت لایو چت سونی رو نمیدونم. بچه ها اگر میدونن بگن.
بهترین کار در شرایط فعلی اینه که رمز و یا حتی ایمیل اکانت رو عوض کنی. لوگین دو مرحله ای هم فعال داشته باشی.

• Like
Reactions: king of north

نمیشه کاریش کرد، باید قبل از اینکه کنسول رو میفروختی از روی کنسول Deactive میکردی

سلام دوستان یه سوال داشتم آیا میشه بدون آپدیت فریمور دستگاه از استور خود سونی بازی(انلاین) دانلود کنم؟فریمورم ٧.۵۵هست نمیخوام حالت همیشه بپرهیزید. ممنونم

سلام دوستان یه سوال داشتم آیا میشه بدون آپدیت فریمور دستگاه از استور خود سونی بازی(انلاین) دانلود کنم؟فریمورم ٧.۵۵هست نمیخوام حالت همیشه بپرهیزید. ممنونم
برای اتصال به psn همیشه آخرین فریمور لازمه در غیر اینصورت اصلا اجازه وصل شدن نمیده

• Like
Reactions: amir.senatore
موقع دانلود با دستگاه هی قطع میشه و هر بار که resume میکنم حجم آپدیت رو بیشتر میکنه
کسی همچین مشکلی داره ؟
صبا نت
الان برای ghost of tsushima نزدیک 2 گیگ آپدیت اومده هی قطع میشه بعد که resume میکنم حجمش میشه 26 گیگ بعد 44 گیگ !

سلام و احترام، نزدیک دوماه هست میخوام به psn و استور وارد شم این ارور و میده هم با همراه اول هم با ایرانسل و هم خط ثابت مخابرات، لازم بگم اپدیت بازیها و کنسول ب راحتی انجام میشه و از طریق اپ پلی استیشن رو موبایل میتونم بازیها ودموهارو اد کنم و بزارم رو دانلود از طریق خود دستگاه این ارور و میده ممنون میشم سریعتر راهنمایی بفرمائید و مشکل از چی هست

20210910_132159.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or