همه چیز درباره ی Xbox Live

من یه زمانی یادم بود میشد با لایو بدون پول دادن 1 ماه آنلاین بازی کرد ولی الان نمیشه چرا؟؟؟
سلام ارین جان خدا خیرت بده دیگه از این ماکرو پول هم میدی خرید میکنی دستور باز داشت پروفایل و اموال شخصیتو میده از ایران چه برسه به 1 ماه فیری که با لووکیشن هند بود تازه اونم کریدیت کارت مجازی یا غیر مجازی میخواد علاوه بر اون ای پی ایرام مثل ای پی های هکر ها براشون شده البته کمو بیش حساسیتشون کم شده ولی خوب 1 ماه که تعطیل مگر اینکه هممون محاجرت کنیم حتی شده عراق ائنجا میتونیم هم خرید کنیم هم از امکاناتش بیشتر استفاده کنیم مشکل تحریم کردنمون هست.

- - -ویرایش - - -

سلام.دوستان من به یه مشکل اساسی خوردم.وقتی که میخوام داخل لایو ON بشم یه گزینه میاد که ازم میخواد پسورد ایمیلم رو وارد کنم و وقتی که پسورد رو وارد میکنم ازم ایراد میگیره که پسورد اشتباه هستش.کسی میتونه کمکم کنه!!
اقا سپهر ببین هر چند وقت یک بار اگر گزینه secureti profe رو تنظیم کرده باشی برای هر چند وقت یکدفعه که چک کنه این میاد البته مال منم گاهی که نه در هفته چند بار میاد این پیغام و این ارور شما با همون پسورود ایمیلی که ساختی وارد سایت ایکس باکس میشی وارد کن این ادرس ایمیلت رو تو داشبوذد بالا سمت راست کنار گیمر پیکچر عکس پروفایلت هسن نشون میده.اگه درست بزنی و گزینه ریممبر پسورود رو بزن یتا چنذ وقت از شرش راحتی .
اگه اشتباه میزنی یعنی میدونی اشتباه هست من خودم برای اکانت لایم 3 سری ایمیل التر نیتیو و 3 سری پس ورد گذاشتم چون یکبار این مشکل بر خورد شما از سایت ایکس باکس برو و گزینه ها ی امنیتی و اطلا عات اضافی در مورد اکانتت رو کامل کن البته از خود کنسول هم میشه این پیغام که اومد کنسب کن و بزار بیا د روی منوی که میگه پروفایل ساین این کنی و دوباره ساین این شو اوکی میشه .رد میشه ولی خوب گیرش میمونه هر چند وقتی گیر میده .

اقا سپهر ببین هر چند وقت یک بار اگر گزینه secureti profe رو تنظیم کرده باشی برای هر چند وقت یکدفعه که چک کنه این میاد البته مال منم گاهی که نه در هفته چند بار میاد این پیغام و این ارور شما با همون پسورود ایمیلی که ساختی وارد سایت ایکس باکس میشی وارد کن این ادرس ایمیلت رو تو داشبوذد بالا سمت راست کنار گیمر پیکچر عکس پروفایلت هسن نشون میده.اگه درست بزنی و گزینه ریممبر پسورود رو بزن یتا چنذ وقت از شرش راحتی .
اگه اشتباه میزنی یعنی میدونی اشتباه هست من خودم برای اکانت لایم 3 سری ایمیل التر نیتیو و 3 سری پس ورد گذاشتم چون یکبار این مشکل بر خورد شما از سایت ایکس باکس برو و گزینه ها ی امنیتی و اطلا عات اضافی در مورد اکانتت رو کامل کن البته از خود کنسول هم میشه این پیغام که اومد کنسب کن و بزار بیا د روی منوی که میگه پروفایل ساین این کنی و دوباره ساین این شو اوکی میشه .رد میشه ولی خوب گیرش میمونه هر چند وقتی گیر میده .
ببین عزیز من وقتی که داخل سایت خود ایکس باکس میرم و ایمیل پسورد قدیمی رو میزنم میگه بلوک شده!!بنظرت میشه کاری کردش!!

