squall_1987
کاربر سایت
آیدین جان لازم نیست کنسول کامل روشن باشه میتونی بذاری روی Background Download اینجوری فشاری هم به کنسول نمیاد.
نه آیدین جان یه قسمتی هست تو تنظیمات دستگاه به نام Background Download شما اگر این آیتم رو فعال کنی وقتی یه فایل رو بذاری دانلود میتونی دکمه Power کنسول رو بزنی در این حالت کنسول میره روی حالت نیمه روشن( به طوری که صفحه کامل خاموش میشه) و فقط از اینترنت برای ادامه ی دانلود استفاده میکنه این طوری فشاری به دستگاه نمیاد وقتی هم دانلودش تموم شد خاموش میشه.خوب بالاخره باید کنسول رو روشن بذاری یا نه؟
تو میگی وقتی داری offline بازی میکنی بذاری اون دانلود کنه که مثلا تو دو هفته بازی رو کم کم دانلود کنی؟ به فرض اینکه resumeش عالی کار کنه.
شما باید Gamertagـتون رو Recover کنید البته اگر به لایو وصل کرده باشینش ، اگر Offline استفاده میکردین فقط دیگه نمیتونین برش گردونین.سلام
من قبلا یه پروفایل داشتم که پاکش کردم یکی به من گفت میتونی اون رو بر گردونی
میشه یه راهنمایی کنید که چه جور میشه:confused:
من میخوام یه GamerTag بسازم، از اونجایی که فعلا قصد خرید اشتراک گلد ندارم میخواتم بدونم وقتی یه ماه تموم شد، فقط دیگه نمیتونم بازی آنلاین کنم؟ Game Score که میگیرم به روز میشه؟ چون فقط این Game Score فعلا نمایش داده بشه و به روز بشه برام کافیه
چیکار میخوای بکنی؟ منظورت کابل شبکه ـس؟خوب خوبه، یه سوال میخوام برم کابل بگیرم بگم چه کابلی بده بعد ۳۰ متر چقدر درمیاد حدودی؟
کار خاصی نمیخوام بکنم فقط میخوام Xbox360 با هر کابلی که نیازه به مودم وصل کنم, فقط حدود 30 متری با مودم فاصله دارهچیکار میخوای بکنی؟ منظورت کابل شبکه ـس؟
من همین آلان تموم کردم آپدیت رو چیزی ندیدم اضافه شده باشه. به قول امیر احتمالا آمادگی باید باشه.احتمالا جز آپدیت های معمولی بوده چون خبری داده نشده . احتمالا آپدیت برای آمادگی و پذیرایی از Facebook و غیره خواهد بود.