milad_maxpayne
کاربر سایت
سلام ارین جان خدا خیرت بده دیگه از این ماکرو پول هم میدی خرید میکنی دستور باز داشت پروفایل و اموال شخصیتو میده از ایران چه برسه به 1 ماه فیری که با لووکیشن هند بود تازه اونم کریدیت کارت مجازی یا غیر مجازی میخواد علاوه بر اون ای پی ایرام مثل ای پی های هکر ها براشون شده البته کمو بیش حساسیتشون کم شده ولی خوب 1 ماه که تعطیل مگر اینکه هممون محاجرت کنیم حتی شده عراق ائنجا میتونیم هم خرید کنیم هم از امکاناتش بیشتر استفاده کنیم مشکل تحریم کردنمون هست.من یه زمانی یادم بود میشد با لایو بدون پول دادن 1 ماه آنلاین بازی کرد ولی الان نمیشه چرا؟؟؟
- - -ویرایش - - -
اقا سپهر ببین هر چند وقت یک بار اگر گزینه secureti profe رو تنظیم کرده باشی برای هر چند وقت یکدفعه که چک کنه این میاد البته مال منم گاهی که نه در هفته چند بار میاد این پیغام و این ارور شما با همون پسورود ایمیلی که ساختی وارد سایت ایکس باکس میشی وارد کن این ادرس ایمیلت رو تو داشبوذد بالا سمت راست کنار گیمر پیکچر عکس پروفایلت هسن نشون میده.اگه درست بزنی و گزینه ریممبر پسورود رو بزن یتا چنذ وقت از شرش راحتی .سلام.دوستان من به یه مشکل اساسی خوردم.وقتی که میخوام داخل لایو ON بشم یه گزینه میاد که ازم میخواد پسورد ایمیلم رو وارد کنم و وقتی که پسورد رو وارد میکنم ازم ایراد میگیره که پسورد اشتباه هستش.کسی میتونه کمکم کنه!!
اگه اشتباه میزنی یعنی میدونی اشتباه هست من خودم برای اکانت لایم 3 سری ایمیل التر نیتیو و 3 سری پس ورد گذاشتم چون یکبار این مشکل بر خورد شما از سایت ایکس باکس برو و گزینه ها ی امنیتی و اطلا عات اضافی در مورد اکانتت رو کامل کن البته از خود کنسول هم میشه این پیغام که اومد کنسب کن و بزار بیا د روی منوی که میگه پروفایل ساین این کنی و دوباره ساین این شو اوکی میشه .رد میشه ولی خوب گیرش میمونه هر چند وقتی گیر میده .