آخرین ویرایش:
ببین عزیز من وقتی که داخل سایت خود ایکس باکس میرم و ایمیل پسورد قدیمی رو میزنم میکه بلوک شده!!بنظرت میشه کاری کردش!!
یعنی پروفایلت بن شده ارورش چیه هست cod of condoct یا چیزه دیگه ایه اگر اینطوری باشه خوب بسته شده پرو فایلت ولی سوالم اینه که با همون پرو فایلت از کنسول میتونی وصل شی و بری تو لایو و پرو فالت یا اصلا به هیچ وجه نمیره -مورد دیگه هم مسئله هک شدن پرو فایلت هست شاید هک شده و پسوروذ توسط کسی دیگه استفاده میشه و پس ورود عوض شده میتونی با شاپورت ماکرو هم در میون بزاری ولی اون هام والله یک مشت چپ و چل هستن بعضی هاشون البته از من ناشی بیشتر حالیشون هست ولی میدنم مخ ندارن ی پوکه.
یگ کاری کن اون ایمیلی که برای لایوت گذاشتی ببین میتونی داخل شی ایمیلت --ادرس ایمیلت یعنی مثلا بری یاهم هست چک کنی.؟

یعنی پروفایلت بن شده ارورش چیه هست cod of condoct یا چیزه دیگه ایه اگر اینطوری باشه خوب بسته شده پرو فایلت ولی سوالم اینه که با همون پرو فایلت از کنسول میتونی وصل شی و بری تو لایو و پرو فالت یا اصلا به هیچ وجه نمیره -مورد دیگه هم مسئله هک شدن پرو فایلت هست شاید هک شده و پسوروذ توسط کسی دیگه استفاده میشه و پس ورود عوض شده میتونی با شاپورت ماکرو هم در میون بزاری ولی اون هام والله یک مشت چپ و چل هستن بعضی هاشون البته از من ناشی بیشتر حالیشون هست ولی میدنم مخ ندارن ی پوکه.
یگ کاری کن اون ایمیلی که برای لایوت گذاشتی ببین میتونی داخل شی ایمیلت --ادرس ایمیلت یعنی مثلا بری یاهم هست چک کنی.؟
والا میلاد جان داخل سایت ایکس باکس که میرم و زمانی که ایمیل و پسورد رو میزنم میگه Sign In Is Block و وقتی هم که میخوام از داخل سایت یاهو وارد ایدیم بشم میزنه De_Activied!!

والا میلاد جان داخل سایت ایکس باکس که میرم و زمانی که ایمیل و پسورد رو میزنم میگه Sign In Is Block و وقتی هم که میخوام از داخل سایت یاهو وارد ایدیم بشم میزنه De_Activied!!
خوب من جوابمو گرفتم ببین این چنذ مورد پیش اومده اول اینکه دیگه دسترسی به سرویس لایو به اون پرو فایلت قابل دسترس نیست
یاهوت یه علت سر نزدن به ایمیلت غیر فعالش یا به علت قوانین خودش بسته هک یا دسنرسی غیر مجاز و...... هست
خوی برای ورود به اکانت لایوت نیاز به یک فعال بودن ایمیلا دوم فعال و مورد تائید بودن اون اکانتت و
تنها راحت ببینی ای میتونی یاهوت رو اکتیو کنی موقع ایمیل درست کردن ایمیل دیگه ای نداد.بهت.؟
سرچ کن و گزینه هاش چک کن . و اکا نتت رو تو یاهو فعال کنی.

دوستان من گلد یک ماهه داشتم کلا سه روز ازش گذشته بود امروز رفتم وصل سدم به لایو خواستم دیابلو بزنم میگفت گلد نداری چیکار کنم؟
ارمین جان ببین لوکیشنت رو تغیر نئادی یا اپلیکیشن یا گیم رو ریجستر نکردی که توی اون لوکیشنت رو تغیر داره باشی این تنها مشکل هست که پیش میاد رو هند مثلا یا ایران بوده الان رو انگولا مثال زدم ها هر چی به مغزم اومد.چک کن اگر این طوری کرده لاشی و لو کیشنت چک کردی دیدی عوض شده کریش نمیشه کرد ماکرو سافت باز طبق معمول کشید بالا .

ارمین جان ببین لوکیشنت رو تغیر نئادی یا اپلیکیشن یا گیم رو ریجستر نکردی که توی اون لوکیشنت رو تغیر داره باشی این تنها مشکل هست که پیش میاد رو هند مثلا یا ایران بوده الان رو انگولا مثال زدم ها هر چی به مغزم اومد.چک کن اگر این طوری کرده لاشی و لو کیشنت چک کردی دیدی عوض شده کریش نمیشه کرد ماکرو سافت باز طبق معمول کشید بالا .

نه بابا از همون اول رو انگلیس بوده ، البته خودش گذاشت رو انگلیس از همون اول که ساین آپ کردم برای اولین بار.
ممکنه خودش تغییر کرده باشه؟
چون من داشتم از گلد رایگان اون یه ماهه اول که بهت میده رو استفاده میکردم الآن که فقط سه روز ازش گذشته میگه گلدت تمومه.

