همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان من تابحال تو ایکس باکس لایو بازی نکردم فقط هم یکی دو بار وصل بعد از اونم رفتم درایور ایکس باکسم رو عوض کردم چون ضعیف شده بود. من بردمش توی استریو کنج 2 تو پایتخت از فروشنده پرسیدم به لایو وصل شم اشکال داره طرف گفت از کپی خوری میندازه ایکس باکسو الانم از ترس پریدن کپی خوری نرفتم gta V رو آنلاین بازی کنم لطفا دوستان کمکی بکنند

سلام دوستان من تابحال تو ایکس باکس لایو بازی نکردم فقط هم یکی دو بار وصل بعد از اونم رفتم درایور ایکس باکسم رو عوض کردم چون ضعیف شده بود. من بردمش توی استریو کنج 2 تو پایتخت از فروشنده پرسیدم به لایو وصل شم اشکال داره طرف گفت از کپی خوری میندازه ایکس باکسو الانم از ترس پریدن کپی خوری نرفتم gta V رو آنلاین بازی کنم لطفا دوستان کمکی بکنند

اگه LT3 دارید نگران پریدن کپی خور بودن کنسولتون نباشید.

یعنی بعضی از این فروشنده ها بیسواد درجه یکن ایندفعه رفتی پیشش ازش درباره لایو سوال کن مطمئنا هیچی بلد نیست

من پینگم معمولی 150 هستش اما وقتی xbox one روشن میکنم که برم لایو پینگم میشه 1800 تا 2500 !! xbox خاموش کنم پینگم بر میگرده همون 150 مشکل از کجاست
xbox با وای فای وصل میکنم

من پینگم معمولی 150 هستش اما وقتی xbox one روشن میکنم که برم لایو پینگم میشه 1800 تا 2500 !! xbox خاموش کنم پینگم بر میگرده همون 150 مشکل از کجاست
xbox با وای فای وصل میکنم
فکر نمیکنی سرور های لایو خارج ایران تشریف دارن :|

یعنی بعضی از این فروشنده ها بیسواد درجه یکن ایندفعه رفتی پیشش ازش درباره لایو سوال کن مطمئنا هیچی بلد نیست

واقعا خوشحالم همچین افرادی در بازی سنتر وجود دارن این فروشنده ها بیشترشون چیزی حالیشون نمیشه ببینم من اگه تم بریزم چی ممیشه از نظر xbox live مشکلی بوجود نمیاره شما تست کردین

با درود فراوان. دیروز برای اولین بار به Xbox Live وصل شدم، میخواستم بدونم این اکانت گلد به چه دردی میخوره ممنون

می توانید از خدماتی که گلد می ده استفاده کنید - بازی کردن در شبکه آنلاین لایو یا دانلود دو بازی رایگان در ماه یا اگر ایران نباشید از سرویس های خیلی عالی Netflix و .... استفاده کنید

با درود فراوان. دیروز برای اولین بار به Xbox Live وصل شدم، میخواستم بدونم این اکانت گلد به چه دردی میخوره ممنون
باهاش ميتوني انلاين بازي كني-اگه پول داري بخر
دوستان عزيز من فيلم هابيت رو گرفتم
ولي چون كامپيوترم خرابه نميتونم تو اون ببينم
ميخوام تو ايكسباكس ببينم كه نميشه
يك ارور درباره codec ميده
تو لايو چيزي هست كه دانلود كنمش باهاش فيلمو ببينم؟
اگه هست لطفن اسمشم بگيد
***من براي گوشيم اسمارت گلس خريدم
به اكانتم وارد ميشم ولي نميتونم تو بازي ازش استفاده كنم
در يكجا نوشته بودن تو forza horizon نقشرو مياره تو گوشي ولي من نتونستم اينكارو بكنم
گوشيمم گلكسي گرنده

باهاش ميتوني انلاين بازي كني-اگه پول داري بخر
دوستان عزيز من فيلم هابيت رو گرفتم
ولي چون كامپيوترم خرابه نميتونم تو اون ببينم
ميخوام تو ايكسباكس ببينم كه نميشه
يك ارور درباره codec ميده
تو لايو چيزي هست كه دانلود كنمش باهاش فيلمو ببينم؟
اگه هست لطفن اسمشم بگيد
***من براي گوشيم اسمارت گلس خريدم
به اكانتم وارد ميشم ولي نميتونم تو بازي ازش استفاده كنم
در يكجا نوشته بودن تو forza horizon نقشرو مياره تو گوشي ولي من نتونستم اينكارو بكنم
گوشيمم گلكسي گرنده

درمورد اسمارت گلس باید بگم که درسته ولی فقط بازی هایی که قابلیتش رو داشته باشن میتونن از اسمارت استفاده کنن
بعد از اینکه وارد اسمارت شدیم باید کنسول رو هم به لایو وصل کنید و در مرحله بعد از داخل اسمارت گوشی تون گزینه اتصال به کنسول رو انتخاب کنید تا گوشی به کنسول وصل بشه حالا میتونید از امکانات استفاده کنید

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

میدونم شاید پیش پا افتاده سوال یا ارزشی برای کسی نداره ولی برا من مهمه
لطفا یکی جواب بده
یک سال دیگه که فری میشه عوض کرد نمیخوام الان چجوری میشه

باید با 800 پوینت مایکروسافت gamertage رو عوض کنیHow to Change Xbox Live Gamertag: 11 Steps (with Pictures)

ببین این سایته خوبه

فک کنم اگه به دوستات بگی gamertage تو رو report کنن که بده و توحین آمیزه شاید بتونی عوض کنی مجانی اینو تو گوگل زدم

آخرین ویرایش:
باید با 800 پوینت مایکروسافت gamertage رو عوض کنیHow to Change Xbox Live Gamertag: 11 Steps (with Pictures)

ببین این سایته خوبه

فک کنم اگه به دوستات بگی gamertage تو رو report کنن که بده و توحین آمیزه شاید بتونی عوض کنی مجانی اینو تو گوگل زدم

الان متاسفانه پوینت نمیخواد 6 یورو میخواد پوینت دارم ولی این 6 یورو رو از کجا بیارم :-(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or