یه سرویس کاهش پینگ خوب برای لایو کی سراغ داره؟
سلام دوستان من تابحال تو ایکس باکس لایو بازی نکردم فقط هم یکی دو بار وصل بعد از اونم رفتم درایور ایکس باکسم رو عوض کردم چون ضعیف شده بود. من بردمش توی استریو کنج 2 تو پایتخت از فروشنده پرسیدم به لایو وصل شم اشکال داره طرف گفت از کپی خوری میندازه ایکس باکسو الانم از ترس پریدن کپی خوری نرفتم gta V رو آنلاین بازی کنم لطفا دوستان کمکی بکنند
سلام دوستان من تابحال تو ایکس باکس لایو بازی نکردم فقط هم یکی دو بار وصل بعد از اونم رفتم درایور ایکس باکسم رو عوض کردم چون ضعیف شده بود. من بردمش توی استریو کنج 2 تو پایتخت از فروشنده پرسیدم به لایو وصل شم اشکال داره طرف گفت از کپی خوری میندازه ایکس باکسو الانم از ترس پریدن کپی خوری نرفتم gta V رو آنلاین بازی کنم لطفا دوستان کمکی بکنند
فکر نمیکنی سرور های لایو خارج ایران تشریف دارنمن پینگم معمولی 150 هستش اما وقتی xbox one روشن میکنم که برم لایو پینگم میشه 1800 تا 2500 !! xbox خاموش کنم پینگم بر میگرده همون 150 مشکل از کجاست
xbox با وای فای وصل میکنم
یعنی بعضی از این فروشنده ها بیسواد درجه یکن ایندفعه رفتی پیشش ازش درباره لایو سوال کن مطمئنا هیچی بلد نیست
با درود فراوان. دیروز برای اولین بار به Xbox Live وصل شدم، میخواستم بدونم این اکانت گلد به چه دردی میخوره ممنون
باهاش ميتوني انلاين بازي كني-اگه پول داري بخربا درود فراوان. دیروز برای اولین بار به Xbox Live وصل شدم، میخواستم بدونم این اکانت گلد به چه دردی میخوره ممنون
باهاش ميتوني انلاين بازي كني-اگه پول داري بخر
دوستان عزيز من فيلم هابيت رو گرفتم
ولي چون كامپيوترم خرابه نميتونم تو اون ببينم
ميخوام تو ايكسباكس ببينم كه نميشه
يك ارور درباره codec ميده
تو لايو چيزي هست كه دانلود كنمش باهاش فيلمو ببينم؟
اگه هست لطفن اسمشم بگيد
***من براي گوشيم اسمارت گلس خريدم
به اكانتم وارد ميشم ولي نميتونم تو بازي ازش استفاده كنم
در يكجا نوشته بودن تو forza horizon نقشرو مياره تو گوشي ولي من نتونستم اينكارو بكنم
گوشيمم گلكسي گرنده
میدونم شاید پیش پا افتاده سوال یا ارزشی برای کسی نداره ولی برا من مهمه
لطفا یکی جواب بده
یک سال دیگه که فری میشه عوض کرد نمیخوام الان چجوری میشه
باید با 800 پوینت مایکروسافت gamertage رو عوض کنیHow to Change Xbox Live Gamertag: 11 Steps (with Pictures)
ببین این سایته خوبه
فک کنم اگه به دوستات بگی gamertage تو رو report کنن که بده و توحین آمیزه شاید بتونی عوض کنی مجانی اینو تو گوگل زدم