سلام محمد جان ببین اول با پیسی بهترین راه و نزدیکترین را ببین میتونی وارد کانتت شی اگه اینطوری باشه که پس فقط دستگاهت بن شده --یا از دوستانت که اینجا هست بگی رو پروفایلت قسمت بیو نشوشته باشه cod of conduct نوشته باشه یهنی پرو فایلتم بن شده دوست داشتی گیمر تگتو پ.خ کن من چک کنم.ولی راحت با پیسی و ورود به اکانتت چک کنی موقع وارد شدن میزنه cod of conduct و 3 تا از این اواتور های زشت احمقانه دستاشونو به دو طرف باز کردن و میگه که برای ورود شما مشکلی هست و اصلیش هم همون cod of conduct هست.یه سوال دارم:
من کنسولم بن شده ,میخواستم بدونم اگه پروفایلم رو بریزم رو یه کنسول دیگه می تونم به لایو وصل شم ؟؟یا باید یه پروفایل دیگه بسازم!
سلام محمد جان ببین اول با پیسی بهترین راه و نزدیکترین را ببین میتونی وارد کانتت شی اگه اینطوری باشه که پس فقط دستگاهت بن شده --یا از دوستانت که اینجا هست بگی رو پروفایلت قسمت بیو نشوشته باشه cod of conduct نوشته باشه یهنی پرو فایلتم بن شده دوست داشتی گیمر تگتو پ.خ کن من چک کنم.ولی راحت با پیسی و ورود به اکانتت چک کنی موقع وارد شدن میزنه cod of conduct و 3 تا از این اواتور های زشت احمقانه دستاشونو به دو طرف باز کردن و میگه که برای ورود شما مشکلی هست و اصلیش هم همون cod of conduct هست.
cod of conduct زده بود!![]()
میتونی به لایو وصل شی اگه پروفایلت بن نشده(ماکروسافت دیگه بخاطره دانلود کردن پروفایل بن نمیکنه که)یه سوال دارم:
من کنسولم بن شده ,میخواستم بدونم اگه پروفایلم رو بریزم رو یه کنسول دیگه می تونم به لایو وصل شم ؟؟یا باید یه پروفایل دیگه بسازم!
ببین داداش تو لایو نباید از دیسک 97% استفاده کرد در غیر این صورت بن خواهی شد . برای لایو بازی کردن از دیسک کپی هم میشه استفاده کرد ولی بازی باید 100% و تست شده با نرم افزار abgx360 باشه.دوستان یه سوال مهم :
عزیزان من یک دستگاه XBOX 360 SLIM 250 GIG دارم که کپی خور هست . LT3 هم دستگاه !
تا همین جند وقت پیش هم اکانت گلد لایو یکساله براش خریدم .
اومدم برای اولین بار به اینترنت وصلش کردم و آخرین آپدیت ها به صورت آنلاین و Wireless دانلود و انجام دادم ...
سوالم اینجاست :
اصل هدف من بازی کردن در لایو هست البته می دونم که باید از بازیهای برنرمکس در لایو استفاده کنم تا بن نشم ! اما آیا دیگه نمی تونم بازی های کپی رو داخل دستگاه بذارم و استفاده کنم ؟؟
و اگر وقتی که کنسول به اینترنت وصل نیست میشه از بازی های کپی استفاده کرد ؟؟ آیا اینطوری بعدش به اینترنت بدون DVD و یا بازی های برنرمکس وصل بشم بن نمیشم ؟؟
چون خیلی جاها خوندم و شنیدم که اگر با بازیهای کپی به لایو وصل بشیم بن همیشگی میشیم ...
ممنون میشم کمکم کنید ...
