همه چیز درباره ی Xbox Live

ابتدا باید عرض کنم که من برای بتل 4 امتحان کردم و بتل 3 و فیفا 14 چون همین 3 تا بازی رو دارم نت شما عالی میشه به طرز شگفت انگیزی دیگه شاهد مهمترین چیز یعنی تاخیر نمی باشید یعنی مثلا توی بتل 3 شاهد همچین صحنه هایی به وفور میشید که دشمن داره میاد به طرفتون ولی به شما تیر نمیزنه انگار اصلان هنوز شما رو ندیده ولی شما با داشتن فرصت زیاد میزنین میترکونیدش اونم با تعداد تیر بسیار کم اول به بخش ip مودم برید و وارد تنظیمات مودم بشید بعد برید به بخش adsl modelation یا adsl خالی برای مودم های مختلف فرق داره باید پیداش کنید در این بخش گزینه هایی داره که عبارت هستند از gdmt-glite-t1.413-adsl2-adsl2plus-anexe.l-anexe.m این بخش اگر به صورت اوتوماتیک هست روی کاستوم بزاریدش و تیک تمام گزینه هارو بر دارید و فقط تیک anexe m رو بزارید و کار تمامه ولی بازم میگم پینگ باید زیر 150 باشه بعد تست کنید اگر اوکی نشد چون برا بعضی ها جواب نمیده یعنی چراغ adsl بعد از تنظیم روی anexe m روشن نمیشه اگر این اتفاق براتون افتاد گزینه بعد anexl رو استفاده کنید باز هم اگر چراغ خاموش موند از glite استفاده کنید اگر اوکی نشد باز باید بگم که متاسفم شما کیفیت خط تلفنتون بسیار پایین هستش این گزینه ها رو خودم تست کردم و بگم بهترینش anexe m هست بعد دو تای دیگه وقتی هم که خواستین تست کنید 5 دیقه اول بازی رو در نظر نگیرید بگذارین 5 دیقه اول که از ورود به سرورتون گذشت اون موقع بازی رو بسنجید امیدوارم که حالشو ببرید برای 3 نفر دیگه از دوستای لایوم انجام دادم 100 درصد نتشون اوکی شد شما هم تست کنید و همینجا اعلام کنید بابت تلخی کردن هم شرمندم واقعا بعضی از این 14 15 ساله ها هنوز بزرگ نشدن

سلام میبخشید اینجا میپرسم
من میخوام با XBOX ONEوایمکس ایرانسل به صورت وایرلس وصل شم به لایو پسورد که میزنم این ارورو میده کسی میتونه راهنمای کنه مشکل از کجاست؟
CANT CONNECT TO YOR DHCP SERVER

من میخوام با XBOX ONEوایمکس ایرانسل به صورت وایرلس وصل شم به لایو پسورد که میزنم این ارورو میده کسی میتونه راهنمای کنه مشکل از کجاست؟

DHCP شما مشکل داره. با پشتیبانی ایرانسل تماس بگیر. راهنماییت میکنند و میتونی با تنظیمات مودم درستش کنی (انشاءالله)

Last edited by a moderator:

برو بصورت دستی روی xbox آی پی را تنظیم کن.یا DHCP را از روی مودم یک بار Disabl/Enable کن.

ابتدا باید عرض کنم که من برای بتل 4 امتحان کردم و بتل 3 و فیفا 14 چون همین 3 تا بازی رو دارم نت شما عالی میشه به طرز شگفت انگیزی دیگه شاهد مهمترین چیز یعنی تاخیر نمی باشید یعنی مثلا توی بتل 3 شاهد همچین صحنه هایی به وفور میشید که دشمن داره میاد به طرفتون ولی به شما تیر نمیزنه انگار اصلان هنوز شما رو ندیده ولی شما با داشتن فرصت زیاد میزنین میترکونیدش اونم با تعداد تیر بسیار کم اول به بخش ip مودم برید و وارد تنظیمات مودم بشید بعد برید به بخش adsl modelation یا adsl خالی برای مودم های مختلف فرق داره باید پیداش کنید در این بخش گزینه هایی داره که عبارت هستند از gdmt-glite-t1.413-adsl2-adsl2plus-anexe.l-anexe.m این بخش اگر به صورت اوتوماتیک هست روی کاستوم بزاریدش و تیک تمام گزینه هارو بر دارید و فقط تیک anexe m رو بزارید و کار تمامه ولی بازم میگم پینگ باید زیر 150 باشه بعد تست کنید اگر اوکی نشد چون برا بعضی ها جواب نمیده یعنی چراغ adsl بعد از تنظیم روی anexe m روشن نمیشه اگر این اتفاق براتون افتاد گزینه بعد anexl رو استفاده کنید باز هم اگر چراغ خاموش موند از glite استفاده کنید اگر اوکی نشد باز باید بگم که متاسفم شما کیفیت خط تلفنتون بسیار پایین هستش این گزینه ها رو خودم تست کردم و بگم بهترینش anexe m هست بعد دو تای دیگه وقتی هم که خواستین تست کنید 5 دیقه اول بازی رو در نظر نگیرید بگذارین 5 دیقه اول که از ورود به سرورتون گذشت اون موقع بازی رو بسنجید امیدوارم که حالشو ببرید برای 3 نفر دیگه از دوستای لایوم انجام دادم 100 درصد نتشون اوکی شد شما هم تست کنید و همینجا اعلام کنید بابت تلخی کردن هم شرمندم واقعا بعضی از این 14 15 ساله ها هنوز بزرگ نشدن
دوست عزیز ممنون که اطلاعاتتو در اختیار بقیه گذاشتی. میتونم بپرسم شما چجوری به این نتیجه رسیدی؟ همینجوری داشتی با تیک های مودمت ور میرفتی که اینو فهمیدی؟‌یا جایی خوندی؟؟ اصلا این madulation چی هست؟ مطمئنی به کیفیت خط ربط داره؟ بعد آخه یعنی چی 5 دقیقه اول رو در نظر نگیرید؟؟ تو فیفا که اینجوری 1 نیمه میره :d .
به هر حال لحنتون جوریه آدم احساس میکنه دارید از رو شکم صحبت میکنید. اگه اینطور نیست بگید//

