همه چیز درباره ی Xbox Live

اکانتی که ساختی رو باید A-d-u-l-t یا بزرگسال انتخاب میکردی . اینطوری سوالای امنیتی برات نمیومد ! به هر حال ساخت اکانت کاری نداره . تو لایو هم طبق چیزی که بالا گفتم عمل کن .

اقا من اکانتو ساختم دل و زدم به دریا چون وقتی داشتم میساختم گفت که مایکروسافت میتونه به ه ذ دلیلی xbocx بترکونه به نظرتون اکانت ساختن کار درستی بود؟

- - -ویرایش - - -

همین طور که استاد بنده حسین جان گفتن برای ساختن اکانت باید اکانتت رو روی بزرگسلان بزاری یعنی کمترین سن تولد 1994 -1993و....اینطوری ازت نه کریدیت میخواد نه سوال امنیتی که دل بخواهت میشه--چون زیر 18 سال محدودیت برات ایجاد میکنه
در مورد گیم هم افلاین هم شما بازی میکنی به دلیل ثبت شدن دیتا و اچیومنت و گیمر اسکور در کنسول قبل از ریلیز چون تارخ نگار هم داره دقیق مگر اینکه کلا اصلا نت وصل نشی دستگاهت خاموش میکنی میره 2005 --ولی بله به لایو که وصل میشی اینها ثبت میشه و تارخ رو قبل از ریلی تشخیص میده و ممکن هست دردسر درست کنه سر گیرز جاجمنت این موضوع ثابت شد -پس تا ریلیز صبر کن تا بن نشی ولی بازم خوش فکر باش فکر این موضوع رو نکن چیزهایی که من و اساتید گفتن رعایت کنی این ماکرو بی در و پیکر کاری نداره.
یعنی اگه من افلاین باشم و بازی رو قبل از ریلیز انجام بدم مشکل پیش میاد بعد شما تا حالا انلاین زدین با چه سرعتی خوبه؟

اقا من اکانتو ساختم دل و زدم به دریا چون وقتی داشتم میساختم گفت که مایکروسافت میتونه به ه ذ دلیلی xbocx بترکونه به نظرتون اکانت ساختن کار درستی بود؟

- - -ویرایش - - -

یعنی اگه من افلاین باشم و بازی رو قبل از ریلیز انجام بدم مشکل پیش میاد بعد شما تا حالا انلاین زدین با چه سرعتی خوبه؟
ببین کلا پیشنهاد میشه اگر تا به حال جدیدا یکبار هم به لایو وصل شدی بازی رو قبل از رلیز رسمی انجام ندی... ( البته من خودم انجام دادم برای خیلی از بازی ها قبل از رلیز اما مشکلی نبوده ولی برای اطمینان بهتره انجام نشه )
شما با اینترنت ۵۱۲ میتونید بهترین بازی ها رو به خوبی بازی کنید و با اینترنت های بالاتر هم که چه بهتر... کلا به سرعت نیست به اینه که پینگ شما با سرور های مختلف سریع ارتباط برقرار کنه و هر چی پینگ کمتر باشه ارتباط بهتره و بازی بدون لگ و یا با لگ کمتر انجام میشه...

ببین کلا پیشنهاد میشه اگر تا به حال جدیدا یکبار هم به لایو وصل شدی بازی رو قبل از رلیز رسمی انجام ندی... ( البته من خودم انجام دادم برای خیلی از بازی ها قبل از رلیز اما مشکلی نبوده ولی برای اطمینان بهتره انجام نشه )
شما با اینترنت ۵۱۲ میتونید بهترین بازی ها رو به خوبی بازی کنید و با اینترنت های بالاتر هم که چه بهتر... کلا به سرعت نیست به اینه که پینگ شما با سرور های مختلف سریع ارتباط برقرار کنه و هر چی پینگ کمتر باشه ارتباط بهتره و بازی بدون لگ و یا با لگ کمتر انجام میشه...

اقا برای انلاین بازی کردن باید گلد داشته باشی؟ بعد وقتی داشتم اکانت لایو میساختم اخرین مرحلش گفت مایکروسافت میتونهه ایکس باکسه شما رو به هر دلیلی بترکونه و همین منو ترسوند لطفا راهنماییم کنید

یه مشکل!
بازی ها رو که از Live دانلود میکنم،به یه جایی که میرسه ارور میده و میره از اول !
همین الآن یک بازی تا 99% رفت! اما ارور داد Can not Download
مشکل از کجاس؟)x:(

