farokhbahalou
کاربر سایت
سلام
کسی می دونه اگه من ویندوز کامپیوتر رو عوض کنم firmware برنرمکس از رو درایوم پاک میشه یا نه ؟
کسی می دونه اگه من ویندوز کامپیوتر رو عوض کنم firmware برنرمکس از رو درایوم پاک میشه یا نه ؟
سلام
اون دو تا service alert رو رفتم چک کردم برای من من اینو نوشته بوداخیش پس همه اینجوریهمنم وصل نمیشه اصلا تست کانکشن هم که زدم همش سبز میشه منتهی اون پایین اینجوریه وضعیت :
Live status
service : service alert
Xbox stores : service alert
accounts : Up
matchmaking : Up
اگه ماله همه اینجوریه که خوب حتما موقتیه درست میشه
بهرام جان تو هم مشکل دار شدی یعنی قسمت فرندز میزنی همینجور میچرخه؟دویتان تو خراب شدن اینترنت حرفی نیست من که از وسط دی تا 23 زجر کشسدم.بعدشم که دکون بازار جدید بیاید همه با هم زنگ بزنیم به ساپرت اینترنتی من مخابرات دارم 2020 صحبت میکنم.الان توی تورنتمو نگاه کردم 300 مگا بایتو از صبح تا الان هنز تموم نکرده البته سرورش گنده.ولی پایینه ولی من هیچ مشکلی با لایو ندارم.:-oمنم که به لایو وصلم تقریبا هیچ کدوم از بخش هاشو دسترسی ندارم مثلا نمیتونم دوستای دوستانم رو ببینم که کیا آنلاینن.این مشکل لایو هم یک هفته ای میشه اینجوریه و امشب دیگه در بدترین شرایطه ممکنه

بله اینم پست major nelson در توییتر ( این بحث ip راه نندازید که ربطی نداره) مشکل از خودشونه
![]()

انقدر سرشون شلوغه که تو توییت اولی( عکس اول) گفته ممکنه امروز نتونیم به سوال های شما جواب بدیمحالا اعلام نکردن حدودا تا کی درست میشه؟