روی 1492 هست. از پارس آنلاین دارم
فقط در حالت PPPOE می تونم وصل شم که باید کانکشن بسازم. چون من میخوام همه چیز بدون کانکشن وصل بشه، PPPOE نکردم.

اوکی گرفتم دلیل برجت داشتن وی ** سر راه اینترنت هست .تو میتونی اگه مودمت وایرلس داره یه جور دیگه راحت هم شیر میکردی هم مستقیم بود.راستی توی تاپیک هارو بخون تمام بچه های پارس انیلاین مشکل تو رو دارند. اساتید گفتن با ساپورت ادمین صحبت کنید ام تی یو رو چند کیلو بایت هم شده زیاد کنه.اقا نیما ما هم مثل شما هستیم منم با تورنت 600 کیلو بایت دانلود میکنم ولی تو لایو از رندر کردن اگهی هاش معلومه 300 هست یعنی نصف چون هر 5 ثانیه 12 ثانیه با فرم ریت 18 استاپ میشه و شروع میشه.شما هم باز اینجا اساتیدی هستند که واقعا راهنمایی هاشون خوبه استفاده کن مطرحکن .من اگه جای تو بودم همین الان اگه میشد پارسو پس میدادم چیز دیگه میگرفتم.![]()
اول - درست سر درنیاوردم که چی گفتی :d
دوم - توی همین تاپیک رو بخونم؟ 700 صفحه شده!
اقا نیما ما هم مثل شما هستیم منم با تورنت 600 کیلو بایت دانلود میکنم ولی تو لایو از رندر کردن اگهی هاش معلومه 300 هست یعنی نصف چون هر 5 ثانیه 12 ثانیه با فرم ریت 18 استاپ میشه و شروع میشه.شما هم باز اینجا اساتیدی هستند که واقعا راهنمایی هاشون خوبه استفاده کن مطرحکن .من اگه جای تو بودم همین الان اگه میشد پارسو پس میدادم چیز دیگه میگرفتم.![]()

سلام بـ همه رفیق رفقا...
آقا من می خوام بعد از چند ماه یعنی 2 ماه برم لایو.همه کارایی ک کرده بودم توش همه قانونیه ب جز کپی باز بودن یعنی گلد و پوینت ُ خریده بودم
حالا از مزاحمت میخوام بدون اگر الان یعنی 5-6 روز دیگه برم لایو بزنم ب نظرتون منو بن میکنن؟؟؟همه دیسکام به جز MW3 برنر هست...
اگر با MW3 که برنر نیست برم چی؟؟؟
من ی چند وقتی اصن تو سایتم نبودم زیاد در جریان این چیزااااا نیستم...
اگه لطف کنین یه توضیح بدین شرمنده کردین,,,
ChuX:-*
مطمئنی حاجی؟؟؟احتمال بن شدنت کم نیست
مطمئنی حاجی؟؟؟
یعنی اگر MW3 برنر کنم حلّـــــه؟!!!!!
سلام بـ همه رفیق رفقا...
آقا من می خوام بعد از چند ماه یعنی 2 ماه برم لایو.همه کارایی ک کرده بودم توش همه قانونیه ب جز کپی باز بودن یعنی گلد و پوینت ُ خریده بودم
حالا از مزاحمت میخوام بدون اگر الان یعنی 5-6 روز دیگه برم لایو بزنم ب نظرتون منو بن میکنن؟؟؟همه دیسکام به جز MW3 برنر هست...
اگر با MW3 که برنر نیست برم چی؟؟؟
من ی چند وقتی اصن تو سایتم نبودم زیاد در جریان این چیزااااا نیستم...
اگه لطف کنین یه توضیح بدین شرمنده کردین,,,
ChuX:-*
فک کنم آخرین ورژن ُ گرفته باشم...سلام عماد جان.نه با با این دوستمون هم منظورش احتمالش کمه نه با یه بازی قدیمی که سرور خیلی کم بررسی میشه احتمالش کمه .هیچ موردی نداره گلد گزفتی پوینت چی اگه نگرفتی پ.خ بزن به من چند چیز مهم بگم برات.راستی وارد لایو میخوای بشی ورژن جدیدشو میخواد بزار از همون کنسول دانلود شه 5 یا 6 ساعت هم بگذره بهتر از دردسر های افلاین اپدیت کردن هست اگه خواستی اینجا هستhttp://forum.bazicenter.com/thread23585/page180/.یه سری بزن ....