Red_Dragon110
کاربر سایت
یعنی بازی هایی که تو این اکانت دارم همه اش پر؟سلام رفیق منم این مشکل رو بعضی از کانتنت ها دارم .. کاریشم فکر نکنم بشه کرد
![102 ~X( ~X(](/styles/default/xenforo/smilies/meep/102.gif)
چون قاعدتا با PSX Download Helper هم نمیشه لینک هاش را استخراج کرد
یعنی بازی هایی که تو این اکانت دارم همه اش پر؟سلام رفیق منم این مشکل رو بعضی از کانتنت ها دارم .. کاریشم فکر نکنم بشه کرد
اونوقت دوست عزیز توی خود دستگاه هم این مشکل را دارید؟سلام رفیق منم این مشکل رو بعضی از کانتنت ها دارم .. کاریشم فکر نکنم بشه کرد
بله روی گاهی از بازی ها این مشکل پیش اومده واسماونوقت دوست عزیز توی خود دستگاه هم این مشکل را دارید؟
من همیشه از سایت giftro رو میخرم.دوستان اگر جایی که گیفت کارت بدون مشکل و با قیمت منطقی بفروشه و تحویل آنی بده سراغ دارید، لطفا به من معرفی کنید.
کلا به نظرم نده اکانتتو به کسی . ولی اگه اون طرف بخواد تو اکانت خودش بازی کنه شما باید دی اکتیو کنی اگه نه با اکانت شما بازی میکنه نیاز نیست.درود
اگه من بخوام اکانت PS4 م رو بدم به کسی برای 1 2 هفته , باید از رو دستگاه خودم Deactive ش کنم ؟
اکانتم رو PS4 و PS3 هستش
یعنی یه user جدید بسازه و user name , password من رو بزنه مشکلی پیش نمیاد ؟کلا به نظرم نده اکانتتو به کسی . ولی اگه اون طرف بخواد تو اکانت خودش بازی کنه شما باید دی اکتیو کنی اگه نه با اکانت شما بازی میکنه نیاز نیست.
بعید میدونم مشکلی باشه .یعنی یه user جدید بسازه و user name , password من رو بزنه مشکلی پیش نمیاد ؟
فلوریدااکانت کجا بسازم مالیات نخوره؟