همه چیز درباره ی Xbox Live

اخیش پس همه اینجوریه :دی منم وصل نمیشه اصلا تست کانکشن هم که زدم همش سبز میشه منتهی اون پایین اینجوریه وضعیت :

Live status
service : service alert
Xbox stores : service alert
accounts : Up
matchmaking : Up

اگه ماله همه اینجوریه که خوب حتما موقتیه درست میشه

اخیش پس همه اینجوریه :دی منم وصل نمیشه اصلا تست کانکشن هم که زدم همش سبز میشه منتهی اون پایین اینجوریه وضعیت :

Live status

یهو این مایکرو خر نشه کلا آی پیه ایرانو بن کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
از این نمک به حروما هر چی بگی برمیاد :((

منم که به لایو وصلم تقریبا هیچ کدوم از بخش هاشو دسترسی ندارم مثلا نمیتونم دوستای دوستانم رو ببینم که کیا آنلاینن.این مشکل لایو هم یک هفته ای میشه اینجوریه و امشب دیگه در بدترین شرایطه ممکنه

من هم همین مشکل رو دارم نمیتونم با اکانتم به لایو وصل بشم من میگم یه وقت ip ایران رو تحریم نکنن از اینا بعید نیست.....
فکر نکم ربطی به تحریم داشته باشه.کلا تو این چند روزه هم وضعیت اینترنت خیلی خرابه(من این چند روزه چند ساعت در روز اینترنتم قطع میشه)البته تو این چند ماه کاملا عادیه

یهو این مایکرو خر نشه کلا آی پیه ایرانو بن کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
از این نمک به حروما هر چی بگی برمیاد :((

اقا این چه حرفیه میزنید من هم 6 یا 7 ساعت وصلم الانم هپی وار بازی میکنم بهرام جان ایرجو چنتا ازدوستانم که فیفا و مورتال میزنن انلاین هستن. .نه بابا برای چی کلی داره از خرید گلد وپوینت ماها سود میبره خر که هست همشون خر هستن هرکی ماکروسافتیه یا مدرک ماکرو داره هم خرن هم ادعا الکی هم غد موقع کار قالب نهی میکنن.بابا خدا وکیلی چرا وصل نمیشین تهران حاا بارون اومده کابلا خیر سرشون شنا میکنن.همگی تون اول کنسول خاموش از برق جدا بعد مدم خاموش از برق جدا سیم تلفن هم جدا کنید.5 دقیقه بعد اول مودم وصل کنید 5 دقیقه صبر بعد کنسول .به پیر به پیغمبر کلی از دوستای ایرانیم ان هستند مشهد بوشهر ساری تهران اصفهان اهواز تهران باز .الان 4 تا وصلن .این کارو بکنید تئوری و شایعه نسازید.)x

ربطی به ایرانی بودن یا نبودن نداره.مشکل از مایکروسافته.مثل اینکه سرور ها مشکل پیدا کردن.اگه به داشبورد برید و با پروفایلتون وارد نشده باشید میبینید که لایو وصله اما امکان وارد شدن با پروفایلتون نیست.

کاربران خارجی هم این مشکل رو دارن
Cant connect to live - GameSpot.com

ویرایش:مشکل حل شد :)

Live status

اون دو تا service alert رو رفتم چک کردم برای من من اینو نوشته بود

XBOX LIVE Marketplace
Users may experience difficulties with the following services:

• Creating new or accessing existing Minecraft game saves
Affecting the following LIVE Platforms:

• Xbox 360 Console
4/11/2013 12:19:51 PM PDT:If you’re an Xbox Silver member having problems using existing or newly-created saves in Minecraft, please know we’re working hard to fix this issue! We’ll update you as soon as we have more information. Thanks for your patience!

XBOX LIVE Service
Users may experience difficulties with the following services:

• Signing in to Xbox LIVE

4/13/2013 1:22:09 PM PDT:We are currently still hard at work fixing the issue members are having with signing in to Xbox LIVE. Thank you again for hanging in there with us while we work through this problem, rest assured we have every available resource on the case. We will continue to update you every 30 minutes, so make sure to check back here soon.

با کنسول که نتونستم وصل بشم از طریق سایت اومدم تعداد دوستان چه آنلاین چه آفلاین زده صفر
مقدار پوینت رو هم به جای عدد نوشته Check Points Balance
فکر کنم آخر هفته است دارن تعمیرات انجام میدن

بله اینم پست major nelson در توییتر ( این بحث ip راه نندازید که ربطی نداره) مشکل از خودشونه
82738354793312839090.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or