همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام بچه ها
مشکل بزرگی برام پیش اومده اگر راه حلی هست کمک کنید
پروفایل ایکس باکسم پاک شد
برای ادد کردن دوباره و دانلودش ایمیل و پس میخواد که متاسفانه فراموش کردم
توی پروفایل بازی سنتر گیمرتگ من هستش تمام اچیومنت هام هست نمیخوام از دستشون بدم
چکار کنم!!!!ایمیل و پس به هیچ وجه یادم نمیاد!!!نمیشه این پروقایل رو به یه ایمیل جدید وصل کرد؟؟؟
کمک کنید توروخدا

راه های زیادی هست برای پس گرفتن و گرفتن پسوورد جدید ..

اگه اسم تاریخ تولد و سکوریتی سوال رو دارید . پروفایل و جواب اینا رو به من بدین شاید بتونم براتون پس بگیرم .

راستی ایدی من رو هم ادد کنید : iDm:Yonestm

عزيزان چجوری میشه پوینت داد و گیمر تگ رو عوض کرد
گلد بگیرم میشه عوضش کرد
کلا ضروریه که عوض بشه راهکار بدین
ممنون

ارسال شده از C6802 با استفاده از تپاتالک 2

راه های زیادی هست برای پس گرفتن و گرفتن پسوورد جدید ..

اگه اسم تاریخ تولد و سکوریتی سوال رو دارید . پروفایل و جواب اینا رو به من بدین شاید بتونم براتون پس بگیرم .

راستی ایدی من رو هم ادد کنید : iDm:Yonestm
عزیز اسم که من BigBOSS هستم و گیمر تگ walkedchicken
تاریخ شاید 24 نوامبر 1984 باشه
سوال هم یاذم نیست باید پرسیده بشه یادم بیاد!
ممنون میشم اگر راهی باشه بتونم پروفایل رو پس بگیرم الان هیچ پروفایلی برای ایکس باکس ندارم و میخوام sign بشم هم حالت عادی هم لایو
-------------------
من مدت زیادی بود روشن نکرده بودم دستگاه رو بعد از مدتی روشن کردم که ایمیل و پس رو میخواست هرچی یادم بود زدم قبول نکرد
گفتم پروفایل رو پاک کنم و دوباره دانلود کنم که هواسم نبود ایمیل رو یادم نیست!!!

دوستان چند روزه وقتی به لایو وصل میشم و میخوام بازی کنم نمیشه. مثلا فیفا season یا با دوستام میخوام بازی کنم میزنه opponent found اما یه دفعه ای ارور میده و از لایو در میاد یا مثلا کال اف موقع پیدا کدن نفرات یا نقشه واسه شروع بازی این ارور رو میده و کامل از لایو در میاد .و راحت دوباره به لایو وصل میشه اما بازی نه .ممنون میشم راهنمایی کنید.
83739189067335029842.jpg

سرعت اینترنت تون خیلی کمه یا اینکه تایم اوت زیاد داره باید این ها رو در نظر بگیرید
دیروز یکی از بچه ها تو لایو مرتب درخواست داد بیا فیفا بازی کن من هم از کال اومدم بیرون رفتم فیفا
چشمتون روز بد نبینه نیم ساعت طول کشید تا بازی شروع بشه ما یه پاس بدیم
تازه بعد از دوبار leave کردن از بازی دوباره درخواست بازی فرستاد
خوب نت قوی تهیه کنین برای بازی=((

سلام دوستان من تابحال تو ایکس باکس لایو بازی نکردم فقط هم یکی دو بار وصل بعد از اونم رفتم درایور ایکس باکسم رو عوض کردم چون ضعیف شده بود. من بردمش توی استریو کنج 2 تو پایتخت از فروشنده پرسیدم به لایو وصل شم اشکال داره طرف گفت از کپی خوری میندازه ایکس باکسو الانم از ترس پریدن کپی خوری نرفتم gta V رو آنلاین بازی کنم لطفا دوستان کمکی بکنند

سلام دوستان من تابحال تو ایکس باکس لایو بازی نکردم فقط هم یکی دو بار وصل بعد از اونم رفتم درایور ایکس باکسم رو عوض کردم چون ضعیف شده بود. من بردمش توی استریو کنج 2 تو پایتخت از فروشنده پرسیدم به لایو وصل شم اشکال داره طرف گفت از کپی خوری میندازه ایکس باکسو الانم از ترس پریدن کپی خوری نرفتم gta V رو آنلاین بازی کنم لطفا دوستان کمکی بکنند

اگه LT3 دارید نگران پریدن کپی خور بودن کنسولتون نباشید.

یعنی بعضی از این فروشنده ها بیسواد درجه یکن ایندفعه رفتی پیشش ازش درباره لایو سوال کن مطمئنا هیچی بلد نیست

من پینگم معمولی 150 هستش اما وقتی xbox one روشن میکنم که برم لایو پینگم میشه 1800 تا 2500 !! xbox خاموش کنم پینگم بر میگرده همون 150 مشکل از کجاست
xbox با وای فای وصل میکنم

من پینگم معمولی 150 هستش اما وقتی xbox one روشن میکنم که برم لایو پینگم میشه 1800 تا 2500 !! xbox خاموش کنم پینگم بر میگرده همون 150 مشکل از کجاست
xbox با وای فای وصل میکنم
فکر نمیکنی سرور های لایو خارج ایران تشریف دارن :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or