همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام دوستان امیدوارم مثل همیشه که سریع جواب میدید ایندفعه هم رود جواب بدید چون واقعا بهش احتیاج دارم بنده ps4 خریدم و 3 بازی نصب کردم الان میخوام بازی های جدید نصب کنم 400 هم بیشتر ندارم
به نظرتون هکی بزنم که حدودا 11 یا 12 تا بازی میشه
یا قانونی بزنم؟
اگه قانونی بزنم ظرفیت 2 بهتره یا 3؟
با توجه به بودجه ظرفیت 3 میدونم بهتره حالا شماهم نظرتون رو بگید
بازی چی بزنم که ارزون و خوب باشه قیمت رینبو رو خودم دوست دارم نظر شما چیه؟
داداشم هم از بازیای ماشینی خوشش میاد فرق نداری نید فور اسپید باشه یا gta فقط برای ماشین بازی میخواد

لطفا راهنمایی کنید اگه سریع جواب بدید چه بهتر چون روز به روز داره میره بالا

ممنون?

هکی ریسک داره . قانونی امکان بخش آنلاین بازی کردن و دانلود dlc ها و آپدیت ها فراهمه

اگه اهل ریسینگ های آرکید ـه همین امثال نیدفور اسپید کافیه وعلا یه چیز خوب میخاد گرنتورسیمو هست که حجم بالایی داره و نیاز به همیشه آنلاین بودن

رینبو هم ک میخای بازی کنی کلا آنلاینه و باید بازی ت قانونی باشه و اشتراک پلاس داشته باشی +نت خوب

هکی ریسک داره . قانونی امکان بخش آنلاین بازی کردن و دانلود dlc ها و آپدیت ها فراهمه

اگه اهل ریسینگ های آرکید ـه همین امثال نیدفور اسپید کافیه وعلا یه چیز خوب میخاد گرنتورسیمو هست که حجم بالایی داره و نیاز به همیشه آنلاین بودن

رینبو هم ک میخای بازی کنی کلا آنلاینه و باید بازی ت قانونی باشه و اشتراک پلاس داشته باشی +نت خوب
خب کاش هزینش رو هم میگفتید

بازم ممنون?

در مورد ظرفیت 1ها کار خاصی نکرده سونی صرفا رو سایتش کلا time out میده وقتی میری تو قسمت device management.
یه هفتست اینطوریه یحتمل به زودی درست میشه برمیگرده به روال سابق.
اره من این مشکل رو چند روزیه دارم میخوام از سایت دی اکتیو کنم تایم اوت میده با چند تا اینترنت مختلف هم تست کردا همینطوریه فکر کردم مشکل از سمت منه
راه دیگه ای نداره ؟ پس الان فروشنده ها چیکار میکنن ؟

ببخشید میخوام اکانت ظرفیت 3 بخرم کدوم بازیا ارزونه؟
چجوری به فروشنده اطمینان کنم که رمزو عوض نمیکنه؟
میشه توضیح بدید عجله دارم
ممنون?

اره من این مشکل رو چند روزیه دارم میخوام از سایت دی اکتیو کنم تایم اوت میده با چند تا اینترنت مختلف هم تست کردا همینطوریه فکر کردم مشکل از سمت منه
راه دیگه ای نداره ؟ پس الان فروشنده ها چیکار میکنن ؟
راه خاصی نداره، فروشنده ها هم فعلا ظرفیت یک نمیفروشن.

هر چنل یا سایت یه سری بازی داره که براساس جدید بودن و ظرفیت قیمتش متفاوته اول باید دنبال چنل و سایت درست و حسابی باشی بعدش میگردی داخل چنل و سایت بازی موردنظرتو میخری
بله دیدم بیشتر سایت ها موجود ندارن بعضیا توی دیوار میفروشن اونارو ازکجا بفهمم کلاه بردار نیستن
رمزو عوض نکنن؟
و چیز دیگه هم لازمه بگید

بله دیدم بیشتر سایت ها موجود ندارن بعضیا توی دیوار میفروشن اونارو ازکجا بفهمم کلاه بردار نیستن
رمزو عوض نکنن؟
و چیز دیگه هم لازمه بگید
اونا بدرد نمیخورن دوتا میفرستم ازشون بخرم قابل اعتمادن

• Like
Reactions: Bijanlll
سلام دوستان یه سوال داشتم خواستم ببینم کسی جوابی داره.
من سربازم واسه همین کنسولم دست برادرم بود تو این مدت چند تا اکانت ظرفیتی از سایتای خرید اکانت گرفته و برا تحویلش عکس بارکد کنسول خواستن اونم تحویل داده?‍♂️الان اونا میتونم مشکلی واسه کنسول یا اکانت من به وجود بیارن؟
بیشتر اکانتم مهمه برام.اکانتم تایید 2 مرحله ای و اینا هم داره،ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or