مشکل همین جاست نه بن نشدم ایمیلی که وارد کرده بودم اشتباهی یک حرف رو اشتباه وارد کرده بودم امروز اومدم درستش کنم تو سکیورتی عوض کنم که قبول نمیکرد بد هم حتی خود این اکانتی که از اول بود دیگه پسورد رو قبول نمیکرد میگفت اشتباهه بعد از دوباره اومدم log in شم که میگفت باید اکانتت (اکانت اکانت ماکروسافت نداره یک ایمیل وارد کن بعد هر چی من ایمیل وارد میکنم قبول نمیکنه بعد ایمیل هم پسورد می خواد که اونم میزنم بعد مدتی میگه بعد امتحان کن این میل و پسورد کار نمیکنه نمیدونم مشکل از چیه!!!
الان هم از طریق pc رفتم تو اکانتم میشه mail رو عوض کرد ؟
از xboxاینو میگه
ou'ii nedd this profiles microsoft account password to sing in
که پسورد رو عوض کردم درست شد ولی چطوری mail رو عوش کنم
و همچنین تو داشبورد xbox یه gold 1 ماهه می خواد بده که ولی ادرس و زیپ کدو اینا میخواد چی کار کنم بتونم بگیرم.
خوب خدارو شکر کاشکی از اول میگفتی ناراحتتم نمیکردیم خودم هم ناراحن نمیشدم هرکی بن بشه خود حال ادم گرفته میشه یا اکانتت میپره -
چرا دوست عزیز میشه منم خودم عوض کردم ولی تو تو ضیحاتش برات میگه یا 15 روز دگه یا ماه دیگه اولش یا روز به من تارخ داد تقربا 40 روز -.
تو قسمت اکانت از کنسول یا پیس همون my account وبعد بیلینگ اینفرو میشن و....-از طریق کنسول راحت وارد این قسمت که میش زده چنچ ماکرو سافت اکانت و یا قسمتی داره زده پسورد و ایمسلی که باهاش وارد میشید یا افزایش ضریب امنیتتون برای ورود به لایو رو کنسول و یا پیسی -این روش مسیر هاش چه تو کنسول و پیس یکی هست.
من عکس قسمت لازم رو برات میزار دورشم کادر سیاه کشیدم.
وارد سایت میشی و کنار اواتورت مای اکانت میزنی این صفحه میاد .برای او یک ماهم ازت کریدیت و اطلاعات میخواد که خودت گفتی ولی الان اطلاعاتی درست و داشتن یک ویزا یا پی پل کارت هست که اگه ببینی تو تصویر برای من یک پیمنت اپشن ثبت شده .خودتم برای اون یک ماه اذیت نکن .نمیشه برای ایران 99% نمیشه .
- - -ویرایش - - -
مشکل همین جاست نه بن نشدم ایمیلی که وارد کرده بودم اشتباهی یک حرف رو اشتباه وارد کرده بودم امروز اومدم درستش کنم تو سکیورتی عوض کنم که قبول نمیکرد بد هم حتی خود این اکانتی که از اول بود دیگه پسورد رو قبول نمیکرد میگفت اشتباهه بعد از دوباره اومدم log in شم که میگفت باید اکانتت (اکانت اکانت ماکروسافت نداره یک ایمیل وارد کن بعد هر چی من ایمیل وارد میکنم قبول نمیکنه بعد ایمیل هم پسورد می خواد که اونم میزنم بعد مدتی میگه بعد امتحان کن این میل و پسورد کار نمیکنه نمیدونم مشکل از چیه!!!
الان هم از طریق pc رفتم تو اکانتم میشه mail رو عوض کرد ؟
از xboxاینو میگه
ou'ii nedd this profiles microsoft account password to sing in
که پسورد رو عوض کردم درست شد ولی چطوری mail رو عوش کنم
و همچنین تو داشبورد xbox یه gold 1 ماهه می خواد بده که ولی ادرس و زیپ کدو اینا میخواد چی کار کنم بتونم بگیرم.
برای تغیر باید بری تو این قسمت خودارو شکر هم که بن نشدی -برو تو سایت ایکس باکس کنار اواتورت نوشته مای اکانت و بعدش بزن پاین پایین قسمت سمت چپ نوشته
Microsoft account security proofs
Manage your security proof email addresses, phone numbers, and trusted PCs at
https://account.live.com/proofs.
این گزینرو میزنی و وارد میش برای اون یک ماهم خودتو اذیت نکن من برات عکس این قسمتو گذاشتم پاک کردند .از کنسول هم همین مسیر هست
سلا مشکلی هست تو سایت؟
سلام دوستان مدیرا ناظمین مشکلی هست پست میزنیم ثبت نمیشه.متا لنسر جان برات پ.خ کردم که کجاست و چه کنی برا یک ماه رایگان هم خودت رو اذیت نکن ما تو ابران نمیتونیم حتات بخ خاطر هر دلیلی 99% .نمیشه.
Microsoft account security proofs
Manage your security proof email addresses, phone numbers, and trusted PCs at
https://account.live.com/proofs.
اینم ادرس جاییکه نیاز داری برای تغیر ات تو پرو فایل یا کامل کردن و غیره.
--