aryan1
کاربر سایت
الان متاسفانه پوینت نمیخواد 6 یورو میخواد پوینت دارم ولی این 6 یورو رو از کجا بیارم :-(
آقا شما حتما بايد اينكار رو بكنيد چون ٦ يورو خيلي هست براي يك gamertag
Sent from my iPhone using Tapatalk
الان متاسفانه پوینت نمیخواد 6 یورو میخواد پوینت دارم ولی این 6 یورو رو از کجا بیارم :-(
آقا شما حتما بايد اينكار رو بكنيد چون ٦ يورو خيلي هست براي يك gamertag
Sent from my iPhone using Tapatalk
نه برای گلد رجین اکانت مهم نیست.فقط موقع ریدیم کردن ممکن ازت ادرس بخواد که باید ادرس کشوری بزنی که اکانتت با اون ثبت شدهسلام
من یه اکانت گلد ۱ ماهه خریدم همینجوری بزنم تو اکانتم؟ شهر و اینا مهم نیست که کجا باشه؟
بازی هایی که قسمتی به نام لینک دارن مثلا COD ها.می دونم به انجا ریطی نداره ولی جواب بدید
یه سوال
وقتی دوتا xbox 360 به هم وصل میشه چه بازیهایی میشه انجام داد؟
فیفا 14 میشه؟
مرسی
لطفن جواب بديد****
دوستان عزيز من فيلم هابيت رو گرفتم
ولي چون كامپيوترم خرابه نميتونم تو اون ببينم
ميخوام تو ايكسباكس ببينم كه نميشه
يك ارور درباره codec ميده
تو لايو چيزي هست كه دانلود كنمش باهاش فيلمو ببينم؟
اگه هست لطفن اسمشم بگيد
***من براي گوشيم اسمارت گلس خريدم
به اكانتم وارد ميشم ولي نميتونم تو بازي ازش استفاده كنم
در يكجا نوشته بودن تو forza horizon نقشرو مياره تو گوشي ولي من نتونستم اينكارو بكنم
گوشيمم گلكسي گرنده
سلام بعد از چند وقت قصد دارم به لایو وصل بشم که همون اول یه آپدیت میخواد تا انجام بدم .
1- این آپدیت خطری یا مشکلی نداره برای ایکس باکس ؟
2- من این آپدیت رو یه بار خواستم انجام بدم ، اول این که با وجود این که سرعت نتم بالاست به کندی انجام میشد و زمانی هم که وسطاش رسید ارور داد و خارج شد . راحی نیست که این آپدیت رو آفلاین انجام بدیم ؟ اگر نیست برای این که این ارور رو نده چه کار کنم ؟
3- برای دریافت پچ و آپدیت بازی ها ( نه برای آنلاین بازی کردن ) مثلا پچ بهبود دهنده ی gta v واسه غیب شدن ماشین هم باید اکانت گلد داشته باشیم ؟
ممنون میشم پاسخ بدید .
به بازی های قدیمی خیلی گیر نمیدنمن ۲ روزه evil 5 رو دارم با بازی ۹۷٪ با دوستم بازی میکنم مشکلی پیش نیومده فک کنم بازی قدیمی باشه خیلی گیر ندن برا بن درسته؟ یا برم برنر بگیرم؟