نه بابا از همون اول رو انگلیس بوده ، البته خودش گذاشت رو انگلیس از همون اول که ساین آپ کردم برای اولین بار.
ممکنه خودش تغییر کرده باشه؟
چون من داشتم از گلد رایگان اون یه ماهه اول که بهت میده رو استفاده میکردم الآن که فقط سه روز ازش گذشته میگه گلدت تمومه.
فکر کنم شما از اون 3 روز رایگان اخر هفته استفاده کردی . اگه جمعه تا یکشنبه استفاده کردی احتمالا اونه

دوستان من فقط تو لایو با بازیه دیابلو 3 مشکل دارم اونم این که بخش کوئیک مچ از منو پاک شده ولیکن با لایو بازی های دیگه به هیچ وجه مشکل ندارم. مثلا رایمن رو بدون مشکل میتونم لایو بازی کنم.
راستی رفتم تو بخش لوکیشن خالیه یعنی هیجیو انتخاب نکردم چه کشوریو باید براش تعریف(بنویسم) کنم؟
من کلا 4 روزه لایو رو وصل کردم و خودش اون اول بهم گفت یک ماه گلد رایگان داری.حالا واسه بازیه دیابلو که سه روزه داشتم بازی میکردم امروز کوئیک مچ از داخل منو حذف شده و نمیتونم بازی کنم.
راستی اون بخش که نوع membership رو نوشته ،نوشته free
حالا باید گلد بخرم چه کار کنم
کلا بگم خیلی راحت داشتم بازی میکردم که کوئیک مچ از داخل منو حذف شد امروز و نمیتونم لایو بازی کنم.
حالا باید گلد بخرم؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من یه مشکل با live دارم وقتی میخوام وارد Live شم میگه اکانت ماکروسافت نداری و وارد کن (در حالی که داشتم)
بعد هم هر چی میل وارد میکنم قبول نمیکنه (چه yahoo و hotmail و gmail) چه کنم میگه id یا pasword کار نمیکنه چه کنم دوستان کمک کنین.
ممنون

دوستان من فقط تو لایو با بازیه دیابلو 3 مشکل دارم اونم این که بخش کوئیک مچ از منو پاک شده ولیکن با لایو بازی های دیگه به هیچ وجه مشکل ندارم. مثلا رایمن رو بدون مشکل میتونم لایو بازی کنم.
راستی رفتم تو بخش لوکیشن خالیه یعنی هیجیو انتخاب نکردم چه کشوریو باید براش تعریف(بنویسم) کنم؟
من کلا 4 روزه لایو رو وصل کردم و خودش اون اول بهم گفت یک ماه گلد رایگان داری.حالا واسه بازیه دیابلو که سه روزه داشتم بازی میکردم امروز کوئیک مچ از داخل منو حذف شده و نمیتونم بازی کنم.
راستی اون بخش که نوع membership رو نوشته ،نوشته free
حالا باید گلد بخرم چه کار کنم
کلا بگم خیلی راحت داشتم بازی میکردم که کوئیک مچ از داخل منو حذف شد امروز و نمیتونم لایو بازی کنم.
حالا باید گلد بخرم؟
ارمین جان من دقیقا برات توضیحدادم که چرا اینطوری گزینه کخ میخوای وارد شی جزو گزینه هایی هست که نیاز به گلد داره و بازیکنان دیگر رو هم میتونی ملاقات کنی باید گلد تهیه کنی به من پ.خ بده بگم از کجا بخری خودا رو اذیت نکنی اون دو روز که رایگان داده بود باغث از بین رفتن بقیه گلد رایگانت شده کوسک مچ هم ختما نیاز به گلد نت و انلاین بودن داره.

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
من یه مشکل با live دارم وقتی میخوام وارد Live شم میگه اکانت ماکروسافت نداری و وارد کن (در حالی که داشتم)
بعد هم هر چی میل وارد میکنم قبول نمیکنه (چه yahoo و hotmail و gmail) چه کنم میگه id یا pasword کار نمیکنه چه کنم دوستان کمک کنین.
ممنون
ذوست عزیز دقیقا مشکل شما مثل مشکل دوستمون هست بخون جند پست بالاتر و صفحه قیل.
اول اینکه ممکن هست اکانتت بن و لاک شده باشه که از طیق سایت ایکس باکس وقتی میری پیغام کد اف کانداکت میده
1-اکتنتت رو هم کرده باشن پسورد رو عوض کرده باشن .خوب ابن احتمالا پس ورورد میل هم عوض کردن
شما برای مطمئن شدن با ایمیلی که تو لایو میرفتی رو چک کن ببین میتونی وارد ایمیلت اصلا بشی
گزینه اخر از سایت ایکس باکس وادر که میخوای بشی اون ایمیلی که مربوط به لایو هست و با اون تو لایو بودی بزن فور گت پش بزن برات ایمسل میاد یا ایمیلی میخواد یا سکیورتی کوسشن شما متشلله این همه ایمسل رو برر چی چک کردی ؟
نتیجه رو بگو ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or