B!G_BosS
کاربر سایت
بله، به نظرم این احتمال وجود داره، از یک فیلترشکن درست حسابی استفاده کن، اگر نشد با دیوایس دیگه ای انجام بدهدوستان برای ریکاوری میرم تو سایت سونی ولی میگه بلاک شدی
کارهایی که کردم:
با آی پی دیگه تست زدم
کش و کوکی و هیستوری مرورگر رو دلیت زدم
با حالت ناشناس مرورگر رفتم
با 3تا مرورگر تست زدم
ولی متاسفانه هیچکدوم جواب نداد
احتمال داره خود سیستم رو شناسایی کرده باشه؟اگه اینطوریه چطوری میشه دورش زد؟
قسمت ثبت نام حساب برین کشور رو ترکیه انتخاب کنید.دوستان لطفا در مورد اکانت ترکیه راهنمایی کنید.
آدرس درست کردن اکانت ترکیه.
مرجع و سایت معتبر برای خرید گیفت کارت ترکیه.
با تشکر...
من هم دقیقا به این نیاز دارم. اگر کسی داره و استفاده میکنه یه تاپیک بزنه توضیح بده خیلی خوب میشه. و اینکه بحث ست کردن وی پی ان روی مودم رو هم وسط نکشید. راههای دیگه پیشنهاد بدید.اگه کسی رو PS4 یا PS5 ش وی پی ان میزنه و کار هم میکنه , لطفا تو پروفایلم وی پی ان ش رو معرفی کنه
من از speed vpn ( کریو ) استفاده میکردم . الان 2 هفتس قطعه . هیچ جوره هم نمیشه آنلاین زد .
رو کامپیوتر وایرلس فعال میکردم بعد کریو رو میزدم و بعد با کابل Lan میزدم به PS4من هم دقیقا به این نیاز دارم. اگر کسی داره و استفاده میکنه یه تاپیک بزنه توضیح بده خیلی خوب میشه. و اینکه بحث ست کردن وی پی ان روی مودم رو هم وسط نکشید. راههای دیگه پیشنهاد بدید.
دوست عزیز شما speed vpn چطوری استفاده میکردی؟
داداش کسی مشکل منو نتونست حل کنه خودم حلش کردم با این DNS:دقیقا منم همین مشکل رو دارم
بازی efootball همینجوری بود با dns شکن حل شد ولی control ورژن ps5 رو همچنان نمیتونه دانلود کنه
دوستان اگه میدونن لطفا راهنمایی کنن
سلام و درود من خودم هم از همین dns استفاده میکنم و مشکلی ندارمداداش کسی مشکل منو نتونست حل کنه خودم حلش کردم با این DNS:
1.1.1.1
1.0.0.1