همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان عزيز من فيلم هابيت رو گرفتم
ولي چون كامپيوترم خرابه نميتونم تو اون ببينم
ميخوام تو ايكسباكس ببينم كه نميشه
يك ارور درباره codec ميده
تو لايو چيزي هست كه دانلود كنمش باهاش فيلمو ببينم؟
اگه هست لطفن اسمشم بگيد
***من براي گوشيم اسمارت گلس خريدم
به اكانتم وارد ميشم ولي نميتونم تو بازي ازش استفاده كنم
در يكجا نوشته بودن تو forza horizon نقشرو مياره تو گوشي ولي من نتونستم اينكارو بكنم
گوشيمم گلكسي گرنده[/QUOTE]
لطفن جواب بديد :)

سلام

من یه اکانت گلد ۱ ماهه خریدم همینجوری بزنم تو اکانتم؟ شهر و اینا مهم نیست که کجا باشه؟
نه برای گلد رجین اکانت مهم نیست.فقط موقع ریدیم کردن ممکن ازت ادرس بخواد که باید ادرس کشوری بزنی که اکانتت با اون ثبت شده

آخرین ویرایش:
می دونم به انجا ریطی نداره ولی جواب بدید
یه سوال

وقتی دوتا xbox 360 به هم وصل میشه چه بازیهایی میشه انجام داد؟
فیفا 14 میشه؟
مرسی
بازی هایی که قسمتی به نام لینک دارن مثلا COD ها.

- - -ویرایش - - -

دوستان عزيز من فيلم هابيت رو گرفتم
ولي چون كامپيوترم خرابه نميتونم تو اون ببينم
ميخوام تو ايكسباكس ببينم كه نميشه
يك ارور درباره codec ميده
تو لايو چيزي هست كه دانلود كنمش باهاش فيلمو ببينم؟
اگه هست لطفن اسمشم بگيد
***من براي گوشيم اسمارت گلس خريدم
به اكانتم وارد ميشم ولي نميتونم تو بازي ازش استفاده كنم
در يكجا نوشته بودن تو forza horizon نقشرو مياره تو گوشي ولي من نتونستم اينكارو بكنم
گوشيمم گلكسي گرنده
لطفن جواب بديد :)[/QUOTE]
از ایکس باکس که باید فیلم بخری نمی تونی دانلود کنی.بعد یکی از احتمالاتی که وجود داره به علت فرمت فیلم هست که اجرا نمیشه یا کلن فیلم خرابه.برا اسمارت گلس هم فقط رفتن تو اکانتت کافی نیست و باید به ایکس باکست وصلش کنی و اون نقشه رو هم بخری.

سلام
من از وایرلس استفاده میکنم ولی کنسول و مودم به هم وصل نمیشن همون مرحله اول ارور میده که فکر میکنم مربوط به آی پی باشه، از آی پی پست اول استفاده کردم، کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟

شرکتیم که اینترنت میگیرم پارس آنلاینه

الآن دو سه روزی میشه که لایو قاط زده اول راحت ساین این میشه ولی بعد که وارد بازی میشی و میخوای مثلا تو فیفا دنبال حریف تو سیشون بگردی ناگهان همه چیز دیسکانکت میشه و باید دوباره کانکت بشی
کسی هم با همچین مشکلی این روزها روبرو بوده؟

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

سلام بعد از چند وقت قصد دارم به لایو وصل بشم که همون اول یه آپدیت میخواد تا انجام بدم .

1- این آپدیت خطری یا مشکلی نداره برای ایکس باکس ؟

2- من این آپدیت رو یه بار خواستم انجام بدم ، اول این که با وجود این که سرعت نتم بالاست به کندی انجام میشد و زمانی هم که وسطاش رسید ارور داد و خارج شد . راحی نیست که این آپدیت رو آفلاین انجام بدیم ؟ اگر نیست برای این که این ارور رو نده چه کار کنم ؟

3- برای دریافت پچ و آپدیت بازی ها ( نه برای آنلاین بازی کردن ) مثلا پچ بهبود دهنده ی gta v واسه غیب شدن ماشین هم باید اکانت گلد داشته باشیم ؟

ممنون میشم پاسخ بدید .

سلام بعد از چند وقت قصد دارم به لایو وصل بشم که همون اول یه آپدیت میخواد تا انجام بدم .

1- این آپدیت خطری یا مشکلی نداره برای ایکس باکس ؟

2- من این آپدیت رو یه بار خواستم انجام بدم ، اول این که با وجود این که سرعت نتم بالاست به کندی انجام میشد و زمانی هم که وسطاش رسید ارور داد و خارج شد . راحی نیست که این آپدیت رو آفلاین انجام بدیم ؟ اگر نیست برای این که این ارور رو نده چه کار کنم ؟

3- برای دریافت پچ و آپدیت بازی ها ( نه برای آنلاین بازی کردن ) مثلا پچ بهبود دهنده ی gta v واسه غیب شدن ماشین هم باید اکانت گلد داشته باشیم ؟

ممنون میشم پاسخ بدید .

از نظر مشکل اگه دیسک بازی برنر مکس باشه مشکلی بوجود نمیاد و انجمن آپ دیت برای ورود به لایو ضروری هست
درمورد سرعت هم باید بگم که همینطوریه سرعت دانلود تو لایو کمه و باید برترین دانلود بشه و برزین دنبال کارهای دیگه احتمالا بعد از یک ساعت تموم میشه بعد از اون آپدیت اولیه احتمالا یک آپدیت دیگه رو هم داشته باشین آپدیت رو هم آنلاین انجام بدین بهترین گزینه هست
درمورد سوال آخر هم بله شما بعد از اینکه وارد بازی شدین آپدیت رو تشخیص میده و براتون انجام میده و نیازی به گلد داشتن نیست

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

من ۲ روزه evil 5 رو دارم با بازی ۹۷٪ با دوستم بازی میکنم مشکلی پیش نیومده فک کنم بازی قدیمی باشه خیلی گیر ندن برا بن درسته؟ یا برم برنر بگیرم؟
به بازی های قدیمی خیلی گیر نمیدن
ولی بری برنر بگیری بهتره
یک بار دیدی بدشانسی اوردی بن شدی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or