AMIR2SNAKE
کاربر سایت
آقا یه سوال ..من می تونم با کامپیوتر leage of legend بازی کنم میتونم آنلاین ایکس باکس بازی کنم COD ؟ و فیفا
دوستان من تازه واردم منظورتون چیه با خارجی ها نمیشه درست بازی کرد با ایرانی ها میشه بازی کرد ؟
تو MW3 مثلا خودش سرور پیدا میکنه کانکت میشه دیگه خارجی ایرانی رو مگه ما تعیین میکنیم؟
میشه کلن یه توضیح و quick pro بهم بدید؟
دوستان الان اکانت 1 ماهه گلد 29 تومنه میخوام بگیرم بعد که گرفتم به من حتما یه کدی پسوردی میده دیگه حالا این پسورد یا کده رو کدوم قسمت باید وارد کنم کلا چه جوری شارز کنم اکانتم رو یه ماه
دوستان من تازه واردم منظورتون چیه با خارجی ها نمیشه درست بازی کرد با ایرانی ها میشه بازی کرد ؟
تو MW3 مثلا خودش سرور پیدا میکنه کانکت میشه دیگه خارجی ایرانی رو مگه ما تعیین میکنیم؟
میشه کلن یه توضیح و quick pro بهم بدید؟
دوستان من میخوام یه اکانت جدید برای لایو بسازم!
الان امریکا رو انتخاب کنم بهتره یا اروپا؟ایمیلی که میدم اونم باید متناسب با اکانتی که میسازم باشه؟
راستی یه اکانت هم داشتم که ایمیلشو فراموش کردم!میشه کاریش کرد؟همین اکانت LiverBarca رو که تو مشخصاتم هست میگم!میشه یه جوری ادرس ایمیلو فهمید؟
با هیچکدوم با india بساز گلد مفتی میده
- - -ویرایش - - -
سلام دوستان کسی بلده چجوری پوینت رایگان بگیره؟اگه کسی بلده بهم جواب بده.
گیمرتگم تو ایکس باکس لایو MohammadRe2a هستش اگه خواستید add کنید.
گلد یک ماهه با پوینت عوض میکنم کسی خواست اطلاع بده.
سلام.بايد از لايسنس پروفايل دوستت استفاده كني.با پروفايل دوستت برو تو setting بعد تو account اونجا لايسنس استفاده كن.البته بايد لايسنس داشته باشهسلام دوستان من یه مشکل دارم تونستم پروفایل دوستم رو رو کنسولم دانلود کنم و برای بلک اوپس 2 مثلا مپ ناکت دان زامبی زدم دانلود کدم از هیستوری ولی تو پرو دوستم اوکس شد ولی میام برای خودم باز اذیت میکنه نیست روشش چیه .میتونید کمک کنید.ممنون.
شما تو تنظیمات مودمت بگرد NAT رو open کن به احتمال زیاد اوکی می شهکسی نبود؟
دوستان بازی با بازی های 97 درصد چقدر خطر بن شدن دراه؟....چه از رو هارد اجرا شه و چه با دیسک
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4