همین طور که استاد بنده حسین جان گفتن برای ساختن اکانت باید اکانتت رو روی بزرگسلان بزاری یعنی کمترین سن تولد 1994 -1993و....اینطوری ازت نه کریدیت میخواد نه سوال امنیتی که دل بخواهت میشه--چون زیر 18 سال محدودیت برات ایجاد میکنه
در مورد گیم هم افلاین هم شما بازی میکنی به دلیل ثبت شدن دیتا و اچیومنت و گیمر اسکور در کنسول قبل از ریلیز چون تارخ نگار هم داره دقیق مگر اینکه کلا اصلا نت وصل نشی دستگاهت خاموش میکنی میره 2005 --ولی بله به لایو که وصل میشی اینها ثبت میشه و تارخ رو قبل از ریلی تشخیص میده و ممکن هست دردسر درست کنه سر گیرز جاجمنت این موضوع ثابت شد -پس تا ریلیز صبر کن تا بن نشی ولی بازم خوش فکر باش فکر این موضوع رو نکن چیزهایی که من و اساتید گفتن رعایت کنی این ماکرو بی در و پیکر کاری نداره.
اقا ميلاد من اددت كردم شما هم اد كن با هم انلاين بزنيم

اقا ميلاد من اددت كردم شما هم اد كن با هم انلاين بزنيم
اسمم تو لايو danialjoon لطفا بچه هاي بازيسنتر منو اد كنيد!!!

Last edited by a moderator:
اقا برای انلاین بازی کردن باید گلد داشته باشی؟ بعد وقتی داشتم اکانت لایو میساختم اخرین مرحلش گفت مایکروسافت میتونهه ایکس باکسه شما رو به هر دلیلی بترکونه و همین منو ترسوند لطفا راهنماییم کنید
بله باید اکانت گلد داشته باشید که کافیه موقع انتخاب لوکیشن کشور رو روی india قرار بدید تا در مرحله آخر یک ماه گلد رایگان بگیرید و بعد از اتمام اون مدت باید گلد رو بخرید ( از سایت های مختلف میتونید تهیه کنید )
در اون رابطه هم بگم که خیر اینا همه چرت و پرت محض هست و میکرو خیلی وقت هست از تو این کارا بیرون اومده ;) ( بازم یه وقت شما با دیسک 97% بازی نکنی یه وقتا :دی ... یه دفعه دیدی بن میشی و به قولی میترکونه شما رو :دی .... )

بله باید اکانت گلد داشته باشید که کافیه موقع انتخاب لوکیشن کشور رو روی india قرار بدید تا در مرحله آخر یک ماه گلد رایگان بگیرید و بعد از اتمام اون مدت باید گلد رو بخرید ( از سایت های مختلف میتونید تهیه کنید )
در اون رابطه هم بگم که خیر اینا همه چرت و پرت محض هست و میکرو خیلی وقت هست از تو این کارا بیرون اومده ;) ( بازم یه وقت شما با دیسک 97% بازی نکنی یه
وقتا :دی ... یه دفعه دیدی بن میشی و به قولی میترکونه شما رو :دی .... )
از كجا بفه ميم اكانت گلد دارم .؟من يادم نميايد رو چي گذشتم چه جوري ميتونم بفهمم لوكيشنم كجاست؟
از كجا بفه ميم اكانت گلد دارم .؟من يادم نميايد رو چي گذشتم چه جوري ميتونم بفهمم لوكيشنم كجاست؟
اگه گلد نداشته باشم بايد چه جوري بگيرم؟؟؟
بله باید اکانت گلد داشته باشید که کافیه موقع انتخاب لوکیشن کشور رو روی india قرار بدید تا در مرحله آخر یک ماه گلد رایگان بگیرید و بعد از اتمام اون مدت باید گلد رو بخرید ( از سایت های مختلف میتونید تهیه کنید )در اون رابطه هم بگم که خیر اینا همه چرت و پرت محض هست و میکرو خیلی وقت هست از تو این کارا بیرون اومده ;) ( بازم یه وقت شما با دیسک 97% بازی نکنی یه وقتا :دی ... یه دفعه دیدی بن میشی و به قولی میترکونه شما رو :دی .... )
ادرس سايت هاي خريد گلد ميشه بگين لطفا؟
حدودا قيمتش چنده مثلا يه ماهش؟

در اون رابطه هم بگم که خیر اینا همه چرت و پرت محض هست و میکرو خیلی وقت هست از تو این کارا بیرون اومده ;) ( بازم یه وقت شما با دیسک 97% بازی نکنی یه وقتا :دی ... یه دفعه دیدی بن میشی و به قولی میترکونه شما رو :دی .... )
اگه به لايو وصل باشم با ديسك معمولي بازي كنم (ولي تو بخش مولتي نرم ) بن ميشم
من وقتي داشتم اكانت ميساختم نميدونستم بايد لوكيشن رو india بزارم گذاشتم رو united kingdom حالا چي كار كنم لايو يه ماهم فعال شه

Last edited by a moderator:
Clear the system cache اگه بکنم تمومه سیوام میپره؟ اصلا کارش چی؟باسه ارروری که کنسولم میده باید این کار رو اول بکنم
لطفا اگه می دونید راهنمایی کنید