در مورد سوال دوستان اولا اون madulation نیست و Modulation هست و یه بحث مخابراتیه که از حوصله شما خارجه. دوم اینکه بحث ANNEX M یا ANNEX L و ... همه به ارائه دهنده سرویس اینترنت شما بر میگرده که ADSL 2 به شما میده یا ADSL 2+ و اینکه شما بیای همینجوری هی گزینه های مختلف رو انتخاب بکنی ببینی چی میشه کار کاملا غیر علمی هست و وقتی شما توی تنظیمات روی Auto میگذاری خود مودم بر اساس SNR خط و Line Attenuation خودش بهترین نوع مدولاسیون رو انتخاب میکنه

Last edited by a moderator:
سلام بچه ها
مشکل بزرگی برام پیش اومده اگر راه حلی هست کمک کنید
پروفایل ایکس باکسم پاک شد
برای ادد کردن دوباره و دانلودش ایمیل و پس میخواد که متاسفانه فراموش کردم
توی پروفایل بازی سنتر گیمرتگ من هستش تمام اچیومنت هام هست نمیخوام از دستشون بدم
چکار کنم!!!!ایمیل و پس به هیچ وجه یادم نمیاد!!!نمیشه این پروقایل رو به یه ایمیل جدید وصل کرد؟؟؟
کمک کنید توروخدا

سلام بچه ها
چکار کنم!!!!ایمیل و پس به هیچ وجه یادم نمیاد!!!نمیشه این پروقایل رو به یه ایمیل جدید وصل کرد؟؟؟
کمک کنید توروخدا

متاسفانه يا بايد اون ايميل با پسوردش رو داشته باشين يا راه سخت تر كه تماس با پشتيباني مايكروسافت هست كه اونم خيلي محال و بعيد به نظر مياد

سلام بچه ها
کمک کنید توروخدا

راه های زیادی هست برای پس گرفتن و گرفتن پسوورد جدید ..

اگه اسم تاریخ تولد و سکوریتی سوال رو دارید . پروفایل و جواب اینا رو به من بدین شاید بتونم براتون پس بگیرم .

راستی ایدی من رو هم ادد کنید : iDm:Yonestm

عزيزان چجوری میشه پوینت داد و گیمر تگ رو عوض کرد
گلد بگیرم میشه عوضش کرد
کلا ضروریه که عوض بشه راهکار بدین
ممنون

ارسال شده از C6802 با استفاده از تپاتالک 2

راه های زیادی هست برای پس گرفتن و گرفتن پسوورد جدید ..

اگه اسم تاریخ تولد و سکوریتی سوال رو دارید . پروفایل و جواب اینا رو به من بدین شاید بتونم براتون پس بگیرم .

راستی ایدی من رو هم ادد کنید : iDm:Yonestm
عزیز اسم که من BigBOSS هستم و گیمر تگ walkedchicken
تاریخ شاید 24 نوامبر 1984 باشه
سوال هم یاذم نیست باید پرسیده بشه یادم بیاد!
ممنون میشم اگر راهی باشه بتونم پروفایل رو پس بگیرم الان هیچ پروفایلی برای ایکس باکس ندارم و میخوام sign بشم هم حالت عادی هم لایو
-------------------
من مدت زیادی بود روشن نکرده بودم دستگاه رو بعد از مدتی روشن کردم که ایمیل و پس رو میخواست هرچی یادم بود زدم قبول نکرد
گفتم پروفایل رو پاک کنم و دوباره دانلود کنم که هواسم نبود ایمیل رو یادم نیست!!!

دوستان چند روزه وقتی به لایو وصل میشم و میخوام بازی کنم نمیشه. مثلا فیفا season یا با دوستام میخوام بازی کنم میزنه opponent found اما یه دفعه ای ارور میده و از لایو در میاد یا مثلا کال اف موقع پیدا کدن نفرات یا نقشه واسه شروع بازی این ارور رو میده و کامل از لایو در میاد .و راحت دوباره به لایو وصل میشه اما بازی نه .ممنون میشم راهنمایی کنید.
83739189067335029842.jpg

سرعت اینترنت تون خیلی کمه یا اینکه تایم اوت زیاد داره باید این ها رو در نظر بگیرید
دیروز یکی از بچه ها تو لایو مرتب درخواست داد بیا فیفا بازی کن من هم از کال اومدم بیرون رفتم فیفا
چشمتون روز بد نبینه نیم ساعت طول کشید تا بازی شروع بشه ما یه پاس بدیم
تازه بعد از دوبار leave کردن از بازی دوباره درخواست بازی فرستاد
خوب نت قوی تهیه کنین برای بازی=((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or