همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام من چند سال پیش که کنسولمو گرفتم از بازی و کنسول زیاد اطلاع نداشتم و اکانت هکی ریختم الان آنلاین شدم و به فروشگاه سونی وصل شدم میخواستم ببینم راه برگشتی هست تا از بن شدن جلوگیری کنم یا مثلا اکانتمو پاک کنم که از این به بعد آنلاین بازی کنم و اینکه اگه بن شدم میتونم بازی بریزم تو کنسول و بازی کنم؟ ممنون میشم اگه کسی جواب بده?

3-4 ماه بود که من با PSN مشکل داشتم تند تند قطع میشد ، لیست فرندام رو نشون نمیداد ، پیام هام رو دیر نشون میداد
تازه فهمیم PSN تقریبا فــیلتر بوده برام چون دیروز V-P-N شیر کردم دیدم همه چیز سریع و درست شد :|
کسی اینطور نبوده ؟
نت مخابرات دارم

یعنی چی شده دقیقا ؟
ظرفیت 1 رو نمیدونم دقیقا ولی گویا حرکتی روش زده شده ب خاطر برخی سواستفاده ها

تریال 7روزه ps now هم برداشته شده و دیگه نمیشه ساخت:(

پ ن : اینقدر تابلو بازی در آوردیم تو این گرونی پی اس نو هم نخواهیم داشت:دی

Opera Snapshot_2020-07-14_111442_www.playstation.com.png

• Smile
Reactions: ULTIMATE TEAM
سلام دوستان کسی اینجا id psn شو تعغیر داده؟
میگن یه سری مشکلاتی داره، میخواستم بدونم دقیقا چه مشکلی ایجاد میکنه.
ممنون

دوستان کسی از سایت wallet code خریداری کرده؟؟؟
کارت 3 دلاری میده 33 تومن قیمت یه ذره پایین نیست ؟؟
شک دارم بش
10 دلاری میده 58 تومن یا سایتو ول کرده دیگه فعالیتی نداره که قیمتاش اپدیت نیست یا یه گیری تو کارش هست اگه فقط سه دلار لازم داری ارزش ریسک کردن نداره.

سلام دوستان کسی اینجا id psn شو تعغیر داده؟
میگن یه سری مشکلاتی داره، میخواستم بدونم دقیقا چه مشکلی ایجاد میکنه.
ممنون
آره من عوض کردم قبلا یه سری مشکلات برای سیو بازی‌ها داشت الان فک نکنم مشکلی داشته باشه

• Like
Reactions: SHAYAN1999
آره من عوض کردم قبلا یه سری مشکلات برای سیو بازی‌ها داشت الان فک نکنم مشکلی داشته باشه
اگه فقط سیو بازی ها باشه مشکلی نیست، ولی من از یه چند جا خونده بودم میگفتن یه سری dlc ها و پرداخت های درون برنامه ای که انجام دادین دیگه قابل استفاده نیستن به این مشکلا بر نخوردی؟

اگه فقط سیو بازی ها باشه مشکلی نیست، ولی من از یه چند جا خونده بودم میگفتن یه سری dlc ها و پرداخت های درون برنامه ای که انجام دادین دیگه قابل استفاده نیستن به این مشکلا بر نخوردی؟
نه من نه به مشکل سیو خوردم نه به هیچ مشکل دیگه ای

در مورد ظرفیت 1ها کار خاصی نکرده سونی صرفا رو سایتش کلا time out میده وقتی میری تو قسمت device management.
یه هفتست اینطوریه یحتمل به زودی درست میشه برمیگرده به روال سابق.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or