همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

آره میتونی ولی اول باید ظرفیت یکتو بریزی دانلود کنی نت رو قطع کنی بعد که وصل کنی بازیت قفل میشه اکانتو پاک میکنی 16 تا اکانت دیگه می‌ریزی، ببین بینهایت اکانت میتونی بریزی ولی همزمان 16تا
ببین داداش من چون با pc کار کردم زیاد از ps4 سر در نمیارم اما میخام کنسول بخرم تنها راه چارم همین اکانت ظرفیتیه
الان یه اکانت پلی استیشن باز میکنی به اون اکانتت یک ظرفیت اصافه میشه یا خودشون یه اکانت میدن با اون اکانت بازیو دانلود میکنی و افلاین میشی دوباره یه اکانت ظرفیت یک بازیه دیگه میخری با اون دانلود میکنی و آفلاین میشی؟
منظورم اینه نمیخام مثلا بازیو تموم کنم بعد پاک کنم مثلا بخام ارشیو داشته باشم ؟

ببین داداش من چون با pc کار کردم زیاد از ps4 سر در نمیارم اما میخام کنسول بخرم تنها راه چارم همین اکانت ظرفیتیه
الان یه اکانت پلی استیشن باز میکنی به اون اکانتت یک ظرفیت اصافه میشه یا خودشون یه اکانت میدن با اون اکانت بازیو دانلود میکنی و افلاین میشی دوباره یه اکانت ظرفیت یک بازیه دیگه میخری با اون دانلود میکنی و آفلاین میشی؟
ببین اگه میتونی بیخیال ظرفیت یک بشو چون الان هرچی بدی پولت برنمیگرده ولی ظرفیت دو و سه رو میتونی بعد بفروشی بین 10 تا 30 40 تومن ازت کم میکنه اصل پول رو برمیگردونه، برای ظرفیت یک باید آفلاین بشی بقیه ظرفیت ها نیاز نیست کنسول ظرفیت نمیشناسه
نه خودشون اکانت میدن بازی توشه

• Like
Reactions: tokio_hotel
ببین اگه یه اکانت ظرفیت یک گرفتی بعدش اگه بخوای یه ظرفیت یک دیگه بگیری چون برای ریختن اکانت دوم باید به اینترنت وصل بشی اکانت قبلی قفل میشه
ضمنا ما ظرفیت یکی که 16 تا بازی داشته باشه نداریم ظرفیت یک ها معمولا تک بازی هستن
حالا برای ارشیو یا باید بری سراغ اکانت هکی که مشکلات و خطرات خودشو داره یا کنسول هک شده بگیری
البته ظرفیت دو و سه هم برای ارشیو هست ولی خب پول زیادی نسبت به اون دو مورد بالایی لازم داره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: tokio_hotel
ببین اگه یه اکانت ظرفیت یک گرفتی بعدش اگه بخوای یه ظرفیت یک دیگه بگیری چون برای ریختن اکانت دوم باید به اینترنت وصل بشی اکانت قبلی قفل میشه
ضمنا ما ظرفیت یکی که 16 تا بازی داشته باشه نداریم ظرفیت یک ها معمولا تک بازی هستن
حالا برای ارشیو یا باید بری سراغ اکانت هکی که مشکلات و خطرات خودشو داره یا کنسول هک شده بگیری
البته ظرفیت دو و سه هم برای ارشیو هست ولی خب پول زیادی نسبت به اون دو مورد بالایی لازم داره

به نظر شما این اکانتهای ظرفیتی برای ps5 هم درنظر گرفته میشه؟

به نظر شما این اکانتهای ظرفیتی برای ps5 هم درنظر گرفته میشه؟
بنظرم اره
کلا دلیل اینکه همچنین چیزی رو گذاشتن اینه که مثلا اگه یه خانواده دو کنسول داشتن خواستن بازی بخرن دیگه دو بار هزینه نکنن یا اگه کنسولت خراب شد خواستی کنسول جدید بگیری دیگه اکانتی که روش بازی هاتو خریدی بی استفاده نشه و بتونی تو کنسول جدید ازش استفاده کنی پس گذاشتن این قابلیت منطقیه و فک نکنم برداشته بشه
بعدشم الان ایکس باکس و نینتندو هم ظرفیتی دارن دیگه حداقل برای رقابت با اونا هم همچین چیزی رو برنمیداره
فک کنم هم فقط تو ایران باشه که واسه اینکار فروشگاه هایی هست و بصورت گسترده ازش استفاده میشه یعنی میخوام بگم مثل اکانت هکی یا گیم پس یک ماهه یک دلار نیست که بگیم سو استفاده از قوانینه
البته به نوعی سو استفاده از قوانین هست ولی به بدی و شدت و گستردگی اون دوتا نیست
بعدشم چون تو ایران این نسل بخاطر گرونی جا افتاده همه با دید منفی بهش نگاه میکنن و فک میکنن چیز جدیدیه وگرنه حتی تو نسل قبل هم بوده منتها اون موقع گرونی نبوده و اینترنت هم خوب نبوده جا نیافتاده
خود @ULTIMATE TEAM من یادمه گفت بازی ps3 با دوستش اشتراکی میگرفت

یه مقاله این پایین میفرستم که بدونی فقط تو صنعت بازی هم این اتفاق نمیوفته
zoomit.ir/2019/11/20/342588/why-streaming-services-let-you-share-your-password-now/

میشه اکانت رو با gift card های psn شارژ کرد و بعد باهاش مثلا سرویس یه ساله ps now خرید؟ چون تو توضیحاتش به نظر برا خریدش به کارت اعتباری نیاز باشه.
البته دیدم بعضی فروشگاه ها مستقیم gift card ps now می فروشن اما قیمتش به نظر بالاتر می اومد. اگه فروشگاه معتبری که قیمت خوبی داره می شناسید تو پیام خصوصی برام بفرستید. ممنون.

میشه اکانت رو با gift card های psn شارژ کرد و بعد باهاش مثلا سرویس یه ساله ps now خرید؟ چون تو توضیحاتش به نظر برا خریدش به کارت اعتباری نیاز باشه.
البته دیدم بعضی فروشگاه ها مستقیم gift card ps now می فروشن اما قیمتش به نظر بالاتر می اومد. اگه فروشگاه معتبری که قیمت خوبی داره می شناسید تو پیام خصوصی برام بفرستید. ممنون.
آره میشه

سلام دوستان. من نزدیک یک سال بود بازی نکرده بودم با کنسول الان که اومدم بازی کنم سرعت نت خیلی پایینه جوری که پارتی صدا درست نمیاد و برای مثال تو جی تی ای انلاین لفت میخورم ولی تو گوشی سرعت اوکیه میخواستم ببینم مشکل از همون نت هستش یا باید کاری با کنسول بکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or