همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام...
ارور dns برای چیه؟
هرکاری میکنم وصل نمیشه به لایو... زنگ زدم از isp هم آدرس گرفتم باز نشد! ... رفتم صفحه 311 همین تاپیک و زده بود کانفیگ کنید مودم رو و کردم بازم نشد!

مودم هم دوتا دارم که با هیچ کدومش نمیشه.
مدل هاشون هم اینه :

TP-Link. Td-8811

TP-Link. w8951 ND

برای مدل دوم که وایر لس هست رو یه جایی خوندم برای پسوورد وایرلس که wpa هست رو باید دکمه مخفی مودم رو وارد کنیم تا اوکی بشه!.... نفهمیدم یعنی چی!....

یه دوست عزیزی راهنمایی کنه بسیار بسیار ممنونش میشم

این هم عکس از ارور:

اینم عکس تنظیمات nat :

آخرین ویرایش:
با لندن
3311421996.png

دوستان من 8 مگ هایوب دارم و سرعت واقعی هم موقع دانلود حدود 700 هست، ولی موقع آنلاین بتل 4 رو ایکس باکس وان یه دفعه خیلی افت میکنه و بازی به فنا میره، و روی کنسول هم که کلا سرعت یک سوم سرعت واقعی نیست و دمو فیفا رو 3-4 ساعت شد تا دانلود کرد در حالی که اگه رو پی سی بود یک ساعته دانلود میشد...نمیشه هیچ کاری کرد که اولا موقع بازی آنلاین افت نکنه و بعد سرعت دانلود روی کنسول مثل پی سی بشه؟ تنظیمات مودم رو نمیشه بهینه کرد ؟ ممنون

دوستان یک سوال فوری ..

من یه اکانت دارم تو لایو و مدتیه استفادش نکردم .. الان با سیستم ساین شدم و دیدم هنوز کار میکنه ! حالا میخوام همون رو بیارم تو 360 ! چیکار کنم که کلا با اون مواقع افلاین و انلاین باشم کلا ؟!

دوستان یک سوال فوری ..

من یه اکانت دارم تو لایو و مدتیه استفادش نکردم .. الان با سیستم ساین شدم و دیدم هنوز کار میکنه ! حالا میخوام همون رو بیارم تو 360 ! چیکار کنم که کلا با اون مواقع افلاین و انلاین باشم کلا ؟!
می خوای چی کار کنی کلا؟؟؟

سلام دوستان ... من دستگاهم کپی خور هست ... اگه بخوام آنلاین بازی کنم ... میتونم؟؟؟ دقیقا چه کارهایی باید انجام بدم؟؟

و اینکه من درایو ارجینال دستگاهم بنکیو بوده ... اما الان لایت آن هست ...

حقیقتا من قید آنلاین بازی کردن رو تو این نسل زده بودم ... اما الان حال و هواش زده به سرم ...

اگه راهنماییم کنید که ممنون میم واقعا ...

آخرین ویرایش:
سلام دوستان ... من دستگاهم کپی خور هست ... اگه بخوام آنلاین بازی کنم ... میتونم؟؟؟ دقیقا چه کارهایی باید انجام بدم؟؟

و اینکه من درایو ارجینال دستگاهم بنکیو بوده ... اما الان لایت آن هست ...

حقیقتا من قید آنلاین بازی کردن رو تو این نسل زده بودم ... اما الان حال و هواش زده به سرم ...

اگه راهنماییم کنید که ممنون میم واقعا ...

اصلا نگران نباش مودم رو به کنسول وصل کن نیت پاک خیلی مهمه
دو تا آپدیت صد مگی دانلود میکنی و در آخر به دنیای لایو خوش اومدی
فقط گلد یادت نره
باید اکانت گلد داشته باشی ماهی بیست تومن خرج داره

با لندن
3311421996.png

دوستان من 8 مگ هایوب دارم و سرعت واقعی هم موقع دانلود حدود 700 هست، ولی موقع آنلاین بتل 4 رو ایکس باکس وان یه دفعه خیلی افت میکنه و بازی به فنا میره، و روی کنسول هم که کلا سرعت یک سوم سرعت واقعی نیست و دمو فیفا رو 3-4 ساعت شد تا دانلود کرد در حالی که اگه رو پی سی بود یک ساعته دانلود میشد...نمیشه هیچ کاری کرد که اولا موقع بازی آنلاین افت نکنه و بعد سرعت دانلود روی کنسول مثل پی سی بشه؟ تنظیمات مودم رو نمیشه بهینه کرد ؟ ممنون

اینا مشکلات کنسول هست ... باید تا اپدیت های بعدی منتظر بمونی .. وگرنه نتت خوبه .

اصلا نگران نباش مودم رو به کنسول وصل کن نیت پاک خیلی مهمه
دو تا آپدیت صد مگی دانلود میکنی و در آخر به دنیای لایو خوش اومدی
فقط گلد یادت نره
باید اکانت گلد داشته باشی ماهی بیست تومن خرج داره

داداشم ممنون .... اما به همین راحتی!!!؟؟؟
مگه نباید 7خان رستم رو بگذرونی برا آنلاین بازی کردن؟؟ نمیدونم بازی های خاص مگه نمیخواد؟ (منطور از خاص بازی های استیل پچ و نمیدونم برنر مکس اینا)
فریمور مخصوص مگه نمیخواد؟

دوست من پارسال همین کار رو کردکه شما گفتی داداش ... به محض اینکه آپدیت تموم شد زد کنسول شما بن شد ...

بعد فک کنم رو خود کنسولم 3 ماه لایو رایگان باشه روزی که خریدم

تشکر اگه یه توضیحی بدید ....

داداشم ممنون .... اما به همین راحتی!!!؟؟؟
مگه نباید 7خان رستم رو بگذرونی برا آنلاین بازی کردن؟؟ نمیدونم بازی های خاص مگه نمیخواد؟ (منطور از خاص بازی های استیل پچ و نمیدونم برنر مکس اینا)
فریمور مخصوص مگه نمیخواد؟

دوست من پارسال همین کار رو کردکه شما گفتی داداش ... به محض اینکه آپدیت تموم شد زد کنسول شما بن شد ...

بعد فک کنم رو خود کنسولم 3 ماه لایو رایگان باشه روزی که خریدم

تشکر اگه یه توضیحی بدید ....

این که شما میگی درست اگه بازی های آنلاین که تو لایو میخوای بازی کنی برنر باشه و گلد رو هم قانونی خریداری کنی و برای خرید از لایو(منظور استفاده از پول مجازی) کلک نزنی هیچ موردی بوجود نمیاد
در کل اگه همه کارها دست انجام بشه مشکلی نداره
اون لایو مجانی رو هم بیخیال شو چون کار نمیکنه باید اکانت گلد تهیه کنی

سلام
من بازی Hand Of Kul رو بازی می‌کنم
قبلا اصلا گیر نمیکرد
حالا هی‌ بعد از هر چند دقیقه گیر می‌کنه
مشکل از چی هست؟

مشکل از گیر کردن یعنی چی اگه محل سوال و نوع سوال درباره لایو باشه برمیگردد به سرعت نت که این چند هفته اخیر یکم بهم ریخته شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or