همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان من بخوام دیابلو آنلاین بزنم باید برم داخل کوئیک مچ؟(از داخل منو)
راستی منو اد کنید arminreza3e80

با خارجی ها خیلی سخت است که بتوانید بازی کنید یعنی لگ اجازه نمی ده. بهتر با ایرانی ها بازی کنید.شما در لیست Friends هاتون از توی لایو می توانید Join بشید اگر درحال بازی کردن باشند و برای Friend یا Public باز گذاشته باشند.

با خارجی ها خیلی سخت است که بتوانید بازی کنید یعنی لگ اجازه نمی ده. بهتر با ایرانی ها بازی کنید.شما در لیست Friends هاتون از توی لایو می توانید Join بشید اگر درحال بازی کردن باشند و برای Friend یا Public باز گذاشته باشند.

فربد جان خودت دیابلو میزنی؟
بعد به خوام با دوستام بازی کنم باید برم کجا؟

سلام..
دوستان این عوض کردن id کنسول جواب میده؟واسه کسانی که بن شدند؟
ببین رفیق عوض کردن سریال نامبر (KV) باعث می شه که بتونی تو لایو 2 ساعت بازی کنی و باز بن می شی در ضمن این کار رو تو ایران تا حالا ندیدم کرده باشه و اگه تعمیر کاری هم بگه میتونم این کارو کنم الکی گفته و مادر برد شما رو عوض کرده که تو دو سه روز بن میشی.
روش این کار بصورت خلاصه اینطوریه که تعمیرکار یه قطعه جی تگ باید بزاره تو ایکس باکست و از یه ایکس باکس دیگه کی والتشو استخراج کنه یا آنلاین بخره و رو ایکس باکست بریزه.این کار خیلی دردسر داره.ولی من شنیدم میشه بعد از اینکهkv دستگاه شما عوض شد میشه قطعه ی جی تگ رو برداشت و 3 4 ماه تو لایو بازی کرد.(درباره این مطمعن نیستم.)

- - -ویرایش - - -

وقتی دوستات به لیست فرندات اضافه شدن برو تو پروفایلشون و جین این پروگرس رو بزن(Join in progress)
با وجود gta online کی دیابلو بازی می کنه دیگه

- - -ویرایش - - -

وقتی دوستات به لیست فرندات اضافه شدن برو تو پروفایلشون و جین این پروگرس رو بزن(Join in progress)
با وجود gta online کی دیابلو بازی می کنه دیگه

یه سوال
بازی call of duty MW 2 رو من پچ lt3 رو خریدم.
برنرمکس که نیازی نیست باشه?
برای بن و این چیزا میگم.
اگه مشکلی نداره تا برم لایو کال اف..رو بازی کنم?

دوستان آیا لایو تا یکشنبه رایگانه ؟
قاعدتا باید رایگان باشه.

- - -ویرایش - - -

فربد جان خودت دیابلو میزنی؟

بله عزیز من بازی می کنم اما چند روز نت داغون با این سرعت فقط اعصاب خورد شدن داشته برام تا بازی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or