اگه این سیو مربوط به بخش آنلاین بشه احتمال بن داره(من خودم از سیو بلک لیست با لول 27 استتفاده کردم بن نشدماستفاده از save دیگران ممکنه باعث بن بشه؟لطفا سریع بگین
اگه این سیو مربوط به بخش آنلاین بشه احتمال بن داره(من خودم از سیو بلک لیست با لول 27 استتفاده کردم بن نشدم)
اگه مربوط به بخش تک نفره ی بازی بشه و هیچ اطلاعاتی در لیدبرد ثبت نشه احتمال بن به 0 درصد می رسه چون نه من کسی رو دیدم که به دلیل ماد کردن این سیو ها بن بشه و هم توانایی چک کردنش خیلی سخته بشرطی که اون سیو رو رو کلود دیوایس ذخیره نکنی.و فقط از طریق هرایزون پروفایل ای دی رو عوض کنی.
دوستان این جریان ور رفتن پروفایل و سیو و mod کردن استفاده از سیو و لایسنس و ترنسفر بحث تازهای نیست سوالشم خوب جوابشو خودتون میدید. میگید سیو کسه دیگه تو لایو هم نمی خوام برم .خوب پس بن شدن معنیش چیه --در حالی که شما انتظار دارید با هرچی کانفیگ تو این کنسول و سیتم بسته طراحی شده ور برید به نت هم وصل باشید بعد بن نشید شاید شانسی از زیر بعضی چیزها در رفت ولی ادم الکی چوب تو سوراخ لونه مار که نمیکنه اونم ماره ابله نفهمه ماکرو که دیگه درو پیکر نداره فقطی یه مدت بدونه وصل بودن به نت بازی میکنی و سر 1 ساعت عقب جلو بودن به خاطر ناحیه جهانی سیو گیم رو ایینکروپت میزنه و میری از ساپورتش میپرسی چی کا میشه کرد اونم بگه با قدرت که پاکش کنید بهتره خوب به نظرتون حالا اون چوب بندازیم زمین یا نه.برای استفاده از سیو باید حتما ای دی سیو گیم با ای دی پرو فایلت یکی باشه که اینم مستلزم اول یک بار وارد کردن پروفایلت تو هورایزون و یک بار وارد کردن اون سیو تو هورایزون بعدشم تغیر ای دی دادنش هست که خوب اگه درست انجامش بدی اگه افلاین باشی خوب خطر نداره ولی اگه 1% احتمال بدی تو لیدر برد این سیو گیم با گیم اسکور روی دو تا کنسول متفاوت با دو ای دی نامبر مختلف و با دو ای پی مختلف و با دو گیمر تگ و ایمیل اکانتو ....هزار تا کوفت دیگه خوب بازی مال کمپانی دو غوز اباد هم که باشه بن میش تا 9999 که یه درور دوباره 0 بشه و از اول ادم شروع کنه به انسان شدن.
در مورد دوستانی هم که با ترس و لرز اسم وی -p -ان رو میارن یکیشونم خودم. و میگن بسته شده اینطوری هم نیست وجود و ایجاد این کار با نرم افزار های موجود و سایت هایی که حتی ***** هم نیستند و در توضیحاتشون هم میگه بنا به قوانین وزارت ارشاد و وزارت اطلاعات و فناوری استفاده از این سرویس برای پرداخت های اینترنتی و تجارت الکترونیک و استفاده از ویزا کارت و مستر و حسا های پی پل هست استفاده نوع دیگه به عهده یوزر هست و هیچ گونه مسئولیتی ادمین قبول نمیکنه .
اینم یک منبه بدون ***** و چیز هایی که داخلش هست و در ضمن سرویس های دیگه هستند که قابل استفاده هستند اگه دوست داشتید پ.خ بزنید من معرفی میکنم ولی بازم جریان دستکاری ای پی و نداشتن یه ای پی ادرس و ...... بن میاد جلو چشتون ..از هر چیزی درس و استفاده به جاش نه خطر داره نه ترس نه پیگیری نه بن نه بازداشت نه نه نه.....منبع شو خواستید بگید من پ.خ میکنم یک بار مدیریت سایت حال اساسی به ما داده