همه چیز درباره ی Xbox Live

آقا من الآن lt3 دارم برای اولین بار بعد از 7 سال میخوام برم لایو چیزی هست که نگرانش باشم یا با خیال راحت برم?

By Tapatalk

با خیال راحت برو...فقط همون اول یکی دوتا آپدیت میگه دانلود کنی که خیالت راحت باشه،میتونی دانلود کنی...

نه اجباری نیست و فقط یه بار میتونی مجانی عوض کنی بعدش باید 800 پوینت فک کنم میشه 9 دلار برا عوض کردنش بدی راستی گیمرتگت رو هم بگو تا ادت کنم.

فعلا که در مرحله دانلود آپدیت هست تا بع حال 2تا رو دان کرده این سومیه چقدر هم طولانیه
الآن یجا دیگه خوندم که درصورت وجود گیمر تگ با همین اسم از شما میخواد تا اوم رو عوض کنید

By Tapatalk

درمورد گیمر تگ هم چشم فقط همینجا برا من درخواست دوستی بفرست چون من با گوشی هستم نمیتونم

By Tapatalk

Last edited by a moderator:
آخه میترسم پوینت ها از بین بره امکان داره?

By Tapatalk
وقتی به لایو وصل میشید خودش بهتون یه گیمرتگ میده و میتونین فقط یک بار رایگان عوضش کنین,برای دفعات بعد باید 800 پوینت بدین.
فقط اسم گیمرتگتون عوض میشه و هیچ کاری به پوینتتون نداره.
اگه تا به حال به لایو وصل نشدید پوینت از کجا اوردین؟اگه منظورتون گیمراسکور که اونم تغییر نمیکنه.

وقتی به لایو وصل میشید خودش بهتون یه گیمرتگ میده و میتونین فقط یک بار رایگان عوضش کنین,برای دفعات بعد باید 800 پوینت بدین.
فقط اسم گیمرتگتون عوض میشه و هیچ کاری به پوینتتون نداره.
اگه تا به حال به لایو وصل نشدید پوینت از کجا اوردین؟اگه منظورتون گیمراسکور که اونم تغییر نمیکنه.

مگه اسکور ها به درد نمیخوره?

By Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or