همه چیز درباره ی Xbox Live

روی 1492 هست. از پارس آنلاین دارم

فقط در حالت PPPOE می تونم وصل شم که باید کانکشن بسازم. چون من میخوام همه چیز بدون کانکشن وصل بشه، PPPOE نکردم.

اوکی گرفتم دلیل برجت داشتن وی ** سر راه اینترنت هست .تو میتونی اگه مودمت وایرلس داره یه جور دیگه راحت هم شیر میکردی هم مستقیم بود.راستی توی تاپیک هارو بخون تمام بچه های پارس انیلاین مشکل تو رو دارند. اساتید گفتن با ساپورت ادمین صحبت کنید ام تی یو رو چند کیلو بایت هم شده زیاد کنه.اقا نیما ما هم مثل شما هستیم منم با تورنت 600 کیلو بایت دانلود میکنم ولی تو لایو از رندر کردن اگهی هاش معلومه 300 هست یعنی نصف چون هر 5 ثانیه 12 ثانیه با فرم ریت 18 استاپ میشه و شروع میشه.شما هم باز اینجا اساتیدی هستند که واقعا راهنمایی هاشون خوبه استفاده کن مطرحکن .من اگه جای تو بودم همین الان اگه میشد پارسو پس میدادم چیز دیگه میگرفتم.:(

اوکی گرفتم دلیل برجت داشتن وی ** سر راه اینترنت هست .تو میتونی اگه مودمت وایرلس داره یه جور دیگه راحت هم شیر میکردی هم مستقیم بود.راستی توی تاپیک هارو بخون تمام بچه های پارس انیلاین مشکل تو رو دارند. اساتید گفتن با ساپورت ادمین صحبت کنید ام تی یو رو چند کیلو بایت هم شده زیاد کنه.اقا نیما ما هم مثل شما هستیم منم با تورنت 600 کیلو بایت دانلود میکنم ولی تو لایو از رندر کردن اگهی هاش معلومه 300 هست یعنی نصف چون هر 5 ثانیه 12 ثانیه با فرم ریت 18 استاپ میشه و شروع میشه.شما هم باز اینجا اساتیدی هستند که واقعا راهنمایی هاشون خوبه استفاده کن مطرحکن .من اگه جای تو بودم همین الان اگه میشد پارسو پس میدادم چیز دیگه میگرفتم.:(

اول - درست سر درنیاوردم که چی گفتی :d

دوم - توی همین تاپیک رو بخونم؟ 700 صفحه شده!‌

سوم- من الان 5 سالی هست که پارس دارم. اما برای Xbox live‌مجبورم هی کانکشنم رو PPPOE‌ کنم. پشتیبانیشون هم میگه باید اینکارو کنم.

آخرین ویرایش:
اول - درست سر درنیاوردم که چی گفتی :d

دوم - توی همین تاپیک رو بخونم؟ 700 صفحه شده!‌

نه همشو 3 صفحه قبل تر خیلی نوشتن.نمیدونم چیرو متوجه نشدی دوباره میگم ..اگه مودمت دبلیو لن داشته باشه کنسولت هم وایرلس داشته باشه بستگی به مدل و کامپیترت هم وایر لس ..یا لب تاپ اینترنتو با وایرلس رو کامپیوتر میگیری بعد چیز رو شیر میکنی چیز پی ان ..بعد از پورت لن کنسول به کامپیوتر میزنی برای فقط خرید اینو شیر میکنیم.من اسلیم 250 دارم وایرلس داره .مودمم هم تی پی لینکه وایرلس داره .اینطوری مستقیم وصل میشی خوب معلومه اومدی یه سد درست کردی ولی یه در کوچیک برای اطلاعات گذاشتی کامپیوترت زمانیکه نیاز به چیز و خرید نداری نیازی نیس.ویندوزاتون که کپی هست نرم افزار هم کپی .اینترنتم که خدا خیرشون بده عالیه ادم میمیره.امتحان کن با کابل لن از مودم به کنسولت یکبار ببین چی میشه یه پینگ هم تو داس اینجوری بگیر بعد لطف کن تی تی ال و تایمتو بگیping 4.2.2.4 -t بین پینگ و عدد اسپیس بین عدد و تی اسپیس خط تیره.ببینیم تو این هوا که کابلها تا کمر تو اب هستن چه جوریه.

اقا نیما ما هم مثل شما هستیم منم با تورنت 600 کیلو بایت دانلود میکنم ولی تو لایو از رندر کردن اگهی هاش معلومه 300 هست یعنی نصف چون هر 5 ثانیه 12 ثانیه با فرم ریت 18 استاپ میشه و شروع میشه.شما هم باز اینجا اساتیدی هستند که واقعا راهنمایی هاشون خوبه استفاده کن مطرحکن .من اگه جای تو بودم همین الان اگه میشد پارسو پس میدادم چیز دیگه میگرفتم.:(

نه مال من پارسآنلاین نیس
حالا خوبه مال تو 300 تا میره واسه من مطمئنم که 10-20 تا بالاتر نمیره دو ساعت گذاشتم تا یه نقشه Nuketown رو واسه CoD دان کردم همش 123 مگ بود :|

سلام بـ همه رفیق رفقا...

