همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

بعضی از بازی های ps now بعد از اینکه قفل میشن و بعد که اکانت میخرم با اینکه رجین ها به هم یکی هست ولی باز قفلشون باز نمیشه به طور مثال evil within 2 اینطوریه کسی میدونه مشکل چیه؟؟
فقط گزینه download game برام میاد روی صفحه

• Like
Reactions: Bizhanl
بعضی از بازی های ps now بعد از اینکه قفل میشن و بعد که اکانت میخرم با اینکه رجین ها به هم یکی هست ولی باز قفلشون باز نمیشه به طور مثال evil within 2 اینطوریه کسی میدونه مشکل چیه؟؟
فقط گزینه download game برام میاد روی صفحه
برو توی اکانت جدیده ، برو توی قسمت ps now اونجا ران کن ببند توی اکانت خودت اجرا کن

پشتیبانی شاتل میگه همه گیمرهایی که پلی استیشن دارن و مشترک شاتل هستن در همه شهرها به همچین مشکلی برخوردن و سراسری هست
من شیراز هستم

من دو روزه زنگ میزنم میگن بعض ها وصل میشن بعضی ها نه من رشتم و همه دوستام اینجا مشکل دارن کسی چیز بی فن زده ببینه حل میشه من رو مودم زدم ولی باز وصل نمیشه

منم این مشکل هست هنوز درست نشده فقط یک راه حل پیدا کزدم اول با اینتر نت دیگه وارد میشیم مثلان اینترنت گوشی . و وصل شد پلی نتورک وصلش می کنیم به شاتل .... من اینطوری انلاین میزنم

• Like
Reactions: db07
منم این مشکل هست هنوز درست نشده فقط یک راه حل پیدا کزدم اول با اینتر نت دیگه وارد میشیم مثلان اینترنت گوشی . و وصل شد پلی نتورک وصلش می کنیم به شاتل .... من اینطوری انلاین میزنم
منم همین جوری فقط میتونم وصل شم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or