همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دوستان من تو تست نتورک دیدم زده برامnat type3!! پارس انلاینه ای اس پیم قبلا نت تایپ دو بودم شما هم این مشکلو دارین و اگه نت تایپ دو این چ ای اس پی دارین؟
واسه منم همینه اگه میخواید نت تایپ دو بشید باید سرویس های ip static بخرید که فقط شش ماهه و یکساله داره

• Like
Reactions: Cptamir69
دوستان من تو تست نتورک دیدم زده برامnat type3!! پارس انلاینه ای اس پیم قبلا نت تایپ دو بودم شما هم این مشکلو دارین و اگه نت تایپ دو این چ ای اس پی دارین؟
من مخابرات هستم شهر ارومیه
برا من نت تایپ 2 هست

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: Cptamir69
اخه قبلا nat type 2 بودم وقتی تو ps4 انلاین بازی میکردم:| بعد تکیم ک ارائه نمیدن اسیر شدیما
خب اگه شاتل nat type 2 عه بریم شاتل یا شرکتایه دیگه پول مفت به اینا ندیم
واسه من یه ساله اینطور شده حالا از پشتیبانی پیگری کن اگه نشد عوض کن

با سلام
من از ps store چند روز پیش یه dlc دانلود کردم تا بیست روز پیش 80% فایل دانلود شده بود اما الان فقط نوشته waiting to install و استارت روهم که میزنم میره داخل ps store لطفا کمک کنید و بگید مشکل از چیه ممنون

با سلام
من از ps store چند روز پیش یه dlc دانلود کردم تا بیست روز پیش 80% فایل دانلود شده بود اما الان فقط نوشته waiting to install و استارت روهم که میزنم میره داخل ps store لطفا کمک کنید و بگید مشکل از چیه ممنون
ریجن بازی و ریجن اکانت یکی نیست.

• Like
Reactions: A.Lopez
یعنی نمیشه کاری کرد 80% فایلی که دانلود کردم پرید؟
اگه dlc پولی خرید که قوانین سونی برای ریفاند کردن خیلی سخته یا اصلا نمیشه ، متاسفانه علاوه بر حجم دانلودی هزینه که برای خرید کردی هم از دست میدی،
اگه هم dlc رایگانه یه اکانت هم ریجن دیسک بازیت بساز دوباره دانلودش کن.

من میخام psn خودمو شارژ کنم ولی سئوالم الان اینه، که اینا دارن سرویس psn رو تغییر میدن. الان برای من دچار مشکل نشه؟
فقط اگه سرویس ps now یا ps plus داشتی باشه نمیتونی اشتراک جدید اضافه کنی ، در باقی موارد هیچ‌ مشکلی نیست.

حدودا ۱,۵ سال هست که از بازی به دورم ولی خب جدیدا هر از گاهی هوس بازگشت میکنم🙁
الان در مقایسه با سال ۱۳۹۹ وضعیت اینترنت و آنلاین بازی کردن و لگ و پینگ چطوره؟ راحت میشه بازی کرد؟
آخرا که بازی می کردم خیلی اذیت میکرد!

دوستان این ارور داستانش چیه من اکانتام هیچکدوم share نشدن میخوام یه اکانت جدید enable کنم این ارور رو میده. دوستان راه حلی دارید؟
گفتم شاید وارد اکانت اصلیم شدم یوزر و پس هم عوض کردم ولی باز این ارور رو میده

Attachments

• 47C078F6-F6A1-4578-A663-F6140E5ABBFC.jpeg
    47C078F6-F6A1-4578-A663-F6140E5ABBFC.jpeg
    833.9 KB · مشاهده: 24

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or