روی pc فقط استریم هستفک کنم رو خود pc منظورشه
نه ps
و روی pc فقط استریم می شه
و شایدم اشتباه کنم و منظور رو ps باشه!
روی pc فقط استریم هستفک کنم رو خود pc منظورشه
نه ps
و روی pc فقط استریم می شه
و شایدم اشتباه کنم و منظور رو ps باشه!
من رو pc میخوام اجرا کنم.فکر نکنم دانلودی داشته باشه.با pc راهی نیست بشه بازیهای ps now رو بدون دردسر بازی کرد؟فقط اینترنت خوب میخواد؟ همین؟باید اشتراک رو داشته باشید گزینه پایین رو بزنید دوتا گزینه میاره استریم و دانلود، دانلود رو بزنید
فقط استریم، بدون نت راهی نیمن رو pc میخوام اجرا کنم.فکر نکنم دانلودی داشته باشه.با pc راهی نیست بشه بازیهای ps now رو بدون دردسر بازی کرد؟فقط اینترنت خوب میخواد؟ همین؟
همزمان 16 تا اکانت میتونی داشته باشی اگه بازه زمانی ظرفیت یک ها باهم باشه میتونی ولی بنظرمن تک تک بزندوستان یه سوال داشتم این اکانت بازیها که میفروشن مثلا ظرفیت یک اینارو دیتاشو دانلود و نصب کنیم میشه کنار این اکانت چند تا اکانت ظرفیت یک رو نصب کنیم یا کنسول فقط یک اکانت رو میشناسه؟ منظورم اینه باید بازیو تموم کنیم حذف کنیم بریم دولاره سراغ بازیه دیگه با اکانت ظرفیت یک
توی منو استارت بزن بچرخ توش میبینی استارت همون option ضمنا این سوالها و توی تاپیکش بنویسی بهتر جواب میدندوستان جایی هست من ببینم مثلا rdr2 رو چند ساعت بازی کردم؟؟؟
یعنی به گفته شما در اون لحظه که اکانت میخرم میتونم ۱۶ بازی با اکانت ظرفیت ۱ بخرم که در اون زمان باشه به عبارتی نمیشه به مرور آضافه کرد؟ بعدش اصلا نباید کنسول رو آنلاین کرد؟همزمان 16 تا اکانت میتونی داشته باشی اگه بازه زمانی ظرفیت یک ها باهم باشه میتونی ولی بنظرمن تک تک بزن
ظرفیت یک چون بمحض وصل کردن به نت کل بازیهای ظرفیت یکت قفل میشن و بازه زمانی محدودی داری بهتره تک تک بخری بازی کنی آنلاین کنی بعدی رو بزنییعنی به گفته شما در اون لحظه که اکانت میخرم میتونم ۱۶ بازی با اکانت ظرفیت ۱ بخرم که در اون زمان باشه به عبارتی نمیشه به مرور آضافه کرد؟ بعدش اصلا نباید کنسول رو آنلاین کرد؟
ولی همزمان میشه ۱۶ تا بازی ظرفیت یک خرید و بدون اتصال به اینترنت بازی کرد درسته؟ ظرفیت دو یا سه اون قابلیتی که گفتم رو دارن مثلا به مرور بازیهارو اضافه کنم که بازی قبلیم از کار نیفته؟ظرفیت یک چون بمحض وصل کردن به نت کل بازیهای ظرفیت یکت قفل میشن و بازه زمانی محدودی داری بهتره تک تک بخری بازی کنی آنلاین کنی بعدی رو بزنی
آره میتونی ولی اول باید ظرفیت یکتو بریزی دانلود کنی نت رو قطع کنی بعد که وصل کنی بازیت قفل میشه اکانتو پاک میکنی 16 تا اکانت دیگه میریزی، ببین بینهایت اکانت میتونی بریزی ولی همزمان 16تاولی همزمان میشه ۱۶ تا بازی ظرفیت یک خرید و بدون اتصال به اینترنت بازی کرد درسته؟ ظرفیت دو یا سه اون قابلیتی که گفتم رو دارن مثلا به مرور بازیهارو اضافه کنم که بازی قبلیم از کار نیفته؟