سلام-
اول اینکه دادش گلم برای وصل کنسولت به نت اگه از کابل و پورت لن استفاده کنی بهتر هست حتی اگر مودمت sup speed wifi باشه یهنی 300 مگ در ثانیه سرعت انتقال داده هاش باشه.چون نویز امواج موبایل مخصوصا زمان تماس تاثیر داره حتی بهتر دره که چند متر فاصله از مودمت داشته باشه -سرهت پورت rj45 یا همون لن 100 مگ هست خوب ماکه نه نتمون همچین سرعتی داره نه کاری با انتقال دیتا داریم.
زمانی که اکانت لایو ساختی حالا ب کنسول یا از سایت از کنسول که بسازی راحت مستقیم وصل میشی ولی قبلش یک امیل ادرس باید انتخاب کنی و توی دنیای لایو اکانت رو داشته باشی که بعد تبدیل به گیمر تگ و...پروفایلت میشه -من از هات میل استفاده کردم که ایمیلم هم چک میکنم از خود لایو.کام هم میتونی استفاده کنی خوب الن اکانتت رو ساختی از تو کنسول منوی سوشال ساین این میکنی یا اگه دوست داشتی از اول همین جا میسازی و ساین اپ میکنی من نمیدونم تا کجا پیش رفتی از سایت ایکس باکس پس باید بیشتر توضیح بدی تا سر و ته نخ رو باهم بهت دوستان استید یا من بدم.
تو لایو تعداد مشخصی اواتور هست که از قبل ساخته شده فیری هستش.لیاس ها و ...همه اوت فیتهای یک ادم هست ولی استورهم داره که به لطف ماکرو فرت شدن.
دانلود بعضی اپلیکیشن ها یعنی اکثرا چه گیم چه برنامه و ...نیاز به گلد داره بعضی ها هم با وصل بودن به لایو و داشتن اکانت فقط کافیه به نت وصل باشی دانلود کنی .تم های فیری --گیمر پیکس و.....
در مورد دی ال سی که اکثر گیم ها خوب فروشی هستنتند مگر اینکه روزی تو ماه یا سال میگن کسانکه گلد دارن میتونن فیری دانلود کنن.بازی های ارکید ماکرو سافت هم رو خود داشبورد هر چند وقت یک دفعه برای دانلو مجانی میزاره معرفی میکنه که بعضی ها محدود به ریجن های 1 یکسری هم 2 هستند us & uk --
دنگ و فنگ داره ولی بیافتی رو کارش بدون مشکل هست با گیم و پیس 100% اشنایی داری همه دارن زبان فینگلیشم که همه در حد خوبی هستن امروزه
برای خرید از لایو هم فعلا که ما رو کردن تو قوطی با تحدید و ترس جلو تر متوجه میشی. بازم جا نیافتاد بپرس .جواب میگیری نوکرم در خدمتم.