همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

باید اشتراک رو داشته باشید گزینه پایین رو بزنید دوتا گزینه میاره استریم و دانلود، دانلود رو بزنید
من رو pc میخوام اجرا کنم.فکر نکنم دانلودی داشته باشه.با pc راهی نیست بشه بازیهای ps now رو بدون دردسر بازی کرد؟فقط اینترنت خوب میخواد؟ همین؟

سلام دوستان یکی از دوستان من رفته از این سرویس های ptmp ـه شاتل گرفته . از اینا که دیش داره و ماهواره ایه . بعد میگه پینگش تو cmd گوگل و Speedtest رو 20 ـه ولی میره تو apex پینگش 100 ـه . کلا پینگ بازی هاش میگه خیلی بالاتر از پینگ اصلیشه . با نت قبلیش که رو خط تلفن بوده میگه پینگ cmd و بازی مثل هم بودن .
کسی میدونه مشکل از چیه ؟

دوستان سرویس ps now دقیقا چیه سایتا توضیح کامل ندادن
فقط برای استریم هست یا دانلود هم میشه؟

میشه مثل پلاس اون رو share کرد بین اکانت ها؟

اگه میشه پس میشه مثل پلاس هکی هم ازش استفاده کرد؟

لطفا اگه چیز دیگه ای هم فکر می‌کنید لازمه بهم بگید چون میخوام اشتراک رو بخرم

دوستان یه سوال داشتم این اکانت بازیها که میفروشن مثلا ظرفیت یک اینارو دیتاشو دانلود و نصب کنیم میشه کنار این اکانت چند تا اکانت ظرفیت یک رو نصب کنیم یا کنسول فقط یک اکانت رو میشناسه؟ منظورم اینه باید بازیو تموم کنیم حذف کنیم بریم دولاره سراغ بازیه دیگه با اکانت ظرفیت یک

• Like
Reactions: Bizhanl
دوستان یه سوال داشتم این اکانت بازیها که میفروشن مثلا ظرفیت یک اینارو دیتاشو دانلود و نصب کنیم میشه کنار این اکانت چند تا اکانت ظرفیت یک رو نصب کنیم یا کنسول فقط یک اکانت رو میشناسه؟ منظورم اینه باید بازیو تموم کنیم حذف کنیم بریم دولاره سراغ بازیه دیگه با اکانت ظرفیت یک
همزمان 16 تا اکانت میتونی داشته باشی اگه بازه زمانی ظرفیت یک ها باهم باشه میتونی ولی بنظرمن تک تک بزن

همزمان 16 تا اکانت میتونی داشته باشی اگه بازه زمانی ظرفیت یک ها باهم باشه میتونی ولی بنظرمن تک تک بزن
یعنی به گفته شما در اون لحظه که اکانت میخرم میتونم ۱۶ بازی با اکانت ظرفیت ۱ بخرم که در اون زمان باشه به عبارتی نمیشه به مرور آضافه کرد؟ بعدش اصلا نباید کنسول رو آنلاین کرد؟

یعنی به گفته شما در اون لحظه که اکانت میخرم میتونم ۱۶ بازی با اکانت ظرفیت ۱ بخرم که در اون زمان باشه به عبارتی نمیشه به مرور آضافه کرد؟ بعدش اصلا نباید کنسول رو آنلاین کرد؟
ظرفیت یک چون بمحض وصل کردن به نت کل بازی‌های ظرفیت یکت قفل میشن و بازه زمانی محدودی داری بهتره تک تک بخری بازی کنی آنلاین کنی بعدی رو بزنی

• Like
Reactions: tokio_hotel
ظرفیت یک چون بمحض وصل کردن به نت کل بازی‌های ظرفیت یکت قفل میشن و بازه زمانی محدودی داری بهتره تک تک بخری بازی کنی آنلاین کنی بعدی رو بزنی
ولی همزمان میشه ۱۶ تا بازی ظرفیت یک خرید و بدون اتصال به اینترنت بازی کرد درسته؟ ظرفیت دو یا سه اون قابلیتی که گفتم رو دارن مثلا به مرور بازیهارو اضافه کنم که بازی قبلیم از کار نیفته؟

ولی همزمان میشه ۱۶ تا بازی ظرفیت یک خرید و بدون اتصال به اینترنت بازی کرد درسته؟ ظرفیت دو یا سه اون قابلیتی که گفتم رو دارن مثلا به مرور بازیهارو اضافه کنم که بازی قبلیم از کار نیفته؟
آره میتونی ولی اول باید ظرفیت یکتو بریزی دانلود کنی نت رو قطع کنی بعد که وصل کنی بازیت قفل میشه اکانتو پاک میکنی 16 تا اکانت دیگه می‌ریزی، ببین بینهایت اکانت میتونی بریزی ولی همزمان 16تا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or