mehdi sher
کاربر سایت
سلام ببخشید میخواستم بپرسم که من ایکس باکسم را آبدیت کردم البته از کسی پرسیدم اگر به live وصل بشم ایکس باکسم قفل می شود آیا راهی وجود داره که به live وصل بشم و قفل نشود؟
کی گفته قفل میشهسلام ببخشید میخواستم بپرسم که من ایکس باکسم را آبدیت کردم البته از کسی پرسیدم اگر به live وصل بشم ایکس باکسم قفل می شود آیا راهی وجود داره که به live وصل بشم و قفل نشود؟
مگه در ماشیه کی گفته قفل میشهبن میشه داداش قفل چیه دیگه
ال تی 3 رو اکس باکس بریز حل.
با xbox جيتگ نميتوني به لايو وصل شيحالا هرچی همون آبدیت ال تی3 است اگر وصل کنم به مودمم بن میشه؟
- - -ویرایش - - -
من از همین میترسم
- - -ویرایش - - -
البته Jtack هم است!
- - -ویرایش - - -
من تاحالا به ایکس باکس لایو وصل نشدم البته جی تک شده هم است باید چه کار کنم؟
- - -ویرایش - - -
آقا جوابم را بدههههههههههههههههههههههههههههههههه؟
چون اگه با xbox جيتگ وصل بشي.بلافاصله شناسايي و بن ميشه.بايد بيخيال لايو بشيآقا من ایکس باکسم را آبدیت lt3 کرده ام وهم جی تک هم است حالا از این می ترسم که به ایکس باکس live وصل بشوم ایکس با کسم خراب شود باید چه کنم؟
- - -ویرایش - - -
چرا؟ نمیتونم وصل شوم؟
دوست عزيز با Xbox جيتگ نميشه به لايو وصل شد.راهی برای رفتن به لایو وجود داره خواهش میکنم جوابم را بده؟

نبودم براي همين جواب ندادمخیلی ممنون. من اولین بار که جیتگ نکرده بودم وصل شدم و هیچ مشکلی نداشت.
- - -ویرایش - - -
حالا سوال دیگر. از کامپیوتر می شود لباس های avatar را دانلود کرد و از طریق فلش به ایکس باکس منتقل کرد؟
- - -ویرایش - - -
جوابم را ندادی؟
- - -ویرایش - - -
حالا سوال دیگر. از کامپیوتر می شود لباس های avatar را دانلود کرد و از طریق فلش به ایکس باکس منتقل کرد؟
- - -ویرایش - - -
پس چی شد؟
- - -ویرایش - - -
آقا بهرام مزاحم شدم؟ پس چرا جوابم را نمیدی؟

من مخابراط شیراز دارم ولی فک کنم برا تهران هم مثل شیراز باشه یا شاید بهتر باشه(پینگ 69 هست معمولی هست و میشه با ایرانی ها راحت بازی کنی)سلام
من چند روزه اينترنت پارس آنلاين گرفتم ولي مشكل از اوناست
مثل اينكه وصل شدن با پارس آنلاين بي فايدست ...
ميخواستم ازتون كه لطف كنيد بهم و چندتا شركت اينترنت كه پينگشون پايين و قيمت مناسب و وقتي زنگ ميزني بهشون فرداش بيان وصل كنن
كلا يه سرعت خوب كه پينگش خوب باشه و بي هيچ مشكلي بشه بازي كرد رو معرفي كنيد ، ممنون
ببخشيد واقعا ، چند روز ديگه مسابقات آنلاين فيفا شروع ميشه ، منم بازيكن يه كلنم ، حتما بايد شركت كنم )):
سلامسلام
آقا من یه یه ایکس باکس از کسی خریدم که گفتش انلاین پس فیفا 13 هم روش هست!دستگاه هم کپی lt3 هستش!میخواستم بدونم واسه انلاین بازی کردن فیفا باید با اکانت لایو صاحب قبلی کنسول متصل بشم یا اینکه میتونم خودم با اکانت خودم وصل بشم و از انلاین پس استفاده کنم؟
و اینکه این انلاین پس در کنسول ثبت میشه یا اکانت لایو (که دیگه شخص دیگری استفاده نکنه)من باید انلاین پس رو از فروشنده بگیرم؟
انلاین پس توسط پوینت خریداری شده به گفته فروشنده
مرسی