حالا چه جوری باید این nat رو باز کنم...؟منم همین مشکل رو داشتم NATـم رو باز کردم مشکل حل شد تقریبا ، NATـت بازه؟
شما اول باید بری سایت http://portforward.com ، از اونجا مدل ـه مدمت رو پیدا کنی و ببینی باید به کجای تنظیمات مدم ـت بری بعد از اینکه دیدی باید بری به جایی که گفته شده و 2 تا پورت 3074 و 88 رو باز کنی. البته باید IPـت Static باشه چون این 2 تا پورت برای یه IP باز میشن.حالا چه جوری باید این nat رو باز کنم...؟
آره ، Shadow Complex حجمش 835Mbـه( دانلودش با 128 میشه 11 ساعت تقریبا) ، برای خریدن بازیهای Arcade هم باید Microsoft Point بخری که هیچ ربطی به GamerScore نداره. قیمت ـه این بازی که شما میخوای 1200MP ـه ، کارت های MSP رو هم از فروشگاه سایت میتونی بخری.من باید از همین روش اول که توی صفحه ی اول طریقه اتصال به XBox Live به 4 روش نوشته شدم عمل کنم . من فقط می خوام چند تا از بازیای xbox live رو داونلود کنم و اصلا قصد انلاین بازی کردنو ندارم . تاپیکای stelth patch رو هم نگاه کردم . اصلا میشه بازی ها رو داونلود کرد (128kb) ؟
یه بازی مثل shadoe complex چه قدر point می خواد؟ (به gamescore ربطی داره؟)
در ادامه پست سودمند دوستمون عرض کنم که شما هیچ دیسکی تو دستگاهت نذار وقتی میخوای خرید کنی و دیگه نمیخواد نگران Stealth بودنش هم باشی.آره ، Shadow Complex حجمش 835Mbـه( دانلودش با 128 میشه 11 ساعت تقریبا) ، برای خریدن بازیهای Arcade هم باید Microsoft Point بخری که هیچ ربطی به GamerScore نداره. قیمت ـه این بازی که شما میخوای 1200MP ـه ، کارت های MSP رو هم از فروشگاه سایت میتونی بخری.