همه چیز درباره ی Xbox Live

اگر با یه Gamertag افلاین یه بازی که Stealth نبوده رو اجرا کرده باشیم و بعدا اون Gamertag رو انلاین کنیم ولی از اون بازی دیگه تو محیط لایو استفاده نکنیم، باز هم احتمال بن وجود داره؟
خوب ببینید بن شدن کنسول به گیمرتگ مربوط نمیشه.وقتی شما یک بازی رو میزاری توی کنسول و اگه full slealth نباشه مشخصات این بازی روی کنسول ثبت میشه و اگه شما انلاین بشین این اطلاعات به سرورهای مایکروسافت انتقال داده میشه و کنسول در خطر بن شدن قرار میگریه نه گیمر تگ.
در کل حتی 1 بازی هم میتونه کنسول رو بن کنه چه افلاین(البته تا موقعی که باها انلاین نشدین) و چه انلاین.
البته اینا همه تجربی هست که این ور اون ور هست و 100% اثبات نشده

دوستان تو اون یکی تاپیک سرعت مطرح کردم کسی جواب نداد

با این مشخصات میشه live بازی کرد ؟

593667032.png

البته ping تا 205 هم میاد پایین گاهی

من دیروز یک دست grid زدم ولی سوالم کلا برای بازی های مختلفه

خوب ببینید بن شدن کنسول به گیمرتگ مربوط نمیشه.وقتی شما یک بازی رو میزاری توی کنسول و اگه full slealth نباشه مشخصات این بازی روی کنسول ثبت میشه و اگه شما انلاین بشین این اطلاعات به سرورهای مایکروسافت انتقال داده میشه و کنسول در خطر بن شدن قرار میگریه نه گیمر تگ.
در کل حتی 1 بازی هم میتونه کنسول رو بن کنه چه افلاین(البته تا موقعی که باها انلاین نشدین) و چه انلاین.
البته اینا همه تجربی هست که این ور اون ور هست و 100% اثبات نشده

فکر نکنم

چون من این سوال مطرح کردم و دوستان گفتن که بازی که slealth نداشته باشه اگه آفلاین بازی کنی مشکلی پیش نمیاد . فقط نباید با این بازی آنلاین بازی کنی

اگر کسی اطلاعات بیشتری داره لطفا بیان کنه

دوستان تو اون یکی تاپیک سرعت مطرح کردم کسی جواب نداد

با این مشخصات میشه live بازی کرد ؟

593667032.png

البته ping تا 205 هم میاد پایین گاهی

من دیروز یک دست grid زدم ولی سوالم کلا برای بازی های مختلفه
با خیلی بدتر از این هم میشه بازی کرد. نمونه اش خودم! نگران نباش

خوب ... خبر مهم واسه خیلیا..................................
همونطور که قبلا گفته بودم من 2 ماه نتونستم به live وصل شم به خاطر اروری که میداغد و هر جا مطرح کردم کسی نمیدونست.........................
خلاشه مشکلم حل شد ..... بعد از 2 ماه و نیم.....
این رو اینجا میگم تا همه کسایی که مثل من شدن بفهمن مشکل از کجاستت.
خیلی ساده............ مشکل ]ُISp بود در واقع مربوط به portam بود.. ISP رو عوض کردم مشکل حل شد.
موفق باشین.

سلام . من بازیه fifa 10 رو با برنامه agb 360 تست کردم فول ستیلس بود ولی یه خط پایین ترش xex / ss زو با رنگ زرد نوشته . ایا من میتونم از این بازی تو محیط لایو استفاده کنم .

سلام1-اگه به لایو وصل بشی برای بازی حتمابایداکانت گلد داشته باشه بازیهایی مثلgta4-cod4-halo3و...
2-به غیربازی استفادهای دیگری هم داره؟وارزش وصل شدن داره؟

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
1- بله باید اکانتتون گلد باشه تا بتونید تو لیو بازی کنید
2- می تونید چت کنید / صوتی ، تصوریری / به دوستاتون پیام بفرستید / فیلم ببینید مثل سینما ( گروهی ) که فکر نکنم تو ایران زیاد به درد بخوره چون سرعت می خواد / بازی، ... دانلود کنید / در آپدیت بعدی که قراره بیاد می تونید از FACEBOOK و تویتر هم استفاده کنید / دیگه چیزی بخاطر ندارم

ببخشيد
1.اگر لايو بشيم ولي بازي رو مولتي پلير بازي نكنيم يعني خودمون بازي كنيم مثل حالت آفلاين بازهم امكان بن شدن هست؟البته چندتاپاسختون رو كه ديدم نتيجه گرفتم "بله امكانش زياده".نتيجه گيريم درسته؟
2.بعد من براي پروفايلي كه دراون به لايو وصل ميشم بايد هربار با وارد شدن به اون پروفايل بايد test connection رو بزنم تا لايو شم.اينجوري بايد باشه؟
3.آيا براي پروفايل ديگه اي نميتونم امكان اتصال به لايو رو تعريف كنم؟
4.چه جوري وقتي نميخوام آنلاين باشم آف بشم؟(الان ميام دستگاه رو خاموش ميكنم ومجدد روشن ميكنم براي اين كار)
زياد سوال پرسيدم.شرمنده.

دوستان من از دیروز که به live وصل میشم به ازای هر بازی که در حالت وصل بودن به live واردش میشم یک کادر میاد میگه باید update بکنی برای این بازی و حدودا 25 ثانیه طول میکشه و بعد وارد بازی میشه

سرعت دانلودم هم طرف 69 تا 70 هست

کسی میدونه برای چیه این up ها ؟

دوستان من از دیروز که به live وصل میشم به ازای هر بازی که در حالت وصل بودن به live واردش میشم یک کادر میاد میگه باید update بکنی برای این بازی و حدودا 25 ثانیه طول میکشه و بعد وارد بازی میشه

سرعت دانلودم هم طرف 69 تا 70 هست

کسی میدونه برای چیه این up ها ؟
برای منم اینطوریه.
این آپدیت ها مربوط میشه به خود بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or