همه چیز درباره ی Xbox Live

لازم به پاک کردنش نیست یه فلش بردار و آپدیت رو کپی کن و بریزش رو اون یکی ایکس باکس یا اینکه move کنش و بعد از اینکه بازیتون تموم شد فلش رو وصل کن به ایکس باکس در هر صورت برای اینکه تو سیستم بازی کنید باید تایتل آپدیت های یکی داشته باشین.
هر کدو از مراحلی رو که گفتی رو یکم توضیح بده چه جوری کنم آخه؟:((

شاید مطرح کردن این سوال اینجا جایز نباشه ولی ..

دوستان کسی هست از کاهنده های پینگ تایم استفاده کرده باشه ؟ همین که تبلیغشم تو این سایت هستش تو بالای این صفحه !

شاید مطرح کردن این سوال اینجا جایز نباشه ولی ..

دوستان کسی هست از کاهنده های پینگ تایم استفاده کرده باشه ؟ همین که تبلیغشم تو این سایت هستش تو بالای این صفحه !

دوست عزیز در این تاپیک درموردش بحث میشه کسانی که استفاده کرده اند و نتیجه را هم اعلام می کنند

سلام دوستان یه کمک میخوام که واقعا بدجور برام عجیبه.

من قبلا برای رفتن تو لایو از مودم مبین نت استفاده میکردم که همه چی درست بود و تو لایو میرفت، ول به تازگی دارم از خط مخابرات و مودم مخابرات استفاده میکنم که اتفاقا روزهای اول به لایو وصل میشد ولی الان دیگه به لایو وصل نمیشه. در حقیقت اصلا ایکس باکس کابل لنی که از مودم مخابرات بهش میزنم را دیگه نمیشناسه.

مشکل از کابل لن نیست چون من همین کابل را به کامپیوتر وصل میکنم و میشناسش ولی تو ایکس باکس نمیشناسه. پشت دستگاه هم خراب نشده چون کابل مودم مبین نت را میزنم میشناسش ولی فقط کابل لن مودم مخابرات را نمیشناسه واقعا این چه مشکلی هستش ؟ بد جور اعصابم خورد شده. خواهشا یه راهنمایی بکنید.

سلام دوستان یه کمک میخوام که واقعا بدجور برام عجیبه.

من قبلا برای رفتن تو لایو از مودم مبین نت استفاده میکردم که همه چی درست بود و تو لایو میرفت، ول به تازگی دارم از خط مخابرات و مودم مخابرات استفاده میکنم که اتفاقا روزهای اول به لایو وصل میشد ولی الان دیگه به لایو وصل نمیشه. در حقیقت اصلا ایکس باکس کابل لنی که از مودم مخابرات بهش میزنم را دیگه نمیشناسه.

مشکل از کابل لن نیست چون من همین کابل را به کامپیوتر وصل میکنم و میشناسش ولی تو ایکس باکس نمیشناسه. پشت دستگاه هم خراب نشده چون کابل مودم مبین نت را میزنم میشناسش ولی فقط کابل لن مودم مخابرات را نمیشناسه واقعا این چه مشکلی هستش ؟ بد جور اعصابم خورد شده. خواهشا یه راهنمایی بکنید.

احتمالا باید تنظیمات مودم رو به اتومات یا Bridge تغییر بدی . این تغییر از کنسول مودم امکان پذیره . خود مودم رو هم باید مستقیم بزنی به دستگاه ! یعنی: پریز تلفن » مودم (در حالت تنظیمات بریج) » ایکس باکس . اگر مشکل داری ، برای بریج کردن با پشتیبان شبکه ات تماس بگیر تا راهنماییت کنه .

دوستان میشه راهنمایی کنید وبگید ایا این دیسک برای لایو امن هست یا نه؟در ضمن بانر مکس نیست
همین کارو انجام بده (تکرار کن)تا تمام ارور های زدر رنگ از بین بره و سبز بشه .بعد میتونی بازی رو رایت کنی
ببین دوست من در این سایتهای ایرانی خیلی زیاد و در سایت های خارجی به ندرت ،وقتی بازی رو دانلود میکنی تویه فایل بازی خرابی هایی به وجود میاد که توسط این برنامه با تکرا و چک مجدد میتونید تمام ارور های فایل ها رو برطرف کنید (ممکنه 7 الی 8 بار هم بکشه)ولی باید اینقدر بزنید تا فایل بازی اصلاح بشه تا بتونید برای کلیه موارد(هم آفلاین و هم آنلاین)از بازی مطمئن باشید

- - -ویرایش - - -

بله برای تمام کاربران لایو رایگان است.
عجیبه ماکروسافت ول خرجی کرده؟؟:-/

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من تا یه هفته پیش راحت می رفتم لایو ولی امروز گفت ایمیل و پسورد بده.منم میدم بعد یه صفحه میاد واسه ریممبر پسورد منم تیکش رو میزنم و بعد next رو میزنم .بعد کلی loading می کنه بعد هم یه همچیم اروری می ده there was a problem .try agaon later.ارورش شبیه اینه یادم نیست دقیقا چی بود اینترنتم وصل و ایمیل و پس هم هم درسته.
اگه ارورو نفهمیدید تو پست بعد دقیقا بنویسمش .
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or