همه چیز درباره ی Xbox Live

آره پارس آنلاین وصل نمی شه منم داشتن هرچی port ,gateway.dns,...دستی عوض کردم نشد که نشد

سلام دوستان همینطور که دوست عزیز اقا امیر گفت کسایی که پارس انلاین دارند برای لایو فکر دیگه ای بکنن و خودشون رو اذیت نکنن نه دی ان اس نه ای پی دستی نه بریدج و نه سرویس نت باز گذاشتن فایده ای نداره خیال تون راحت پورت رو تخلیه کنید از اونجاییکه مخابرات و پارس با هم یکی هستند در جا براتون خال میکنه همونجا هم اگه هزینه زیاد نخواستید بکنید میتونید مخابرات بگیرید چون بعدش از مخابرات پورت خال گرفتن دردسر هستش شرکت های دیگه هم هستند که دیگه بسته به انتخاب خودتون داره از خریدن وایمکس واستفاده ازشم بی خییال شید یه جا تو اوج هست یه جا نزدیک هسته زمین.م-ب-ینو ای-ان-س-ل هردو رو میتونید تستی هم در اختیارتون میزارن و میان براتون نصب میکنن 5000 تومن هم هزینه تست هست با ایب و ذهاب 10000 می ازره به اینکه بگیری و هی عذاب بکشی پارس فق دانلود اونم شب ها که مجانیه افنضاحه.غلط املایی ببخشید.

سلام دوستان این موضوع البته من تا جاییکه میدونم در مورد مشترک های نت تهران هست مخصوصا ای دی اس ال مخ.
برای وصل شدن به لایو مشکل جدی هست خودتون رو خسته نکنید میدونم که همه سر میزنید و میاید مطرح میکنید البته به لایو وصل میشه با چند بار تلاش و زورکی ولی مسنجر رو لود میکنه و اینکه داشبورد رو محتویاتشو نمیاره این مشکل سراسری ت نت تهران هست بازم میگم همه رو شامل نمیشه .به قول ساپورت یه 24 ساعتی همینجوری با تایم اوت سر کنید درست میشه ایشالله هممون با اینن جمله اشنا هستیم .فکر میکردم مدارس که باز بشن سرعت بهتر و دسترسی بهتری به لایو نه وقت برای گیم ونت داشته باشیم.خوب خدا رو شکر خیال الکی بود.

خوب دوستان الان ساعت 13:27 هست خواب نما شدن بهتر شد تایم اوت هم کم شد ولی جدا زور داره هی دی سی هی کانکت وسط مولتی هم که حال ادم گرفته میشه.

Last edited by a moderator:
شبکه لایو از 4 - 6 اکتبر رایگان است

47951543531619019980.png

باید خودمون آنلاک کنیم ؟!

سلام دوستان اقا سهیل چشم مهندسم خودتی ما 3 کلاس سواد داریم اونم 3 دبستان اخراج شدم.چشم من تو یاهو ان هستم پ.ام بده در خدمتت باشم.
کسری جان در مورد اینکه تو التیمیت تیم باید سرور شی من تو 013 بازی میکردم نه حتما شما نباید سور میشدی یعنی من سور نمیشدم اگه چلنجی بود یا دعوت میکردن عین فرندلی بازی میکردم تو 14 هم دیدم همینطوری بود . بود برات اینوایت میاد یا به سرور اصلی سرچ میکنی حریف پیدا میکنی یا مثلا من و تو با هم قرار میزاریم با تیم های خودمون بازی می کنیم ایشالله اصلا بازی میکنیم.گیمر تگم که مشخصه بیاین یه 10 تا گل بزنین همه برین خوبه.؟
میلاد جان شما هم دقیقا زمانیکه که بازی کردی حتما توی لایو بودی مقدار مصرفی خود تو سیزن اگر هم اومده باشی سیزن رو انلاین کرده باشی فرضا این مقدار باز هم زیاده چون نه سرور بودی نا به کسی سرویس دادی مطمئن شو که دانلود -تایتل یا اکتیو دانلود نبوده باشه --برای امتحات یک بار دقیقا 1 ساعت تو فیف باش و همون سیزن رو ادامه بده ولی فصل بازیتو یعنی سیزن رو نذار تموم شه ببین چه مقدار باز کم میشه تو مولتی پلیر انلاین سرور هم باشی نسبت که بگیریم این مقدار درست در نیاد.من امشب حتما خودم امتحان میکنم شک برم داشت.

