اکانتی که ساختی رو باید A-d-u-l-t یا بزرگسال انتخاب میکردی . اینطوری سوالای امنیتی برات نمیومد ! به هر حال ساخت اکانت کاری نداره . تو لایو هم طبق چیزی که بالا گفتم عمل کن .
اقا من اکانتو ساختم دل و زدم به دریا چون وقتی داشتم میساختم گفت که مایکروسافت میتونه به ه ذ دلیلی xbocx بترکونه به نظرتون اکانت ساختن کار درستی بود؟
- - -ویرایش - - -
یعنی اگه من افلاین باشم و بازی رو قبل از ریلیز انجام بدم مشکل پیش میاد بعد شما تا حالا انلاین زدین با چه سرعتی خوبه؟همین طور که استاد بنده حسین جان گفتن برای ساختن اکانت باید اکانتت رو روی بزرگسلان بزاری یعنی کمترین سن تولد 1994 -1993و....اینطوری ازت نه کریدیت میخواد نه سوال امنیتی که دل بخواهت میشه--چون زیر 18 سال محدودیت برات ایجاد میکنه
در مورد گیم هم افلاین هم شما بازی میکنی به دلیل ثبت شدن دیتا و اچیومنت و گیمر اسکور در کنسول قبل از ریلیز چون تارخ نگار هم داره دقیق مگر اینکه کلا اصلا نت وصل نشی دستگاهت خاموش میکنی میره 2005 --ولی بله به لایو که وصل میشی اینها ثبت میشه و تارخ رو قبل از ریلی تشخیص میده و ممکن هست دردسر درست کنه سر گیرز جاجمنت این موضوع ثابت شد -پس تا ریلیز صبر کن تا بن نشی ولی بازم خوش فکر باش فکر این موضوع رو نکن چیزهایی که من و اساتید گفتن رعایت کنی این ماکرو بی در و پیکر کاری نداره.

( بازم یه وقت شما با دیسک 97% بازی نکنی یه وقتا