توی گرنتوریسمو دفعه اول نشون میدادمصطفی نمیشه اصلا دید که چی ثبت کردیم تاریخ تولد رو؟ من تاریخ تولد خودمو میزدم ارور میداد واسم سوال شد مگه چی گذاشتم!
توی گرنتوریسمو دفعه اول نشون میدادمصطفی نمیشه اصلا دید که چی ثبت کردیم تاریخ تولد رو؟ من تاریخ تولد خودمو میزدم ارور میداد واسم سوال شد مگه چی گذاشتم!
یعنی چی شده دقیقا ؟منظور این اکانت فروش ها چیه؟ سونی جلو بعضی کلاه برداری هارو گرفته شده مشکلات سونی !!!:/
View attachment 153893
10 دلاری میده 58 تومن یا سایتو ول کرده دیگه فعالیتی نداره که قیمتاش اپدیت نیست یا یه گیری تو کارش هست اگه فقط سه دلار لازم داری ارزش ریسک کردن نداره.دوستان کسی از سایت wallet code خریداری کرده؟؟؟
کارت 3 دلاری میده 33 تومن قیمت یه ذره پایین نیست ؟؟
شک دارم بش
آره من عوض کردم قبلا یه سری مشکلات برای سیو بازیها داشت الان فک نکنم مشکلی داشته باشهسلام دوستان کسی اینجا id psn شو تعغیر داده؟
میگن یه سری مشکلاتی داره، میخواستم بدونم دقیقا چه مشکلی ایجاد میکنه.
ممنون
اگه فقط سیو بازی ها باشه مشکلی نیست، ولی من از یه چند جا خونده بودم میگفتن یه سری dlc ها و پرداخت های درون برنامه ای که انجام دادین دیگه قابل استفاده نیستن به این مشکلا بر نخوردی؟آره من عوض کردم قبلا یه سری مشکلات برای سیو بازیها داشت الان فک نکنم مشکلی داشته باشه
نه من نه به مشکل سیو خوردم نه به هیچ مشکل دیگه ایاگه فقط سیو بازی ها باشه مشکلی نیست، ولی من از یه چند جا خونده بودم میگفتن یه سری dlc ها و پرداخت های درون برنامه ای که انجام دادین دیگه قابل استفاده نیستن به این مشکلا بر نخوردی؟