Sent from my X10i using Tapatalk 2

Clear the system cache اگه بکنم تمومه سیوام میپره؟ اصلا کارش چی؟باسه ارروری که کنسولم میده باید این کار رو اول بکنم
لطفا اگه می دونید راهنمایی کنید

Sent from my X10i using Tapatalk 2
این گزینه ربطی به سیو نداره .... من خودم هر هفته یک بار کش هارد رو پاک می کنم و مشکلی نیست

اگه گلد نداشته باشم بايد چه جوري بگيرم؟؟؟
حدودا قيمتش چنده مثلا يه ماهش؟

من وقتي داشتم اكانت ميساختم نميدونستم بايد لوكيشن رو india بزارم گذاشتم رو united kingdom حالا چي كار كنم لايو يه ماهم فعال شه
1-اگه گلد داشته باشین میتونید بازی ها رو آنلاین بازی کنید ولی اگر نداشته باشید اجازه به دسترسی مولتی بازی ها به شما داده نمیشه !
2-اگه گلد ندارین میتونید با یه پروفایل دیگه یه اکانت میکرو بسازید و با قرار دادن کشور روی هند ۱ ماه گلد رایگان بدست بیارید یا اینکه کلا میتونید از اینترنت بخرید
3- تو گوگل سرچ کنید : خرید گلد ایکس باکس لایو
4- یک ماهه دور و بر ۳۰ هزار تومان یا بیشتر ... در سایت های مختلف ممکنه چند هزار ت اختلاف داشته باشه
5- خیر در این صورت مشکلی ندارید تا زمانی که مولتی بازی نکنید...
6- دیگه نمیتونید کاری بکنید باید یه پروفایل دیگه بسازید و یه مایکروسافت اکانت دیگه براش ثبت نام کنید ولی اینبار با کشور india تا در آخر گلد ۱ ماهه شما فعال بشه

1-اگه گلد داشته باشین میتونید بازی ها رو آنلاین بازی کنید ولی اگر نداشته باشید اجازه به دسترسی مولتی بازی ها به شما داده نمیشه !
2-اگه گلد ندارین میتونید با یه پروفایل دیگه یه اکانت میکرو بسازید و با قرار دادن کشور روی هند ۱ ماه گلد رایگان بدست بیارید یا اینکه کلا میتونید از اینترنت بخرید
3- تو گوگل سرچ کنید : خرید گلد ایکس باکس لایو
4- یک ماهه دور و بر ۳۰ هزار تومان یا بیشتر ... در سایت های مختلف ممکنه چند هزار ت اختلاف داشته باشه
5- خیر در این صورت مشکلی ندارید تا زمانی که مولتی بازی نکنید...
6- دیگه نمیتونید کاری بکنید باید یه پروفایل دیگه بسازید و یه مایکروسافت اکانت دیگه براش ثبت نام کنید ولی اینبار با کشور india تا در آخر گلد ۱ ماهه شما فعال بشه
توي xbox.com جلوي اسمم نوشته free member اين نشونگر لايو نيست ؟ بعد اگه يه ماه لايو داشته باشي بعد از ساخت اكانت پيغام ميده؟

- - -ویرایش - - -

توي xbox.com جلوي اسمم نوشته free member اين نشونگر لايو نيست ؟ بعد اگه يه ماه لايو داشته باشي بعد از ساخت اكانت پيغام ميده؟

تا میره تو بازی میزنه دیسکانکت این نشونگر اینه که گلد ندارم درسته؟

- - -ویرایش - - -

تا میره تو بازی میزنه دیسکانکت این نشونگر اینه که گلد ندارم درسته؟

اقا ميلاد من چي كار كنم اكانت لايو رايگانم فعال شه؟

سلام بیبن این جریان یک ماه فیری با لوکیشن هند هم تو ایران جدا دیگه تعطیل شده خودت رو اذیت نکن اصلا چون کریدیتم میخواد خودت رو اذیت نکن.ببین تو بازی که میری از لایو دی سی میشی ربطی به گلد نداره ها اون از نت دی سی شدی چون اپدیت مییخواد بازی وقتی به لایو وصل هستتی و با نداشتن گلد خوب نمیتونی دانلود کنی در نتیجه اجازه ورود به لایو رو نمیده --این طوری به هم ربط پیدا میکنن.

- - -ویرایش - - -

سلام

من یه گلد ۳ ماهه خریدم هر چی‌ میزنم کار نمی‌کنه

میگه اطلاعات بیشتری بدید

اسم، فامیل، شهر، آدرس طریقه پرداخت،... جریان چیه؟

دوست عزیز شما اگه از سایت بخوای وارد کنی بله اینطوری میشه
از خود کنسول reedem code رو بزن و وارد کن وگرنه از طیق سایت باید ادرس های فیک بایو بسته به لوکیشن دستگاهت بگیری.
از اینجا میتونی تو گوگل بزنی ادر سهای فیک برای لایو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or