XboxLiveVirus
کاربر سایت
اگه تا ته پر شده باشه برنرهن در این حد ن.کلا میگم. بازی gta vمال خیلی وقت پیشه از کجا بفهمم برنره یا دیسک معمولیه
اگه تا ته پر شده باشه برنرهن در این حد ن.کلا میگم. بازی gta vمال خیلی وقت پیشه از کجا بفهمم برنره یا دیسک معمولیه
یکی از خصوصیت های برنر مکس install کامل بازی روی هارد است اگر 100% می توانی نصب کنی روی هارد بدون که برنر مکس است.ن در این حد ن.کلا میگم. بازی gta vمال خیلی وقت پیشه از کجا بفهمم برنره یا دیسک معمولیه
یکی از خصوصیت های برنر مکس install کامل بازی روی هارد است اگر 100% می توانی نصب کنی روی هارد بدون که برنر مکس است.
اون بازی برا قبلا بوده بازی های جدید نمیشه.نه بابا اینطوری نیست.من کلی بازی 97 دارم که همشون هم رو هارد 100 درصد نصب شدن ولی تنها نکتش اینه که بازی 97 درصد رو اگه رو هارد نصب کنی بدون پخش آهنگ بازی اجرا نمیشه و خطا میده.ولی با پخش اهنگ قبل از شروع بازی هیچ مشکلی به وجود نمیاد.
می تونی دکمه وسط دسته رو بزنی (دکمه گاید) بزنی بعدشم ریدیم کد . از طریق سایت ماکرو همیشهسلام
دوستان اين كُد رو چطوري بايد وارد كنم؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
سلام اقا این نت چه مرگش شده یه بازی نمیشه کرد بعد 2 دیقه کانکشن لاس همش همین طوره پینگم ثابته سرعت دانلودم هم 250 اصلا نمیفهمم خیلیا هم همینطورن راهی چیزی نداره تو ایام عید هم همینطور شده بود اعصاب نمونده برام
اقا من یه سوال دارم جدیدنا اگه بازیت برنر مکس نباشه بن نمیکنن از برو بچه ها شنیدم؟
آقا من لایو بن شدم و میخوام تابستون لایو بازی کنم...رفتم بهم میگن که باید برد(مادر برد ) رو عوض کنیم و تضمینی درستش میکنیم...هزینش واسم مهم نیست..ولی آیا مشکلی پیش نمیاد؟؟ کار میکنه؟
معمولا صدمه می زنند کسانی که چندان وارد نیستند اما راه حل بهتر این است که دستگاه را به کسی که نمی خواهد به لایو وصل بشه بفروشید و یک دستگاه دیگه بخرید. مشکل خاصی هم پیش نمیاد در صورتی که تعمیرکار حرفه ای باشه.
سلام اقا این نت چه مرگش شده یه بازی نمیشه کرد بعد 2 دیقه کانکشن لاس همش همین طوره پینگم ثابته سرعت دانلودم هم 250 اصلا نمیفهمم خیلیا هم همینطورن راهی چیزی نداره تو ایام عید هم همینطور شده بود اعصاب نمونده برام