آقا من می خوام بعد از چند ماه یعنی 2 ماه برم لایو.همه کارایی ک کرده بودم توش همه قانونیه ب جز کپی باز بودن یعنی گلد و پوینت ُ خریده بودم

حالا از مزاحمت میخوام بدون اگر الان یعنی 5-6 روز دیگه برم لایو بزنم ب نظرتون منو بن میکنن؟؟؟همه دیسکام به جز MW3 برنر هست...
اگر با MW3 که برنر نیست برم چی؟؟؟

من ی چند وقتی اصن تو سایتم نبودم زیاد در جریان این چیزااااا نیستم...
اگه لطف کنین یه توضیح بدین شرمنده کردین,,,
ChuX:-*

سلام بـ همه رفیق رفقا...

آقا من می خوام بعد از چند ماه یعنی 2 ماه برم لایو.همه کارایی ک کرده بودم توش همه قانونیه ب جز کپی باز بودن یعنی گلد و پوینت ُ خریده بودم

حالا از مزاحمت میخوام بدون اگر الان یعنی 5-6 روز دیگه برم لایو بزنم ب نظرتون منو بن میکنن؟؟؟همه دیسکام به جز MW3 برنر هست...

احتمال بن شدنت کم نیست

مطمئنی حاجی؟؟؟
یعنی اگر MW3 برنر کنم حلّـــــه؟!!!!!

ببین خود برنر هم کامل خطر رو ازت دور نمیکنه ولی خیلی خیلی خیلی احتمالش رو کم میکنه ولی به صفر نمیرسونه من که در مقابل استاد ها چیزی نیستم ولی تا جایی که من میدونم اره حله ولی بازم از milad_maxpayne بپرس اون خیلی کارش درسته

سلام بـ همه رفیق رفقا...

سلام عماد جان.نه با با این دوستمون هم منظورش احتمالش کمه نه با یه بازی قدیمی که سرور خیلی کم بررسی میشه احتمالش کمه .هیچ موردی نداره گلد گزفتی پوینت چی اگه نگرفتی پ.خ بزن به من چند چیز مهم بگم برات.راستی وارد لایو میخوای بشی ورژن جدیدشو میخواد بزار از همون کنسول دانلود شه 5 یا 6 ساعت هم بگذره بهتر از دردسر های افلاین اپدیت کردن هست اگه خواستی اینجا هستhttp://forum.bazicenter.com/thread23585/page180/.یه سری بزن ....

سلام عماد جان.نه با با این دوستمون هم منظورش احتمالش کمه نه با یه بازی قدیمی که سرور خیلی کم بررسی میشه احتمالش کمه .هیچ موردی نداره گلد گزفتی پوینت چی اگه نگرفتی پ.خ بزن به من چند چیز مهم بگم برات.راستی وارد لایو میخوای بشی ورژن جدیدشو میخواد بزار از همون کنسول دانلود شه 5 یا 6 ساعت هم بگذره بهتر از دردسر های افلاین اپدیت کردن هست اگه خواستی اینجا هستhttp://forum.bazicenter.com/thread23585/page180/.یه سری بزن ....
فک کنم آخرین ورژن ُ گرفته باشم...
من همیشه از دستگاه آپدیت میکنم...
ChuX
+لازم نی برنرمکس بگیرم؟؟

عماد جان دوسنمون درست میگه تو این وضعیت فعلی با داشتن برنر مکس به حداقل خطر میرسونی احتمال 0 خودش احتمال داره.برنرش کن ارزش یه گیم برا بن رو نداره.ببین یکی از موردهای بسیار قوی بن نداشتن پورت ثابت است یعنی وقتی قصد خرید با کنسول رو داری همیشه چیز پی ان شرکتی باشه که همیشه ازش بگیری که اگه وری فای کرد دفعه بعد خریدت پورتت عوض نشده باشه.نهایتا اگر تونستی با پی سی خرید کن .فقط دی ال سی ها رو از خود کنسول ه بقیه تو سایت هست.ببین نمیدونم چرا ولی با حرفی که ساپورت ماکرو زد من نسبت به گیر اف جاجمنت و فورزا هوریزون رو فعلا استفاده نکن گرچه من فورزا بازی کرم ولی افلاین ولی سراغ جاج نرفتم.فعلا گرمه هنوز بازارشون.نکته دیگه اینکه پروفایلتو روی کنسول دیگه دانلود نکنی برای خرید یا ترنسفر لیسانس .توی اگهی های مزخرف مثلا نت فلیکس یا الان وقت جایزه کنسولشونه رای بدی.گیماتو هم حتما نصب کن کمتر تو لودش طول بکشه.من نوکرم در خدمتم.

سلام
من امروز که خواستم وارد لایو بشم ارور داد، بعد اکانتم رفت
الان میگه دوباره دانلود کن، میزنم همش میگه فعلا نمیشه بعدا تست کن
یه ارور عددی هم میده 80004005
مشکل چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or