دوستان در مورد کسانی که نت پارس دارن من تو ضیحاتی در صفحه های قبل دادم کامل مقایسه هاشونم گفتم و در مورد کانکت به لایو متاسفانه سرویس مناسبی نیست بنا به دلایلی که نمیشه و نه جاش هست بم تو تاپیک مربوطه گفته بودم خوب پاک کردن حق هم داشتند.برای رهایی از این موضوع باید چند کار و تست کرد تا بر طرف شه که خوب شاکی میشن اینجا بگم ن.پ.خ کنید چشم.من میگم البته اق امیر با اواتور دارک نایت یکی از گزینه های جالب رو گفته ولی خوب محدودیت ایجاد میکنه .
بهرام جان از شما هم متشکرم مشکلم حل شد بسته بود اون موضوع از راه حلی که باز قبلا توضیح داده بودی استفاده کردم.ممنون

میلاد جان اگ فقط معمولی تو فیفا باشم یعنی به نت وصل باشم اما مثلا با cpu بازی دوستانه یا کریر مود برم چقدر مصرف میکنه؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

میلاد جان اگ فقط معمولی تو فیفا باشم یعنی به نت وصل باشم اما مثلا با cpu بازی دوستانه یا کریر مود برم چقدر مصرف میکنه؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
سلام کسری جان
اینو باز برای همه دوستانیکه نت حجمی دارند و مخصوصا فیفا 13-14--وگیم مولتی میزنن.در زمانیکه شما به لایو وصل میش توفیفا یک بار اطلاعات اکانتت فرستاده میشه به ea و یکبار هم پس گرفته میشه برای تائید در این زمان اپدیت اسکواد و نیوز و ترکیب ها لیدر بورد دوستان و....اینها همه نهایت 4 مگ مصرف بشه از لحاظ زمانی میتونی معکوس حساب کنی من امتحان کردم کیک اف زدم فقط یکبار اپدیت اسکواد رو انجام داد و بعد هم از گیم بیرون اومدم دقیقا 6435000 بایتز شد 45 دقیقه داخل گیم بودم ..حجم مرفی زمانی که با ai خود گیم بازی مکنید مصرف چندانی نداره اگر تو اخبار هاش و لیدر بورد دور بزنید اخرین مچ رو که بازی شده امتحان کنید باز هم اینجا مصرف چندانی نیست ولی من با یک از دوستان به نام miladsalvatoreh بچه های همینجا فرندلاین زدم 1 ساعت 10 مین دقیقا شد و سور بودم اینوایت فرستادم 96 مگا بایت استفاده شد .تا پایان بازی و بعد از ورود به منو هم و قرار دادن امتیاز و غیره هم 7 مگ شد .من برام جای تعجب هست چه طور بعضی از دوستان در مورد فیف 13 نه 14 میگفتن ساعتی 400 مگ -.بازم توض یحات بیشتر و روش تست پ.خ کنید در خدمتم .دوستان راستی دیگه خرید پوینت یا کارت های کش فایده داره ؟البته با قند شکن میشه ولی خوب من هنوز تو ریسکش موندم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:)

halo 3 این ماه مجانیه تو این دو روز بزنیم دانلود:d

دوست عزیز گیم هیلو برای دانلود مجانی نیست اون تبلیغی هم که رو ی داشبورد هست ماله شرکت ford هست که به اسپانسریه این شرکت یک گزارش از سازنده بازیو یا بهتر بگم (مستر چیف master chife ) به نوشته خودشون و یک پک مجانی گیمر پیکچر و تم برای دانلود هست که اونم باز با برند فورد هستش تبلیغاتی هس.گیم های مجانی فعلا اسند(ASCEND )---لاس وگاس (برای uk) -- و MIGHT & MAGIC CLASH OF HEROES و مثل همیشه هپی وار و دوباره تایتل اپدیت جدیدش طبق معمول

Last edited by a moderator:
سلام

من هم با پارس آنلاین مشکل داشتم. رفتم دفترش گفت نمیتونی وصل بشی چون MTU اونا از ۱۳۰۰ هم پایین تره. ولی MTU رو میشه روی PPPOE تنظیم کرد (سر در نمیارم فقط یه چیزایی خونده بودم). پس تنها راه باقی مونده برام این بود که مودم رو bridge کنم و مستقیم بزنم به ایکس باکس. یعنی: پریز تلفن ــ> مودم (در حالت بریج)ــ> ایکس باکس. وصل شد و چند ماهه دارم بازی می کنم. وقتی وصلش کردم برادرم از خوشحالی پرید تو بغلم. اینم بگم که با کابل لن وصل کردم.

