kingmammad110
کاربر سایت
سلام اقا این نت چه مرگش شده یه بازی نمیشه کرد بعد 2 دیقه کانکشن لاس همش همین طوره پینگم ثابته سرعت دانلودم هم 250 اصلا نمیفهمم خیلیا هم همینطورن راهی چیزی نداره تو ایام عید هم همینطور شده بود اعصاب نمونده برام
سلام اقا این نت چه مرگش شده یه بازی نمیشه کرد بعد 2 دیقه کانکشن لاس همش همین طوره پینگم ثابته سرعت دانلودم هم 250 اصلا نمیفهمم خیلیا هم همینطورن راهی چیزی نداره تو ایام عید هم همینطور شده بود اعصاب نمونده برام
اقا من یه سوال دارم جدیدنا اگه بازیت برنر مکس نباشه بن نمیکنن از برو بچه ها شنیدم؟
آقا من لایو بن شدم و میخوام تابستون لایو بازی کنم...رفتم بهم میگن که باید برد(مادر برد ) رو عوض کنیم و تضمینی درستش میکنیم...هزینش واسم مهم نیست..ولی آیا مشکلی پیش نمیاد؟؟ کار میکنه؟
معمولا صدمه می زنند کسانی که چندان وارد نیستند اما راه حل بهتر این است که دستگاه را به کسی که نمی خواهد به لایو وصل بشه بفروشید و یک دستگاه دیگه بخرید. مشکل خاصی هم پیش نمیاد در صورتی که تعمیرکار حرفه ای باشه.
اگر حرفه ای است و بهتون تضمین و مدت تست می ده به نظر ببرید .اما فراموش نکنی که حتما 24 ساعت مهلت تست بگیری.من همه آپدیتا و مثلا وقتی لنزم خراب شد و ... رو بردم پیش همین آقا کارشم خیلی خوب بوده..الآنم میگه کاملا تضمینی درستش میکنه...ببرم به نظرتون؟
من همه آپدیتا و مثلا وقتی لنزم خراب شد و ... رو بردم پیش همین آقا کارشم خیلی خوب بوده..الآنم میگه کاملا تضمینی درستش میکنه...ببرم به نظرتون؟
دوستان اون موقع كه من ميخواستم اكانت XBL درست كنم گفت ايميل خودت و پدر يا مادرت رو بزن ماهم زديم حالا هر وقت ميخوام friend request كسي رو قبول كنم بايد ايميل و پسورد اون ايميل اوليا رو بزنم برا تاييد يا وقتي ميرم تو سايت Xbox live و friend request ميخوام بفرستم يا قبول كنم ميگه كه نميتوني اين كار رو انجام بدي و ميگه درخواستت امكان پذير نيست حالا نميتونم كاري بكنم كه ديگه لازم نباشه ايميل اوليا رو بزنم
Sent from an iPhone to hidden planets
ماله منم همینطور شده پینگم خیلی خوبه ا ولی وسط فیفا شروع میکنه به فیریز شدن!!!الان سه روزه دارم با مرکز isp یم حرف میزنم.20 بار گفتن mtu عوض کردم تو مودم ولی جواب نداده..چون ربطی نداره!!!!امروز خودشون فهمیدن که از جای دیگه هست ایراد و دارن پیگیری میکنن!! اعصابم دیگه خورد شده..طرفم تو بازی کلی فحش میده بهت!!!هی فیریز فیریز..تو cod هم هی میندازتت بیرون! بعدش 5 دقیقه نمیزاره بازی کنی..فکر کنم مخابرات *****ینگ جدید انجام داده ..اه اه..سلام اقا این نت چه مرگش شده یه بازی نمیشه کرد بعد 2 دیقه کانکشن لاس همش همین طوره پینگم ثابته سرعت دانلودم هم 250 اصلا نمیفهمم خیلیا هم همینطورن راهی چیزی نداره تو ایام عید هم همینطور شده بود اعصاب نمونده برام
دوستان کسی اطلاع داره علت پرش تو بازی چی میتونه باشه؟ بنده رسما 10 ثانیه یه بار پرش دارم تو بازی در حد 5-6 ثانیه !! اصلا یه وضعیت داغونیه ، یه مگ شاتل دارم ، خودشون که چیزی نمیفهمن ، فقط میگن پینگ گوگل بگیر و این شر و ورا