Captain Bl4ck3
کاربر سایت
تو کارتن نیست..وقتی دستگاه رو وصل کنی به لایو یک ماه فعال میشهتو کارتن xbox گلد 1 ماه هست؟
این اکانت سیلور رایگانه یا باید واسه اونم پول بدیم؟
اکانت سیلور رایگانه
تو کارتن نیست..وقتی دستگاه رو وصل کنی به لایو یک ماه فعال میشهتو کارتن xbox گلد 1 ماه هست؟
تو کارتن xbox گلد 1 ماه هست؟
ولی من شنیدم از یکی که اگر 3 تا گیمر تگ بسازی با هر کدوم 1 ماه گلد مجانی میده که ؟
به xbox live وصل میشم اما نمیدونم چطوری sing out کنم
خواهشا کسی بلده مسیر رو بنویسه
وارد تنظیمات مودمت شو (config) و بعد mtu رو تنظیم کن. برای live باید از 1365 بالاتر باشه. برای وارد شدن به تنظیمات مودمت هم تو برنامه explorer تو قسمت آدرس بزن: 192.168.1.1دوستان من چه جوری میتونم وارد MTU Settings بشم و تنظیماتش رو تغییر بدم؟:smile:
وارد تنظیمات مودمت شو (config) و بعد mtu رو تنظیم کن. برای live باید از 1365 بالاتر باشه. برای وارد شدن به تنظیمات مودمت هم تو برنامه explorer تو قسمت آدرس بزن: 192.168.1.1
یوزر و پسورد هم که معمولا : admin
بقیش دیگه بستگی داره مودمت چی باشه تا بتونی mtu رو تنظیم کنی. معمولا مودم های d-link و کلا مودم های قیمت بالای 50 تنظیمات mtu سون راحت در واقع وقتی بری تو قسمت advance وقتی مودمرو config میکنی ی قسمتی بنام mtu داره که میتونی مقدار mtu رو اونجا وارد کنی... ولی مدل های پایینتر یخورده کار میبره تنظیم mtu شون. حالا این رو امتحان کن اگر مشکلی داشتی تا اونجا که بتونم کمکت میکنم..
اگه منظورتون دکمه وسطه که باید بگم با این کار از profile خارج میشه و اگه تو بازی اچیومنتی رو بگیرم تو profileمن ذخیره نمیشه و اگه هم وصل باشه همینطوری از حجم اینترنت کم میشه
چی کارکنم ؟
ولی من شنیدم از یکی که اگر 3 تا گیمر تگ بسازی با هر کدوم 1 ماه گلد مجانی میده که ؟
بله همين جوره دوست عزيز ! چون هم خودم امتحانش كردم هم خيلي از بچه ها !
بله میتونید.جدا ؟
خوب من که 15 ماهه کنسول رو خریدم و فقط هم یک gamertag داشتم
الان میتونم یکی دیگه یا حتی 2 تا دیگه بسازم و باهاش بیام gold استفاده کنم ؟ :biggrin1:
اچیومنت در همه شرایط ذخیره میشه و پاک کردنی یا نگرفتنی نیست.اگه تو بازی اچیومنتی رو بگیرم تو profileمن ذخیره نمیشه
بسم الله الرحمن الرحیمدوستان با آپدیت هایی که از طریق xbox live میکنیم کنسول ما شناسایی نمیشه که
یعنی متوجه نمیشن که کنسول کپی خور شده ؟
موقع آپدیت دستگاه از طریق اینترنت ما فقط فایل از اینترنت دانلود میکنیم
یا یک سری اطلاعات از کنسولم برای اونا ارسال میکنم (خود دستگاه میفرسته یعنی )