همه چیز درباره ی Xbox Live

من میخوام یه GamerTag بسازم، از اونجایی که فعلا قصد خرید اشتراک گلد ندارم میخواتم بدونم وقتی یه ماه تموم شد، فقط دیگه نمیتونم بازی آنلاین کنم؟ Game Score که میگیرم به روز میشه؟ چون فقط این Game Score فعلا نمایش داده بشه و به روز بشه برام کافیه

شما می تونید امتیازات را به روز کنید و از این نظر مشکلی نخواهید داشت. فقط نمی تونید آنلاین بازی کنید ، بعضی از تم ها را دان کنید و یا توی پارتی چت شرکت کنید.

ببخشید یک سوال داستم اگه از بازی های not full stealth patchل استفاده کنیم مثلا
بیشتر playbox ها. وقتی به live وصل میشیم برا این که بننشیم چی کارکنیم ؟(بار اول استفاده از live):biggrin1:

تاپیک ها رو بخونید جواب سوالاتون رو میگیرد:
آموزش Stealth Patch و چک کردن دیسک بازی های X360
آموزش abgx360 به منظور چک کردن Stealth Patch بازی ها
سوالات عمومی در زمینه بن شدن از Live
خوب خوبه، یه سوال میخوام برم کابل بگیرم بگم چه کابلی بده بعد ۳۰ متر چقدر درمیاد حدودی؟
چیکار میخوای بکنی؟ منظورت کابل شبکه ـس؟

چیکار میخوای بکنی؟ منظورت کابل شبکه ـس؟
کار خاصی نمیخوام بکنم فقط میخوام Xbox360 با هر کابلی که نیازه به مودم وصل کنم, فقط حدود 30 متری با مودم فاصله داره
چه کابلی باشه ( نوع که به فرونده بگم ) و حدودی قیمتش چند در میاد؟

احتمالا جز آپدیت های معمولی بوده چون خبری داده نشده . احتمالا آپدیت برای آمادگی و پذیرایی از Facebook و غیره خواهد بود.

آخرین ویرایش:
احتمالا جز آپدیت های معمولی بوده چون خبری داده نشده . احتمالا آپدیت برای آمادگی و پذیرایی از Facebook و غیره خواهد بود.
من همین آلان تموم کردم آپدیت رو چیزی ندیدم اضافه شده باشه. به قول امیر احتمالا آمادگی باید باشه.

امروز به لایو وصل شدم آپدیت جدید داد! نمی دونید برای چیه؟
فردا هم دموی forza 3 می یاد فکر کنم به هم ربط داشته باشن!:-"
نه ربطی به دموی فورزا نداره.
این آپدیت جهت آماده کردن زیر بنایی (:biggrin1:) برای آپدیت اصلی امساله که Facebook , Twitter , Last.fm رو اضافه میکنه.

سلام
برای داونلود بازی , تم و ... به اکانت gold یا silver احتیاج دارم؟
این که میگن هر xbox360 سه ماه اکانت gold مجانی داره , موقع خرید کارتش باید تو جعبه xbox باشه یا همون خود xbox سه ماه اعتبار رو داره؟
اگه من برای بار اول connect شم یه ماه از اعتبارم کم میشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.

سلام
برای داونلود بازی , تم و ... به اکانت gold یا silver احتیاج دارم؟
این که میگن هر xbox360 سه ماه اکانت gold مجانی داره , موقع خرید کارتش باید تو جعبه xbox باشه یا همون خود xbox سه ماه اعتبار رو داره؟
اگه من برای بار اول connect شم یه ماه از اعتبارم کم میشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.
سلام و با عرض خوش آمد گویی به دوستان DS باز!

دانلود کردن بازی و یا خریدن اونها نیاز به اکانت گلد نداره, شما همیشه حداقل Silver هستی که جز واسه voice chat یا Multi bazi کردن کافیه.

تو جعبه xbox هم هیچی نیست, من خیلی گشتم! لول
شما با 3تا از پروفایل هات میتونی برای هر کدوم یک ماه LIVE بگیری (همون GOLD Account).

مخلصیم.

باز سوالی بود رو در واسی نکن.

آقا من اینترنتم محدوده.
میخوامبدونم مثلا اگر یه دست fifa که مثلا 10 دقیقه طول بکشه بازی کنم
چقدر از حجمم کم میکنه؟
ممنون

بستگی داره..

اگر تو HOST یا میزبان باشی بیشتر مصرف میکنی ولی اگه چتر یک نفر دیشگه باشی خیلی کمتر..

بستگی به سرعت هم داره اما حداکثر ساعتی 100 مگ مصرف میکنه که شاید بعضی مواقعه به ساعتی 50 مگ هم نرسه..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or