سلام دوستان

چون تاپیک BF4 برا 360 رو پیدا نکردم خواستم اینجا بپرسم.

بتای بازی منتشر شده؟؟ الان یکی از دوستام دان کرده گفتم ببینم اگه من ازش بگیرم و بازی کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟ ( نه بازی رو پیش خرید کردم و نه پرمیوم بتل 3 رو دارم!):d

سلام دوستان
لطفا راهنمایی کنید
من امروز ده XBOX SLIM 250 LT3
گرفتم یه چندتا سوال در مورد لایو از فروشنده سوال کردم که ما رو به شک انداخت
1-وقتی برای اولین بار کنسولو به اینترنت وصل میکنی از شما اپدیت میخاد اگه اپدیت کنی کپی خور کنسول میپره؟وکلا کنسول خراب میشه؟
2-اگه به هر دلیلی تو لایو بن بشی کنسول کلا غیر غابل استفاده میشه حتی افلاین؟
البته اینا حرفای فروشنده بود ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دوستان
لطفا راهنمایی کنید
من امروز ده XBOX SLIM 250 LT3
گرفتم یه چندتا سوال در مورد لایو از فروشنده سوال کردم که ما رو به شک انداخت
1-وقتی برای اولین بار کنسولو به اینترنت وصل میکنی از شما اپدیت میخاد اگه اپدیت کنی کپی خور کنسول میپره؟وکلا کنسول خراب میشه؟
2-اگه به هر دلیلی تو لایو بن بشی کنسول کلا غیر غابل استفاده میشه حتی افلاین؟
البته اینا حرفای فروشنده بود ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسخ هر دو سوال خیر هست
با خیال راحت وصل کن
اگه بن شی که نمیشی می تونی آفلاین بزنی

سلام.یه سوال مهم داشتم اونم اینکه من میخام diablo III رو با دو تا xbox سیستم لینک کنم که یکی از این کنسولها بن تشریف داره.حالا وقتی میزنم میگه که این دو تا گیم با هم فرق میکنن و یکیش ورژنش پایین تره(آخه اونی که بن نیست 3 مگ آپدیت اولیه کرده واسه همون میگه ورژنشون یکی نیست).حالا میخواستم ببینم راهی هست که بتونم اون آپدیت 3 مگ رو دستی به کنسول بن شده بدم یا اینکه آپدیت اون بن نشده رو پاک کنم؟

سلام.یه سوال مهم داشتم اونم اینکه من میخام diablo III رو با دو تا xbox سیستم لینک کنم که یکی از این کنسولها بن تشریف داره.حالا وقتی میزنم میگه که این دو تا گیم با هم فرق میکنن و یکیش ورژنش پایین تره(آخه اونی که بن نیست 3 مگ آپدیت اولیه کرده واسه همون میگه ورژنشون یکی نیست).حالا میخواستم ببینم راهی هست که بتونم اون آپدیت 3 مگ رو دستی به کنسول بن شده بدم یا اینکه آپدیت اون بن نشده رو پاک کنم؟

برو تو قسمت استوریج بازی ، تایتل آپدیت رو پاک کن رو کنسول بن نشده !

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

دوستان من اکانت لایوم رو پاک کرده بودم الان از طریق خود کنسول دوباره دانلودش کردم ...
منتهی رمز ایمیلم رو فراموش کردم و مجبور شدم ریست کنم رمز رو ... و بعد از تمام کار ها موقع اتصال به لایو اکانت میگه:
Sorry, something setting was incorrect

جالب اینجاست در همین حین که ارور میده تعداد دوستانی که آنلاین هستن رو هم میزنه و یجورایی به لایو وصل میشه ولی بعد از اون ارور باز قطع میشه !

مشکل از چیه بنظر دوستان؟

لازم به پاک کردنش نیست یه فلش بردار و آپدیت رو کپی کن و بریزش رو اون یکی ایکس باکس یا اینکه move کنش و بعد از اینکه بازیتون تموم شد فلش رو وصل کن به ایکس باکس در هر صورت برای اینکه تو سیستم بازی کنید باید تایتل آپدیت های یکی داشته باشین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or