kingmammad110
کاربر سایت
ابتدا باید عرض کنم که من برای بتل 4 امتحان کردم و بتل 3 و فیفا 14 چون همین 3 تا بازی رو دارم نت شما عالی میشه به طرز شگفت انگیزی دیگه شاهد مهمترین چیز یعنی تاخیر نمی باشید یعنی مثلا توی بتل 3 شاهد همچین صحنه هایی به وفور میشید که دشمن داره میاد به طرفتون ولی به شما تیر نمیزنه انگار اصلان هنوز شما رو ندیده ولی شما با داشتن فرصت زیاد میزنین میترکونیدش اونم با تعداد تیر بسیار کم اول به بخش ip مودم برید و وارد تنظیمات مودم بشید بعد برید به بخش adsl modelation یا adsl خالی برای مودم های مختلف فرق داره باید پیداش کنید در این بخش گزینه هایی داره که عبارت هستند از gdmt-glite-t1.413-adsl2-adsl2plus-anexe.l-anexe.m این بخش اگر به صورت اوتوماتیک هست روی کاستوم بزاریدش و تیک تمام گزینه هارو بر دارید و فقط تیک anexe m رو بزارید و کار تمامه ولی بازم میگم پینگ باید زیر 150 باشه بعد تست کنید اگر اوکی نشد چون برا بعضی ها جواب نمیده یعنی چراغ adsl بعد از تنظیم روی anexe m روشن نمیشه اگر این اتفاق براتون افتاد گزینه بعد anexl رو استفاده کنید باز هم اگر چراغ خاموش موند از glite استفاده کنید اگر اوکی نشد باز باید بگم که متاسفم شما کیفیت خط تلفنتون بسیار پایین هستش این گزینه ها رو خودم تست کردم و بگم بهترینش anexe m هست بعد دو تای دیگه وقتی هم که خواستین تست کنید 5 دیقه اول بازی رو در نظر نگیرید بگذارین 5 دیقه اول که از ورود به سرورتون گذشت اون موقع بازی رو بسنجید امیدوارم که حالشو ببرید برای 3 نفر دیگه از دوستای لایوم انجام دادم 100 درصد نتشون اوکی شد شما هم تست کنید و همینجا اعلام کنید بابت تلخی کردن هم شرمندم واقعا بعضی از این 14 15 ساله ها هنوز بزرگ نشدن