A.Lopez
کاربر سایت
مرسی درستهادامه رو دانلود میکنه دیگه.
30 گیگ باشه اگه شما 5 گیگ و اپدیت کنی و نگه داری فردا دوباره بزنی میزنه 0 از 25 گیگ و ادامه حجم مونده.
مرسی درستهادامه رو دانلود میکنه دیگه.
30 گیگ باشه اگه شما 5 گیگ و اپدیت کنی و نگه داری فردا دوباره بزنی میزنه 0 از 25 گیگ و ادامه حجم مونده.
اگر هنوز مشکل بودمرسی درسته
کار میکنهدوستان پلاس بگيرم الان پى اس ٥ اومد با اون كنسول كار ميكنه يا نيازه اونجا دوباره بگيرم ؟
برو چت سونی، بهشون همینا رو بگو. شماره موبایلم بدی درستش میکنن. ممکنه چند تا سوال دیگه هم بپرسن که مطمئن بشن اکانت خودته.با سلام دوستان من 2 step vertification اکانتم رو فعال کرده بودم و الان هر کار میکنم sign in بشم اس ام اس نمیاد واسم(خطم ایرانسله)
متاسفانه اکانتم رو ps4 هم sign out شده و نمیتونم از اون طریق غیر فعالش کنم :/ بنظرتون راه حل چیه؟
والا قسمت چت میرم به یه ربات وصل میشه که فقط reset password میکنه :/ قسمتی که بتونم با یه کارشناس چت کنم رو پیدا نمیکنم...برو چت سونی، بهشون همینا رو بگو. شماره موبایلم بدی درستش میکنن. ممکنه چند تا سوال دیگه هم بپرسن که مطمئن بشن اکانت خودته.
فقط اکانتت باید USA باشه تا چت سونی باز باشه برات. با فیلترشکن امریکا یا کانادا هم برو.
منم دقیقا همین مشکل رو دارم این ساعتی که میگن به وقت کجاست؟ظاهرا فقط یکشنبه و دوشنبه ۸ صبح تا ۷ غروب آنلاینن![]()
والا قسمت چت میرم به یه ربات وصل میشه که فقط reset password میکنه :/ قسمتی که بتونم با یه کارشناس چت کنم رو پیدا نمیکنم...
از طریق لینک زیر وارد بشید:منم دقیقا همین مشکل رو دارم این ساعتی که میگن به وقت کجاست؟
ممنون دوست عزیز پس تا 8 شب باید صبر کنم. مرسی از راهنماییاز طریق لینک زیر وارد بشید:
https://support.playstation.com/LiveChatRequest
بعد Sony Account Help رو بزنید. همه روز های هفته از ساعت 8 شب به وقت ایران تا حدود های 8 صبح ایران چت فعال میشه. وقتی این ساعت وارد بشید و Sony Account Help رو بزنید یه گزینه اضافه شده به نام Contact Us که اونو بزنید میرید برای چت و مشخصات وارد کردن. حواستون باشه که فیلترشکن امریکا یا کانادا باشه حتما، اگه هر کشوری به جز این دو تا باشه چت وصل نمیشه.
من رفتم نشداز طریق لینک زیر وارد بشید:
https://support.playstation.com/LiveChatRequest
بعد Sony Account Help رو بزنید. همه روز های هفته از ساعت 8 شب به وقت ایران تا حدود های 8 صبح ایران چت فعال میشه. وقتی این ساعت وارد بشید و Sony Account Help رو بزنید یه گزینه اضافه شده به نام Contact Us که اونو بزنید میرید برای چت و مشخصات وارد کردن. حواستون باشه که فیلترشکن امریکا یا کانادا باشه حتما، اگه هر کشوری به جز این دو تا باشه چت وصل نمیشه.