همه چیز درباره ی Xbox Live

یعنی بعضی از این فروشنده ها بیسواد درجه یکن ایندفعه رفتی پیشش ازش درباره لایو سوال کن مطمئنا هیچی بلد نیست

واقعا خوشحالم همچین افرادی در بازی سنتر وجود دارن این فروشنده ها بیشترشون چیزی حالیشون نمیشه ببینم من اگه تم بریزم چی ممیشه از نظر xbox live مشکلی بوجود نمیاره شما تست کردین

با درود فراوان. دیروز برای اولین بار به Xbox Live وصل شدم، میخواستم بدونم این اکانت گلد به چه دردی میخوره ممنون

می توانید از خدماتی که گلد می ده استفاده کنید - بازی کردن در شبکه آنلاین لایو یا دانلود دو بازی رایگان در ماه یا اگر ایران نباشید از سرویس های خیلی عالی Netflix و .... استفاده کنید

با درود فراوان. دیروز برای اولین بار به Xbox Live وصل شدم، میخواستم بدونم این اکانت گلد به چه دردی میخوره ممنون
باهاش ميتوني انلاين بازي كني-اگه پول داري بخر
دوستان عزيز من فيلم هابيت رو گرفتم
ولي چون كامپيوترم خرابه نميتونم تو اون ببينم
ميخوام تو ايكسباكس ببينم كه نميشه
يك ارور درباره codec ميده
تو لايو چيزي هست كه دانلود كنمش باهاش فيلمو ببينم؟
اگه هست لطفن اسمشم بگيد
***من براي گوشيم اسمارت گلس خريدم
به اكانتم وارد ميشم ولي نميتونم تو بازي ازش استفاده كنم
در يكجا نوشته بودن تو forza horizon نقشرو مياره تو گوشي ولي من نتونستم اينكارو بكنم
گوشيمم گلكسي گرنده

باهاش ميتوني انلاين بازي كني-اگه پول داري بخر
اگه هست لطفن اسمشم بگيد
در يكجا نوشته بودن تو forza horizon نقشرو مياره تو گوشي ولي من نتونستم اينكارو بكنم
گوشيمم گلكسي گرنده

درمورد اسمارت گلس باید بگم که درسته ولی فقط بازی هایی که قابلیتش رو داشته باشن میتونن از اسمارت استفاده کنن
بعد از اینکه وارد اسمارت شدیم باید کنسول رو هم به لایو وصل کنید و در مرحله بعد از داخل اسمارت گوشی تون گزینه اتصال به کنسول رو انتخاب کنید تا گوشی به کنسول وصل بشه حالا میتونید از امکانات استفاده کنید

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

میدونم شاید پیش پا افتاده سوال یا ارزشی برای کسی نداره ولی برا من مهمه
لطفا یکی جواب بده
یک سال دیگه که فری میشه عوض کرد نمیخوام الان چجوری میشه

باید با 800 پوینت مایکروسافت gamertage رو عوض کنیHow to Change Xbox Live Gamertag: 11 Steps (with Pictures)

ببین این سایته خوبه

فک کنم اگه به دوستات بگی gamertage تو رو report کنن که بده و توحین آمیزه شاید بتونی عوض کنی مجانی اینو تو گوگل زدم

آخرین ویرایش:
باید با 800 پوینت مایکروسافت gamertage رو عوض کنیHow to Change Xbox Live Gamertag: 11 Steps (with Pictures)

ببین این سایته خوبه

فک کنم اگه به دوستات بگی gamertage تو رو report کنن که بده و توحین آمیزه شاید بتونی عوض کنی مجانی اینو تو گوگل زدم

الان متاسفانه پوینت نمیخواد 6 یورو میخواد پوینت دارم ولی این 6 یورو رو از کجا بیارم :-(

اگه هست لطفن اسمشم بگيد
گوشيمم گلكسي گرنده[/QUOTE]
لطفن جواب بديد :)

سلام

من یه اکانت گلد ۱ ماهه خریدم همینجوری بزنم تو اکانتم؟ شهر و اینا مهم نیست که کجا باشه؟
نه برای گلد رجین اکانت مهم نیست.فقط موقع ریدیم کردن ممکن ازت ادرس بخواد که باید ادرس کشوری بزنی که اکانتت با اون ثبت شده

آخرین ویرایش:
می دونم به انجا ریطی نداره ولی جواب بدید
یه سوال

وقتی دوتا xbox 360 به هم وصل میشه چه بازیهایی میشه انجام داد؟
فیفا 14 میشه؟
مرسی
بازی هایی که قسمتی به نام لینک دارن مثلا COD ها.

- - -ویرایش - - -

اگه هست لطفن اسمشم بگيد
گوشيمم گلكسي گرنده
لطفن جواب بديد :)[/QUOTE]
از ایکس باکس که باید فیلم بخری نمی تونی دانلود کنی.بعد یکی از احتمالاتی که وجود داره به علت فرمت فیلم هست که اجرا نمیشه یا کلن فیلم خرابه.برا اسمارت گلس هم فقط رفتن تو اکانتت کافی نیست و باید به ایکس باکست وصلش کنی و اون نقشه رو هم بخری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or